Najlepsia Autoskola v Trnave

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
jaji
Novice
Novice

Najlepsia Autoskola v Trnave

Príspevok od používateľa jaji »

Caute. Uz som skoro dospel a tak trochu rozmyslam o vosicskom preukaze. Do uvahy pripada niekolko autoskol. Vedeli by ste mi niekto nejaku poradit? Hadam to pomoze viacerim ludom z Trnavy.

Prosim piste len o autoskolach v Trnave a blizkom okoli (t.j. NIE BA, NIE KOSICE a pod.)

Ak mozete, uvedte prosim aj preco si myslite ze je dobra, popr. ake ma zapory.

Vsetkym dakujem za odpovede.
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

autoskola kaba :)chodim tam aj ja a som spokojny :P jazdil by si na fabiach.ale keby ze chces jazdit na necom lepsom chod durinikovi,tam mas seati tdicka 8)
jaji
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jaji »

tego2000 napísal:autoskola kaba :)chodim tam aj ja a som spokojny :P jazdil by si na fabiach.ale keby ze chces jazdit na necom lepsom chod durinikovi,tam mas seati tdicka 8)
Diky, kolko ta to cele vyde?
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

10000 kurz+1000sk kolok na skusky+800sk prva pomoc+200sk kolok na fotku u policajtov 8)
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

Najlepšia nieje asi žiadna...Prečo? V trnavskom okrese je dokopy 27 autoškôl a len 2ja policajti, na skúšky.Ja som si robil u sklárčika(Autoškola Adam)na vodičák A1 vyšlo ma to 5500,- Sk plus 500,-Sk za kolok.On je dobrý no treba ho hnať, ak sa jedná o auto spraví v pohode jazdy, ak sa jendá o motorku a je obdobie niekedy po vianociach až do apríla na jazdy zabudni...Proste jeho nedonútš...:)Veľa štastia
Leo15951
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Leo15951 »

spoluziaci chodili Kabovi a chvalili to tam, ja som chodil Riškovi...tam nechdo, ma v tom uplny bordel...mesiac som cakal kym ma zobral do kurzu, nemohol ma dat na jazdy lebo stale mal vela ludi z predoslych kurzov co museli ist na jazdy atd. Jeden si este robil v RM Jet...zevraj tiez dobra....ceny neviem, ale u Kabu to vyslo lacnejsie ako mne skoro o tisicku.
lolo26
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lolo26 »

aj ja som chodil riskovi,najhorsia autoskola v trnave si myslim 8)
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Ja chodím Ďuriníkovi - spokojnosť, slušné Seaty s dieselami. Tego chodí do Kaby a má teda osobnú skúsenosť. Samotnú autoškolu robí pomerne dlho, aj keď pravda začínal ešte pred 18tkou... Proste Ďuriník má myslím viac áut aj inštruktorov, takže kurz zvládneš podľa mňa rýchlejšie. Ja som začal asi pred 1 a pol mesiacom, a už čakám na skúšky. Narozdiel od Tega mám hustejšie rozplánované jazdy. Ostatné nepoznám až tak, okrem RM Jet a Euroautoškoly ani nie sú nejako extra známe, aj keď ich je po TT plno.
taki7
Professional
Professional

Autoškoly v Banskej Bystrici

Príspevok od používateľa taki7 »

Som z Banskej Bystrice a máme tu aspoň 20 autoškôl. :) Ktorú by ste mi poradili respektíve ktorú určite nie. :D Uveďte prosím klady prípadne nejaké zápory.
Maki
Darca
Darca

Re: Autoškoly v Banskej Bystrici

Príspevok od používateľa Maki »

taki7 napísal:Som z Banskej Bystrice a máme tu aspoň 20 autoškôl. :) Ktorú by ste mi poradili respektíve ktorú určite nie. :D Uveďte prosím klady prípadne nejaké zápory.
Bača, Koreň alebo Alfa.... k bačovi som chodil - spokojnosť, koreň má dobré meno a alfa patri kamosovmu otcovi a robia rychlokurzy ze mozes mat za 17 dni autoskolu spravenu...
taki7
Professional
Professional

Re

Príspevok od používateľa taki7 »

Díky, uvítam aj ďalšie názory. :wink:
Zamknuté