Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Najlepsia kamaratka
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
GothaR
Moderátor
Moderátor

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 21.02.2005

PríspevokZaslal: 20 Aug 2006, 21:15    Predmet: Odpovedať s citátom  

johny141 napísal:
a ze by to bolo take divne a ine...ale ked to vie aj ona tak preco nie?kvoli kamaratsvu?ale sak to bude nieco viac, nieco krajsie ale jaaaaj

vydrz, casom sa pri nej mozno vystrieda par chalanov a ked jej zostanes "verny" (ako kamarat) tak si mozno uvedomi, ze ty si ta prava volba. Ja som sa tak dostal k svojej sucasnej Rolling Eyes Bral som ju ako sestru, ona mna ako brata, pomahal som jej (bez bocnych umyslov) a po case sa to takto pekne vyvinulo.
Nesmies na nu hned zanevriet, to ze s tebou nechce chodit prave teraz, neznamena, ze to nebude chciet spravit v buducnosti. A vzdy je dobre mat nejaku blizku osobu opacneho pohlavia s ktorou mozes pokecat o hocicom, da ti pohlad na vsetko z druhej strany(hlavne co sa tyka vztahov).
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu MSN Messenger
lienka111
Amateur
Amateur

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 09.08.2006

PríspevokZaslal: 22 Aug 2006, 23:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

no dost si opisal vas vztah... a vyznelo to ozaj ako super kamaratstvo... z toho mam pocit, ze by to velmi nemuselo byt dobre pokazit... a mozno to povedala preto, lebo si to vie teoreticky predstavit, ale nepovedala ze chce s tebou chodit... a to je rozdiel... laska je super vec, ale z tvojho pribehu som mala pocit, ze nie je velmi pravdepodobna a ze len mozes pokazit super kamaratstvo... ale mozes sa jej nepriamo spytat, ked chces... rozoberte nejaku podobnu temu...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Runes
King
King

Stav: Prihlásený
Založený: 09.08.2006

PríspevokZaslal: 22 Aug 2006, 23:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

GothaR napísal:
vydrz, casom sa pri nej mozno vystrieda par chalanov a ked jej zostanes "verny" (ako kamarat) tak si mozno uvedomi, ze ty si ta prava volba. .

aha a to ako ma dokazat teda nefim ako on ale ja by som asi nedokazal len tak kukat ako baba ktoru lubim chodi s 1 po case s 2 atd sak by som zomrel od ziarlivosti a ked nie od toho tak od toho ze uz by sme neboli tak casto spolu a ked bude mat ineho spravanie ku kamaratovi sa zmeni uz to bude len uff dlho sme neboli vonku podme alebo pohadala som sa s ... proste len namatkove stretnutia nie pravidelne

ja by som to riskol teda aby som bol presny ja som bol natom takto pol roka neriskol som to a vo faze ked som bol total po usi zalubeny dokonca som upravoval volny cas podla nej ( akurat som zmaturoval a hned som siel robit btw minuly rok) no proste sli sme von bola daka divna a vytiahol som z nej ze sa vratila k byvalemu s ktorim sa rozisla pred pol rokom ked sme sa spoznali a ako to skoncilo??? po 2 mesiacoh ten ex pichol do inej tak sa rozisli a preto ze ona vedela co mi spravila sa neozvala a prisiel som aj o kamosku aj o potencialnu partnerku
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Yo-Yo
Amateur
Amateur

Založený: 11.08.2006

PríspevokZaslal: 23 Aug 2006, 13:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

Urcite do toho nechod!!!
Radsej maj dobru kamaratku a priatelku si hladaj inde..ved je tolko moznosti!!! S frajerkou sa mozte rozist ale dobrých priatelov mas na celý zivot tak si to nepokaz
Návrat hore
last_knight
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: 23 Aug 2006, 18:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

johny141 napísal:
No fasa....napisal som jej na ICQ ze je to fakt osud ze tolko veci spolocnych a ze vo vsetkom sa doplname a pod....a ona ze o tom vie a ja ze povedz svoj nazor a ona ze:Ano viem otom ale neviem ako ty ale podla mna je to takto najlepsie.....kua:(

