Najlepsi slovensky sportovec
-
Sagittarius
Guru
správa
konkrétneho jedného najlepšieho športovca je ťažko určiť ale ja by som nepozreral len na súčasnosť ale aj na minulosť, pretože tam boli niekoľkí dobrí športovcia ako Ondrej Nepela, Jozef Golonka, Dárius Rusnák, Miloš Mečir, Peter Šťastný, Stan Mikita a iní.
v súčasnosti by som vyzdvyhol asi Mariána Hossu, pretože ten niečo v NHL už dokázal, Martina Moravcova dlhoročná plavecká jednotka medzi ženami na Slovensku, ktorá ma mnoho kovov z podujatí.
Ak by som však mal napísať iba jedno meno dal by som Ondrej Nepela, ktorý je známy v mnohých krajinach a pre Slovensko nezabudnuteľná legenda.
v súčasnosti by som vyzdvyhol asi Mariána Hossu, pretože ten niečo v NHL už dokázal, Martina Moravcova dlhoročná plavecká jednotka medzi ženami na Slovensku, ktorá ma mnoho kovov z podujatí.
Ak by som však mal napísať iba jedno meno dal by som Ondrej Nepela, ktorý je známy v mnohých krajinach a pre Slovensko nezabudnuteľná legenda.
PRE MŇA URČITE ŽIGMUND PÁLFFY a PETER DUBOVSKÝ
pre mna su najlepsi vsetci vodaci na cele s martikanom, hochschornerovcami, kaliskou atd. potom samozrejme hokejisti, tych je vela ale mam na mysli aj minulych: golonka, bratia stastni, dzurilla. taktiez moravcova a tiez tenisti. v suvislosti s tenistami by som rad podotkol, ze to podla mna nie je vecou jedneho ci dvich uspechov, ale aj ked nevyhrali vela velkych turnajov, drzia sa stale v top rebrickoch a jednoznacne s nimi treba pocitat