|
| Autor |
Správa |
johny141 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 539 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 19 Aug 2006, 22:26 Predmet: Najlepsia kamaratka |
|
|
Viem mozno je tu taka tema ale moja troska ina-mozno-
Mam jednu najlepsiu kamosku ona ma bere ako najlepsieho kamarata a ako "brata" proste bere nas vztah vazne ale nie ako chodenie....ale niekedy to vyzera zjej stranky fakt ako chodenie minule som tak odbocil od temy a spytal sa ci by vedela ona somnou chodit a ona ze som pekny a vsetko ale ze ma bere ako brata a som sa jej pytal ci vylucujes akekolvek chodenie a ona ze to som nepovedala.....takze teraz nevem!ako mam postupovat kebyze chcem nieco viac....viem ze je zbytocne pokacit si Superne kamarastvo ale aj tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
Baciiik Medium Star

Stav:  Založený: 05.08.2006 Príspevky: 424
Zaslal: 19 Aug 2006, 22:49 Predmet: |
|
|
podla mna to nehaj takk budte len kamarati najlepsi ked nechce stebou chodit tak nechce nemozes ju nutit alebo zkus too ale potom to kamaratsvo uz nebude ako kedisy Rozhodni sa co urobis |
|
| Návrat hore |
|
 |
fikus-kukis Guru wannabe

Stav:  Založený: 21.06.2006 Príspevky: 2338 Bydlisko: na Slovensku v Pažravej p Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2006, 1:30 Predmet: |
|
|
Asi Ťa príliš dobré pozná a nie si pre ňu ničím zaujímavím (ale dúfam, že nie).
Hádam preto nevýlučila akékoľvek chodenie, aby ťa neurazila (predsa je to príliš zdrvujúce prehlásenie), a možno nechcela si dať na krk záväzok, ak sa do Teba náhodou niekedy zaľúbi ona sama (aj toto sa môže prihodiť) .
V každom prípade ber ohľad na kamarátstvo . |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny141 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 539 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2006, 9:21 Predmet: |
|
|
| fikus-kukis napísal: |
Asi Ťa príliš dobré pozná a nie si pre ňu ničím zaujímavím (ale dúfam, že nie).
Hádam preto nevýlučila akékoľvek chodenie, aby ťa neurazila (predsa je to príliš zdrvujúce prehlásenie), a možno nechcela si dať na krk záväzok, ak sa do Teba náhodou niekedy zaľúbi ona sama (aj toto sa môže prihodiť) .
V každom prípade ber ohľad na kamarátstvo . |
No ved ano a este ktomu vie aky som suknickar
ale mame vysse 20splocnych veci a to je uz naozaj nieco, stale chceme povedat to iste a na tom sa smejeme....ale co by ste urobili vy keby ste boli v takejto situacii?! |
|
| Návrat hore |
|
 |
zelovoc Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.10.2005 Príspevky: 2708 Bydlisko: predavam Fuji S6500fd Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2006, 9:43 Predmet: |
|
|
| ta ked uz si taky suknickar tak ju pories a bude.sak skuste.ale ked to nevyjde tak to uz nikdy nebude ako predtym.ale ke si rozumiete tak preco nie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2841 Bydlisko: mesto kniezata Pribinu Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2006, 10:01 Predmet: |
|
|
| mne sa to stalo,ale z opacnej strany - s kamoskou sme boli von a hovorila ako ju otravuje jeden chalan a tak... a ked sme sli vecer domov tak mi napisala sms ze ci by som s nou chcel chodit... a ja ze to sa cez sms neriesi,ze na druhy den pokecame... viem ze ked sa s babou rozidem som potom na nu nasraty a tak,preto som jej to chcel vyhovorit,ale nastastie na to prisla sama... takze nam kamaratstvo ostalo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny141 Star

|
Zaslal: 20 Aug 2006, 11:26 Predmet: |
|
|
| jj ale niekedy ked sa date dokopy tak bud to VYJDE alebo NE, a poznam pripad presne taky isty ako moj a su spolu doteraz asi 3roky:)....len nevem ci to bude moj pripad |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2992 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2006, 13:07 Predmet: |
|
|
Z kamarátstva láska byť môže...Ale z lásky kamarátstvo už ťažko, ak vôbec.
Mám s týmto skúsenosť, a nedopadlo to dobre.
Presne tvoj prípad. |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny141 Star

|
Zaslal: 20 Aug 2006, 13:49 Predmet: |
|
|
| eritrocit napísal: |
Presne tvoj prípad. |
Mas pravdu ale jeden pripad som mal ked som bol s babou a bola mojou kamoskou aj predtym, sice nebola najlepsia ale bola kamoska a boli sme spolu tyzden a potom koniec lebo ked sme boli kamarati to bolo lepsie ale ked sme sa rozisly tak sme boli znova taky isty kamosi....je to vec okolnosti |
|
| Návrat hore |
|
 |
DeFeAt Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 393
Zaslal: 20 Aug 2006, 14:26 Predmet: :) |
|
|
| No ja mam taky isty problem !!! Moja kamaratka po nej ide snad kazdy xalan... no a raz mi napise ze aj by so mnou chodila a taaak no a potom sa na to zabudne... a hovori ze ma berie ako kamarata a taaak ! takze ja som na tom tak isto ! stale vravi ze ma berie ako kamarata ale ze som v pohode ZE MOZNO by so mnou aj chodila..a mi napisala ze sa nexce ponahlat chodit so mnou lebo naposledy sa "zalubila" do byvaleho a ten ju VELMI sklamal.. a tak si dava pozor aby sa nebuchla do niekoho komu nemoze 100% verit.. tak mam cakat alebo co ? |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny141 Star

|
Zaslal: 20 Aug 2006, 14:30 Predmet: Re: :) |
|
|
| DeFeAt napísal: |
| No ja mam taky isty problem !!! Moja kamaratka po nej ide snad kazdy xalan... no a raz mi napise ze aj by so mnou chodila a taaak no a potom sa na to zabudne... a hovori ze ma berie ako kamarata a taaak ! takze ja som na tom tak isto ! stale vravi ze ma berie ako kamarata ale ze som v pohode ZE MOZNO by so mnou aj chodila..a mi napisala ze sa nexce ponahlat chodit so mnou lebo naposledy sa "zalubila" do byvaleho a ten ju VELMI sklamal.. a tak si dava pozor aby sa nebuchla do niekoho komu nemoze 100% verit.. tak mam cakat alebo co ? |
Ak ju naozaj chces tak cakaj, cas je cas a ako sa hovori casom prebolia rany a mozno to plati aj u nej tak pockaj a uvydis....a preco by nemohla tebe verit?ked si jej kamarat (neviem ci najlepsi)tak ak sa pzonate uz niaky ten piatok, preco by neverila....skus...aj ja asi to skusim ved uvidime |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2861 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 20 Aug 2006, 14:32 Predmet: |
|
|
| eritrocit napísal: |
Presne tvoj prípad. |
Nieco na toto prislovie riesim teraz ja. Ta moja ma teraz totiz po 9 mesiacoch spolu akosi opustila, ale zaroven chce byt velmi dobra kamaratka a nevylucuje, ze sa v buducnosti niecoeste zohraje. Navyse je to spoluziacka, s ktorou sme si na zaciatku slubili, ze sa rozideme v dobrom. Viacej zapletene ho dadam ani nemoze byt, kedze ju nechcem stratit a ona sama nevie, co chce..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Josh19 Light Expert

Stav:  Založený: 14.08.2006 Príspevky: 60
Zaslal: 20 Aug 2006, 16:28 Predmet: |
|
|
| Ako hovori,jeden moj kolega "Nerieš,Vyrieš" ale v každom prípade odporúčam sa k nej začať správať nežnejšie,ako k svojej potencionálnej frajerke,obmedziť sa stretávanie s kamrátmi začni s ňou behať sám po vonku po kávičkách,do kín,do divadla vždy si vymysli nejaký debilný argument prečo ten film musí vidieť aj ona,alebo prečo chceš aby išla práve ona s tebou do divadla,ale ak ju neľúbiš tak zabudni na všetko čo som tu písal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny141 Star

|
Zaslal: 20 Aug 2006, 20:47 Predmet: |
|
|
| No fasa....napisal som jej na ICQ ze je to fakt osud ze tolko veci spolocnych a ze vo vsetkom sa doplname a pod....a ona ze o tom vie a ja ze povedz svoj nazor a ona ze:Ano viem otom ale neviem ako ty ale podla mna je to takto najlepsie.....kua:( |
|
| Návrat hore |
|
 |
johny141 Star

|
Zaslal: 20 Aug 2006, 20:48 Predmet: |
|
|
| a ze by to bolo take divne a ine...ale ked to vie aj ona tak preco nie?kvoli kamaratsvu?ale sak to bude nieco viac, nieco krajsie ale jaaaaj |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|