Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Najlepsia kamaratka
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
whisper
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 13.02.2006

PríspevokZaslal: 11 Feb 2007, 14:35    Predmet: Odpovedať s citátom  

ach jaj... nie, nechcela zamachrovat... mozno ma 16 ale nie je take decko ako polka jej rovesniciek... vedela ze ma to rani (aj mi za tym napisala ze prepac), ale chcela mi to povedat... a ja by som bol radsej keby bola neskusena, pretoze by som si ovela menej vytrpel tuto noc... ani jednemu z nas nejde o sex, ale o to ze mas toho druheho rad(a)...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 04.02.2007

PríspevokZaslal: 11 Feb 2007, 14:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

whisper napísal:
ach jaj... nie, nechcela zamachrovat... mozno ma 16 ale nie je take decko ako polka jej rovesniciek... vedela ze ma to rani (aj mi za tym napisala ze prepac), ale chcela mi to povedat... a ja by som bol radsej keby bola neskusena, pretoze by som si ovela menej vytrpel tuto noc... ani jednemu z nas nejde o sex, ale o to ze mas toho druheho rad(a)...
Ved to je ale asi teraz dobré ze ti to povefala lebo naj kamaráti alebo priatelia si vravia aj také veci!!!a je dobré ze si to uvedomila a povedala prepác!!Nechce na nic zabudnút ta ti povedala aj takúto trochu viac intímnu vec Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
whisper
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 11 Feb 2007, 15:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

Amerigo, nechcem sa ta dotknut, ale bohuzial vobec nechapes o co ide (povedal by som ze si z mladsej casti clenov fora a zrejme si nieco take zatial nezazil) tak prosim ta nechaj to tak... verim ze to pochopis, dakujem

Arrow pre tych ktori si chcu precitat "o co ide"

Kód:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=528867#528867
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
erytrocyt
Moderátor
Moderátor

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 11 Feb 2007, 15:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Whisper:
1.časť: Ak sa naozaj máte radi, nevidím dôvod prečo by ste to spolu nemali skúsiť. Poznáte sa, viete čo sa vám páči, čím jeden druhého potešíte, nahneváte atď. Nebudem sa rozpisovať, pre troche chcenia tu o tom nájdeš xy článkov ktoré sa týkajú tejto problematiky.
2.časť: Toto bola prirodzená reakcia. Spoznal si ju, urobil si si o nej určitý obraz, subjektívny, čiže sčasti aj skreslený. Zrejme si si ju vo svojich predstavách vymodeloval lepšiu ako naozaj je, no a samozrejme že ak si sa dozvedel to čo si napísal, bol si sklamaný a nevedel si si vysvetliť ako to je možné. Bolo to pre teba nepríjemne prekvapujúce. Určitú rolu v tom samozrejme môže zohrávať aj žiarlivosť.
Tak odo mňa zatiaľ toľko.
Návrat hore
whisper
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 16 Feb 2007, 21:10    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hmm jak tak na to pozeram s odstupom par dni musim konstatovat, ze ked je cloveku zle tak toho o sebe povie vela Cool Mno ale co uz, mazat to nejdem...

Pre tych ktorych nejakou nahodou zaujima ako to dopadlo tak sa viac menej nic nestalo, ja som sa s tym co som sa dozvedel ako tak zmieril a nadalej sme super kamarati - pretoze kym sa clovek nezalubi nechceme nic viac... Wink a ja po mojich skusenostiach ani neviem ci sa chcem zalubit, aj priatelstvo je krasne Smile
Návrat hore
Even
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 14.06.2005

PríspevokZaslal: 16 Feb 2007, 22:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja mam tiež taký problem že spozal jednu babu cez net stretli sme sa dva krat super si rozumieme lenže sme kamarati ale dost to vizera ako keby chcela viac lenže potom povie že nechce vstah tak neviem neviznam sa v tom...
Návrat hore
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 27.08.2005

PríspevokZaslal: 17 Feb 2007, 12:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

Even napísal:
Ja mam tiež taký problem že spozal jednu babu cez net stretli sme sa dva krat super si rozumieme lenže sme kamarati ale dost to vizera ako keby chcela viac lenže potom povie že nechce vstah tak neviem neviznam sa v tom...
Yo yo, tak to už býva.... Vtedy je to buď alebo. Buď sa do toho vrhneš a uvidíš či niečo bude, alebo sa na to vys.erieš rovno...
Návrat hore
Shark NX
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 05.01.2007

PríspevokZaslal: 17 Feb 2007, 13:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

whisper napísal:
neviem ci sa chcem zalubit, aj priatelstvo je krasne Smile

Moje slova ... niekedy je lepsie mat kamaratku ako "Sestru" ktora ti vo vsetkom poradi pomoze atd ...
Ale k problemu ... je to normalna vec ....poznas ju ale nevies si pripustit ze by take nieco spravila ... nevies ale hlavne nechces ... je to o psychyke
Ja tiez niekedy mierne sere ked mi moja byvala co som s nou bol 1.5Roka povie ze sa vyspala z chalanom ... atd ... sme velmi dobry kamarati ale proste niekedy ma to hryzie ... ale je to normalna vec ... proste na to zabudni nic sa nedeje
A k vstahu ... podla toho co pises ste si padli uplne do oka ... cize skus to a ak je baba normalna a aj keby sa nieco udialo kvoli comu by ste sa rozisli tak zostanete dalej kamarati ... Ale je to cisto na tbe ... (neber to tak ze ti navrhujem nieco s nou mat a potom opustit - to v ziadnom pripade)
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 17 Feb 2007, 13:13    Predmet: all Odpovedať s citátom  

whisper napísal:
pretoze kym sa clovek nezalubi nechceme nic viac...
JJ tym padom je priatelstvo medzi muzom a zenou,Ale ono to vacsinou tak konci ze z jednej strany pride "laska"..ale tu chvilku je to paradne Wink AKO TU uz bolo spominane "priatelstvo medzi muzom a zenou neexistuje" Idea
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Shark NX
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 17 Feb 2007, 13:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

midnight nesuhlasim ... ja sam mam 2 priatelky ...
Priatelstvo existuje vo viacerych pripadoch ... ked sa mate strasne radi ale nepreskoci iskra ... proste jak sa hovori "Brat a Sestra" alebo je to Byvaly/a partner/ka vtedy existuju priatelstva ...
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 17 Feb 2007, 13:21    Predmet: all Odpovedať s citátom  

Shark NX napísal:
midnight nesuhlasim ... ja sam mam 2 priatelky ...
Priatelstvo existuje vo viacerych pripadoch ... ked sa mate strasne radi ale nepreskoci iskra ... proste jak sa hovori "Brat a Sestra" alebo je to Byvaly/a partner/ka vtedy existuju priatelstva ...
To je zas na dlhu diskusiu a skumanie Wink Ale co som cital temy na tomto fore co poznam ludi,vacsinou ta "iskra" preskoci,,,pripady ako brat a sestra,,ano,,no.pripustam,,ale byvaly partner/ka to uz je zas na dlhu rec,,ak su stym obaja vyrovnany tak OK,ale vacisna pripadov je zas ina,,(myslim) Ale tak mas pravdu su iste pripady kedy je to mozne(realne) .
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
whisper
Light Professional
Light Professional

PríspevokZaslal: 17 Feb 2007, 14:09    Predmet: Re: all Odpovedať s citátom  

midnight_man napísal:
...ale byvaly partner/ka to uz je zas na dlhu rec,,ak su stym obaja vyrovnany tak OK,ale vacisna pripadov je zas ina,,(myslim) Ale tak mas pravdu su iste pripady kedy je to mozne(realne) .

hm ja mam to stastie, ze sa moja byvala na mna uz nehneva Cool (ze som sa s nou rozisiel) a sme myslim si dobri kamarati... aj ked prve tri mesiace boli dost zle pre nas oboch, na lyzovacke sme zistili ze je fajn ked spolu dobre vychadzame a odvtedy to je ok Smile (Shark NX vie o com hovorim Wink ) a som jej vdacny za to, pretoze je to super dievca a som s nou rad...

Takze ja tvrdim ze aj s byvalou mozte byt super kamosi, ale musia to obaja chciet... a hlavne sa musite mat radi (ak bol vas vztah predtym zalozeny viac-menej len na fyzickej pritazlivosti, tak necakajte, ze sa budete stretavat po tom co sa rozidete...)
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 17 Feb 2007, 14:12    Predmet: Re: all Odpovedať s citátom  

whisper napísal:
hm ja mam to stastie, ze sa moja byvala na mna uz nehneva Cool (ze som sa s nou rozisiel) a sme myslim si dobri kamarati... aj ked prve tri mesiace boli dost zle pre nas oboch, na lyzovacke sme zistili ze je fajn ked spolu dobre vychadzame a odvtedy to je ok Smile (Shark NX vie o com hovorim Wink )
no vidis,,tak to mas fajne vtedy to naozaj "klape" myslim to kamaratstvo Wink ale bohuzial ze takych ako ty je pomenej Sad aspon ako ja sledujem,,
Návrat hore
Shark NX
Guru wannabe
Guru wannabe

PríspevokZaslal: 17 Feb 2007, 14:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Whisper jj Moncik je zlozita osoba ale zlata ... Wink
Ale k teme ... ak je este aktualny ten tvoj problem ... ja som za to aby si to skusil a keby to nahodou nevyslo tak dufam ze bude rozumna a neurazi sa na smrt ale budete nadalej Priatelia
Návrat hore
Freelan
Light Expert
Light Expert

Založený: 10.08.2006

PríspevokZaslal: 17 Feb 2007, 14:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

nic nepokazis pokial vies ako a kedy to povedat Wink
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4  Ďalšia
Strana 3 z 4

Prejdi na: