Nom, tato tema sa (bohuzial?) stala aktualnou aj pre mna...
Ja mam 19, ona 16...
Najprv nieco z historie - spoznali sme sa cez net pred 10 mesiacmi a kedze sme si dost podobni tak to prerastlo do velmi dobreho a uprimneho priatelstva (ona mala chalana, ja dievca)... ked som sa rozisiel s priatelkou, bola to ona co ma podrzala... ked o mesiac nechal ju jej priatel, podrzal som zase ja ju... Odvtedy sme sa zacali vidavat castejsie, najprv max. raz za tyzden a posledny mesiac uz aj niekolko krat... Vzdy sme boli a aj sme k sebe uprimni a ju sa snazili ziskat dvaja chalani z jej skoly ale ona frajera nechce... Mna to nikdy netrapilo ani som neziarlil lebo som ju bral ako kamaratku, aj ked sme niekedy vyvadzali tak sme sa nikdy nebozkavali ani nic...
A teraz aktualne - vcera bola u mna... no a nejak sa kamaratske lezanie vedla seba zvrhlo na "muchovanie" pricom ale nedoslo k nicomu intimnejsiemu (aj ked pri bozkavani krku sepkala chod nizsie, dokonca sme sa ani nepobozkali na usta. Preco? No lebo ju poznam tak dobre ze viem ze to by bolo zneuzitie toho ze je vzrusena)... Mno a teraz ze co s tym... Keby som ju mal uplne stratit tak to by som velmi velmi zle psychicky znasal, ale s takou moznostou zatial nepocitam, kedze sa mame naozaj velmi radi... Cize ostavaju dve moznosti - zabudnut na to a ostat priatelia, alebo skusit nieco viac. Dufam ze to dopradne dobre
Este mam jednu otazku - ake mavate reakcie ked vam povie niekto koho mate velmi radi nieco sokujuce, nieco co ste necakali?
Ja som este neskuseny (nj, mam uz 19 ale nemal som este dievca s ktorym by som chcel spat naozaj z lasky) a o nej som si myslel to iste (to ze je panna mi povedala uz davnejsie). Ona mi vsak napisala cez net ze v 15-tich sa raz urobili s jednym chalanom na intraku (prstami)... No ja ked som si to precital tak mi prislo tak zle, ze som musel vstat od kompu, ist si oplachnut xicht studenou vodou a myslel som ze budem zvracat. Spal som tak 4 hodiny a este teraz mi je z toho zle... Nechapem co ma na tom tak zobralo, ved kazdy ma pravo si uzit a navyse sme sa ani nepoznali vtedy. Je to ziarlivost? Preco mi je tak zle jak keby sme sa rozisli (az na to ze spolu nechodime) akonahle pomyslim na to co napisala?