hlasoval som za iné kafe, ale moja skutočne najobľúbenejšia vianočná pieseň (teda ak možno hovoriť o nej ako o vianočnej) je od The Damned a volá sa There Ain't No Sanity Clause
Wham! je klasika. Mám to opočúvane a lezie mi to už na nervy že sa to hrá každý rok, no keď to pustia, vonku poletuje sneh, v obyvačke svieti stromček a v telke perinbaba tak je to nezabudnutelná atmosféra. Tých pesničiek by tam mohlo byť viac, ale hlasoval som za spomínaný wham!
btw: vám to už s tými vianocami švitorí? šak je september a už sa tu objavujú vianočné témy
To bude asi jedina pesnicka ktoru si rad vypocujem na Vianoce..
Anketove pesnicky samozrejme nemusim. Lezie mi to krkom, ked kazdy rok v kazdej priblblej reklame nejaka vianocna pesnicka, ktora tam je aj tak len kvoli tomu aby reklama uputala na seba pozornost (vid. Orange a spol)..
Takze vcera na Topfest 2009 presents zahral Polemic doposial nevydanu pesnicku..Jednalo sa o vianocnu pesnicku, ktora sa mi celkovo pacila..Takze ta je zatial umna naj co sa tyka vianocnych.
Skoda ze nikde na nete som o nej zatial nenasiel zmienku Takze neviem ani presny nazov..
slide napísal:Mne osobne sa najviac paci Americka Klasika Frank Sinatra - I'll be home for Christmas,aspon mne to pripada ako klasika.
Inak Sido - Weihnachtssong tiez neni od veci.
Ja prave tieto americke vianocne klasiky neznasam. Mam s tym zlu skusenost z minuleho roka, ked sme pripravovali vsetky dolezite veci na stedry den a v radiu hrali prave tieto americke koledy alebo ako to nazvat. Proste hnus - Let it snow, let it snow
Nic moc pre mna, to uz radsej Wham alebo Zbirku ako toto.