Pohlavie: Stav: Založený: 06.02.2006 Príspevky: 179 Bydlisko: atm - po dlhom case SK Karma:
Zaslal: 22 Feb 2006, 2:48 Predmet:
Ja si myslim ze vacsina nu-metalovych kapiel je naozaj uboha. Nemienim tu nikoho urazat ale hudba Linkin Park a Static-X je uboha. Avsak vsetko je otazkou nazoru, a ten ja nikomu brat nemienim.
Najlepsia rockova kapela - klasika Led Zeppelin, v sucasnosti ma nic rockove nechyta za srdce...
Co sa tyka metalu, kedze som zastancom ciernej odnoze tak kricim - Megiddo, Armagedda, Clandestine Blaze a Satanic Warmaster... all hail
favoritez - System Of A Down, Nightwish, Children of Bodom, Rammstein,...
taktiez mozem KoRn, Metallica, Xandria, Apocalyptica, Blackmore's Night, Gothica, Mortal Love, Soulfly, Godsmack, Slipknot, Within Temptation, Marylin Manson
Jednoznacne najlepsia rockova kapela vsetkych cias je Queen.
Ale aj tak by sa tu hodilo nejake hlasovanie kde by boli Queen, pink floyd a dalsie, len tak pre zaujmavost...
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre