Najlepšie prenosné slúchadlá
Re: Najlepšie prenosné slúchadlá
PODLA mna su najlepsie sluchadka monster beats dr dre... stoja 163 eur a 7 centov a su aj najnovisia rok 2011 december 30.12 a jedno sluchadko je bassove a jedno sluchadko je klasiceke su najlepsie na svete.
- Prílohy
-
- najlepie sluchadka na svete
- bestas.jpeg (3.7 KiB) 1628 zobrazení
PODLA mna by si si mal ist robit domace ulohy namiesto registrovania sa na internetovych forach.
kikosko napísal:PODLA mna su najlepsie sluchadka monster beats dr dre... stoja 163 eur a 7 centov a su aj najnovisia rok 2011 december 30.12 a jedno sluchadko je bassove a jedno sluchadko je klasiceke su najlepsie na svete.
Asi len toľko
You made my day.kikosko napísal:PODLA mna su najlepsie sluchadka monster beats dr dre... stoja 163 eur a 7 centov a su aj najnovisia rok 2011 december 30.12 a jedno sluchadko je bassove a jedno sluchadko je klasiceke su najlepsie na svete.
K téme, používam Porta Pro, asi pol roka a neviem si ich vynachváliť.
Nazdar,
zhanam sluchadla tak okolo 250 €- 300€ (max.)
preferujem na usi, ale ak by bolo v tej cene nieco ako Shure SE535, tak aj do.
Nasiel som este:
beyerdynamic DT 1350
SENNHEISER PXC 450
Bowers & Wilkins P5
Musi to vediet hrat z iPhonu, bez zosilovaca atd... hudbu mam v apple lossless, pripadne (prinajhorsiom) 256kb/s.
Som laik ale ked si vyberam nieco do coho investujem tak mam rad to najlepsie co sa da zohnat za peniaze ktore mam k dispozicii.
Dakujem za konstruktivnu pomoc a prajem pekne prazdniny.
zhanam sluchadla tak okolo 250 €- 300€ (max.)
preferujem na usi, ale ak by bolo v tej cene nieco ako Shure SE535, tak aj do.
Nasiel som este:
beyerdynamic DT 1350
SENNHEISER PXC 450
Bowers & Wilkins P5
Musi to vediet hrat z iPhonu, bez zosilovaca atd... hudbu mam v apple lossless, pripadne (prinajhorsiom) 256kb/s.
Som laik ale ked si vyberam nieco do coho investujem tak mam rad to najlepsie co sa da zohnat za peniaze ktore mam k dispozicii.
Dakujem za konstruktivnu pomoc a prajem pekne prazdniny.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mohol si si to hodit do "poradna pri kupe". Ryan by ti isto poradil