aky je to "normalne kupovany chladic"?SHiFTeR napísal:Neviem, neskusal som. Ja ked som kupil A64, tak som ani nedaval box. Rovno som dal ten normalne kupovany chladic.
Najlepsie Chladenie .....
-
Vajpo
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
no tak ta otazka ci ano ci nie je sama o sebe dost blba , pretoze niektore boxovane chladice sa oplatia a su kvalitne a niektore nie .. athlony a a podobne stariny nemaly dobre boxi co A64 ako tomas povedal su kvalitne .
u P4 neviem presne ako to byva ale asi su dost hlucne ale mozu byt aj kvalitne co sa tyka chladenia ..
ja co mam TITAN D5TB na mojom ATHLONE 2500+ Barton tak v pohode chladi cca okolo 40 stupnov pri 2Ghz .. hluk mi ani nevadi, myslim ze boxovany Athlon dnes Sempron huci viac , mam to overene
u P4 neviem presne ako to byva ale asi su dost hlucne ale mozu byt aj kvalitne co sa tyka chladenia ..
ja co mam TITAN D5TB na mojom ATHLONE 2500+ Barton tak v pohode chladi cca okolo 40 stupnov pri 2Ghz .. hluk mi ani nevadi, myslim ze boxovany Athlon dnes Sempron huci viac , mam to overene
BigTyphoona mali pred nedavnom, ale uz nieje
A freezera mozes kupit napr. tu
A freezera mozes kupit napr. tu
Kód: Vybrať všetko
www.tichepc.sk-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Tak da sa zohnat ja mam jeden kusokkvoco napísal:BigTyphoona mali pred nedavnom, ale uz nieje
A freezera mozes kupit napr. tuKód: Vybrať všetko
www.tichepc.sk
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=37163