|
|
|
| Autor |
Správa |
whisper Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2006 Príspevky: 801 Bydlisko: BA Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2007, 19:35 Predmet: |
|
|
| Shark NX napísal: |
Whisper jj Moncik je zlozita osoba ale zlata ...
Ale k teme ... ak je este aktualny ten tvoj problem ... ja som za to aby si to skusil a keby to nahodou nevyslo tak dufam ze bude rozumna a neurazi sa na smrt ale budete nadalej Priatelia |
jj, to je, take male zlo na zozratie
hm ani neviem ci to je problem... totiz, my sa mame velmi radi ale ani jeden z nas sa nezalubil... co znamena ze nechceme spolu chodit problem je len ten, ze ked je prilezitost tak sa to zvykne zvrhnut... napr. vcera sme boli na skautskom plese (lol, no...) a myslim ze po nas museli celkom pozerat ako si tam zerieme usi, krk a popri tom moja ruka medzi jej stehnami a jej pod mojou koselou ale nic viac si asi nedovolime, lebo take ako sex bez lasky po tom ani jeden z nas netuzi... ale ci su taketo "ulety" zle alebo dobre, to neviem. a urazit sa neurazi, pretoze mezdi nami je naozaj hlboke priatelstvo a nikdy sme sa jeden na druheho nehnevali... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2144 Bydlisko: PL-Waw>SK-Ba>CZ-Prg Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2007, 19:49 Predmet: |
|
|
Tak sa mozes tesit ze mas Priatelsky Vztah ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
slniecko Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.03.2007 Príspevky: 40
Zaslal: 10 Mar 2007, 20:39 Predmet: |
|
|
no vies ked to raz povie ze si ako jej brat tak to mysli vazne mozno ze to zmenia le vtejto chvili si ako jej brat a neradila by som ty povedat jej ci chce daco viac lebo by si mohol znicit všetko co bolo medzi vami a to isto enchces vzdy to tak dopadne najskor ste dobri kamarati a potom ked je daco viac znenavidite sa a viac spolu neprehovorite radsej to enchaj tak a bud snou super kamarat  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|