NERIES to, NECHAJ to tak, inac pokazis aj to co je medzi vami, ak uz nie je neskoro. ona vie preco to povedala a co tym myslela, ty nemas sancu to pochopit z jednoducheho dovodu.
zenam muzi nerozumeju Exclamation
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Sweet
Light Expert
Light Expert

Založený: 27.08.2006

PríspevokZaslal: 27 Aug 2006, 18:37    Predmet: ha :D Odpovedať s citátom  

Tha ja ne thak dopadol. Prestupil som z jednej skoly na druhu a uz baby sa lepili a mala byt diskoteka v skole (akoze disko v skole ucky a tak.. Confused ) a ona skym budes tancovat a dajak sa to tahalo 1rok a pol a teraz sme spolu dvaja
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Emerger
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 30.07.2006

PríspevokZaslal: 27 Aug 2006, 19:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

No ja som to pochopil tak, ze by chcela s tebou nieco mat, ale nie s tebou chodit...cize hor sa na to daky alkoholik diskoteka a cin sa... ver tomu ze to vyjde Smile
Návrat hore
Grosay
VIP
VIP

Založený: 24.11.2005

PríspevokZaslal: 27 Aug 2006, 20:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

eritrocit napísal:
Z kamarátstva láska byť môže...Ale z lásky kamarátstvo už ťažko, ak vôbec.
Preco? u mna to tak je. S mojou prvou priatelkou sme sa nerozisli zrovna v najlepsom, ale teraz sme dobri kamarati. Priam by som povedal, ze mat byvalu/byvaleho za kamosa/sku je dost dobre. Viete o sebe viac veci ako niekto iny. Spolocne sa mozete porozpravat o niektorych svojich problemoch a tak.

A pokial sa jedna o to, s tym dievcatom, tak ak ti raz povedala, ze nie, kasli na to. Radsej byt dalej vyborni kamarati, ako dat sa dokopy a neskor sa mozno rozvadit.
Návrat hore
Sweet
Light Expert
Light Expert

Založený: 27.08.2006

PríspevokZaslal: 28 Aug 2006, 8:17    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mesiac som ju nevidel bo isla het do anglicka a tento tyzden uz asi pride thaze si pojdeme uzit Very Happy
Návrat hore
Godfather
Medium Star
Medium Star

Založený: 03.01.2007

PríspevokZaslal: 04 Jan 2007, 1:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

Zalubit sa do najlepsej kamaratky je asi najhorsie co moze byt teda samozrejme pokial to nieje obojstrane... Mne sa to stalo a som jej to povedal a je to uz ine ako to bolo predtym je to uz dlha doba no stale k nej este nieco citim viac. Sme spolu v jednej partii takze sa casto vidame zabudnut sa teda neda. takze je to dost na hovno! Rolling Eyes takze asi tak
Návrat hore
MicHo
Light Star
Light Star

Založený: 15.09.2006

PríspevokZaslal: 04 Jan 2007, 10:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

neviem preco sa kazdy zamiluje do svojej naj kamaratky mne sa to stalo tiez ale lepsia kamaratka po boku ako priatelka v rozkroku, ale nie to som vymyslel teraz dobreee nie? Very Happy
Návrat hore
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Založený: 17.06.2006

PríspevokZaslal: 04 Jan 2007, 13:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jedna teoria plati uz odjakziva...

Ak sa stanu muz a zena najlepsimi kamaratmi, resp. priatelmi, vzdy, ale VZDY plati pravidlo, ze jeden sa zalubi. Moze ho to potom prejst, ale urcitu dobu to trva, a nemusi to dat najavo.

Je to tak, bud to proste nezajde az to priatelstva, ale akonahle to je priatelstvo, to znamena ze v podstate sa dvaja rozpravaju o dovernych veciach, travia spolu cas, rozumeju si... tak sa jeden zabuchne. Pretoze uz to, ze vzniklo take priatelstvo naznacuje, ze to nevzniklo len tak, ale su tam znacne sympatie, a ked sa jedna o opacne pohlavie, tak je to este tym jednoduchsie. Smile

Toto sa mi zatial potvrdilo vzdy vo vsetkych pripadoch Wink
(nehovorim, ze nemoze byt vynimka, ale ja som ju este nevidel)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 24 Jan 2007, 13:12    Predmet: all Odpovedať s citátom  

ETieNne napísal:
Ak sa stanu muz a zena najlepsimi kamaratmi, resp. priatelmi, vzdy, ale VZDY plati pravidlo, ze jeden sa zalubi.
jo toto je pravda!!! to si vystihol,,mne to trvalo tyzden a bol som v tom,,, proste vzdy jeden bude chciet casom viac,, Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
whisper
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.02.2006

PríspevokZaslal: 11 Feb 2007, 14:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nom, tato tema sa (bohuzial?) stala aktualnou aj pre mna...

Ja mam 19, ona 16...

Najprv nieco z historie - spoznali sme sa cez net pred 10 mesiacmi a kedze sme si dost podobni tak to prerastlo do velmi dobreho a uprimneho priatelstva (ona mala chalana, ja dievca)... ked som sa rozisiel s priatelkou, bola to ona co ma podrzala... ked o mesiac nechal ju jej priatel, podrzal som zase ja ju... Odvtedy sme sa zacali vidavat castejsie, najprv max. raz za tyzden a posledny mesiac uz aj niekolko krat... Vzdy sme boli a aj sme k sebe uprimni a ju sa snazili ziskat dvaja chalani z jej skoly ale ona frajera nechce... Mna to nikdy netrapilo ani som neziarlil lebo som ju bral ako kamaratku, aj ked sme niekedy vyvadzali tak sme sa nikdy nebozkavali ani nic... Smile

A teraz aktualne - vcera bola u mna... no a nejak sa kamaratske lezanie vedla seba zvrhlo na "muchovanie" pricom ale nedoslo k nicomu intimnejsiemu (aj ked pri bozkavani krku sepkala chod nizsie, dokonca sme sa ani nepobozkali na usta. Preco? No lebo ju poznam tak dobre ze viem ze to by bolo zneuzitie toho ze je vzrusena)... Mno a teraz ze co s tym... Keby som ju mal uplne stratit tak to by som velmi velmi zle psychicky znasal, ale s takou moznostou zatial nepocitam, kedze sa mame naozaj velmi radi... Cize ostavaju dve moznosti - zabudnut na to a ostat priatelia, alebo skusit nieco viac. Dufam ze to dopradne dobre Crying or Very sad

Este mam jednu otazku - ake mavate reakcie ked vam povie niekto koho mate velmi radi nieco sokujuce, nieco co ste necakali?
Ja som este neskuseny (nj, mam uz 19 ale nemal som este dievca s ktorym by som chcel spat naozaj z lasky) a o nej som si myslel to iste (to ze je panna mi povedala uz davnejsie). Ona mi vsak napisala cez net ze v 15-tich sa raz urobili s jednym chalanom na intraku (prstami)... No ja ked som si to precital tak mi prislo tak zle, ze som musel vstat od kompu, ist si oplachnut xicht studenou vodou a myslel som ze budem zvracat. Spal som tak 4 hodiny a este teraz mi je z toho zle... Nechapem co ma na tom tak zobralo, ved kazdy ma pravo si uzit a navyse sme sa ani nepoznali vtedy. Je to ziarlivost? Preco mi je tak zle jak keby sme sa rozisli (az na to ze spolu nechodime) akonahle pomyslim na to co napisala? Sad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 04.02.2007

PríspevokZaslal: 11 Feb 2007, 14:22    Predmet: Odpovedať s citátom  

whisper napísal:
...
Asi chcela trochu zamachrovat ze nie je az taká neskúsená a mozno tým dáva najavo ze to myslí s tebu viac nez kamarádstvo.nieco také Very Happy
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 2 z 4

Prejdi na: