najlepsia kapela IRON MAIDEN!!!!!! ale moja najoblubenejsia pesnicka je od skupiny Toto - Africa a najhorsia?....tazko povedat...vsetky tie dead metalove skupiny co iba vrieskaju a bezhlavo trieskaju do gitar a bicich ...z nich je snad vynimkou children of bodom...spev nic moc ale hudba genialna
podla mna je z rocku absolutne naj Guns and Roses a z metalu (power metalu) Edguy ,Avantasia ( proste pecka projekt) , ale popocuvam aj scorpionov , wihin temptation , kamelot ,..... a co nemusim z rocku abo metalu tak to asi death metal
pise sa to Helloween ale sak to nic ale preco by to mal byt skrekot?... myslim ze o zakladateloch speed metalu sa neslusi takto hovorit
nj, tak Helloween..Ja ti neviem, ked to pocujem mam s toho smiech, nepovazujem to za moc duchaplne co by este nevadilo, ale je to tak strasne stereotypne az mam chut to povazovat za udovinu, like techno, len tam su to ine nastroje. A ze su zakladatelia, o ano, prisli s niecim tak primitif ze to nema obdoby tak to im uznavam..
p.s. nie skrekot ale strekot
pre mňa naj určite Stone Sour (Corey Taylor je proste the best) a pak samozrejme aj Slipknot. A pak je tu ešte Emigrate ich prvý album ušiel tak dúfam, že budú pokračovať
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre