Famine napísal:že vraj najlepšie na svete je od Pink Floyd - comfortably numb, ked to vidim v Telke tak nastanu mi take zimomriavky.
Ale lubi sa mi aj Megadeth - she wolf
neda sa povedat co je najlepsie hudba a cele umenie je cisto subjektivna zalezitost, da sa hovorit o najhranejsom, najdlhsom, najkomplikovanejsiom(aj tu je to diskutabilne), ale urcite nie o vseobecne najlepsom
mne sa velmi paci john frusciante s red hot....a stych novsich je celkom dobry Mick thomson..a do tych starych dedov sa moc neviznam takze ani nekomentujem
frusciante v akcii :)a tu su moji dvaja oblubeny chlapci
Hmmm Mne sa paci zo Sweet Child o Mine velmo ale je toho nespocetne vela a neda sa urcit ani top 10 ide len o to kto si oblubi aku skupinu resp gitaristu...
Martin44 napísal:Hmmm Mne sa paci zo Sweet Child o Mine velmo ale je toho nespocetne vela a neda sa urcit ani top 10 ide len o to kto si oblubi aku skupinu resp gitaristu...
keby som mohol tak za to by som ti dal urcite karmu
Ono je toho hrozne vela...Pink Floyd-Comfortably numb, Led Zeppelin-Stairway to heaven, samozrejme niektore Slashove veci, nieco od RHCHP...podla mna sa neda uricte jedno najlepsie. Da sa ich urcite velmi vela krasnych, napaditych, chytlavych ale jedno najlepsie...to je podla mna nemozne.
Vigor napísal:Mike Portnoy kedy vymenil biciu sustavu velku ako moja izba za gitaru ?
Lole...som nepisal ku gitaristom..to je za troma bodkami..vies co znamenaju tri bodky? ..ze koniec jedneho..a zaciatok druheho..ze aj ten je dobry...ale nepisal zom ze gitarista...lolo