Najlepsie zaavody
Najlepsie zaavody
Raad by som si preciital Vas nazor na tuto temu. A chcem aj duovody ze co sa vam paci( prepracovana grafika, realisticke ovladanie a pod.)
Moja srdcovka je NFS Porsche 2000 vdaka svojej vtedajsej jedinecnosti ze sa zacina v roku 1950 a konci v pritomnosti. Dalej sa mi pacila narocnost ovladania a podrobne nastavenia tuhosti tlmicov vysky podvozku tlaku v pneumatikach. Super bolo aj dokupovanie ruoznych upgradov a samozrejme paint shop:-P.
Dalsou hrou co mam rad ako MP s kamosmi je ToCa Race Driver 1 lebo ju muozeme hrat styria na jednom kompe!! a ToCa Race Driver 3 je taka oddychovka na okruhu lebo ma jednoduche ovladanie a peknu grafiku.
Moja srdcovka je NFS Porsche 2000 vdaka svojej vtedajsej jedinecnosti ze sa zacina v roku 1950 a konci v pritomnosti. Dalej sa mi pacila narocnost ovladania a podrobne nastavenia tuhosti tlmicov vysky podvozku tlaku v pneumatikach. Super bolo aj dokupovanie ruoznych upgradov a samozrejme paint shop:-P.
Dalsou hrou co mam rad ako MP s kamosmi je ToCa Race Driver 1 lebo ju muozeme hrat styria na jednom kompe!! a ToCa Race Driver 3 je taka oddychovka na okruhu lebo ma jednoduche ovladanie a peknu grafiku.
jednoznacne Live for speed.
//najrealnesia fyzika aka sa dnes da najst v racingovej hre, prijemna grafika(nie naj naj, ale rozhodne neurazi), vyborne navrhnute okruhy, pestra ponuka aut, spravanie kazdeho sa lisi v dost vyznamnej miere, ovladanie mysou je imho pre automobilovy simulator najlepsie hned po volante, k tomu moznost nastavit na aute vsetko to, co je mozne nastavovat aj v skutocnosti a vsetky tieto zmeny maju vplyv na spravanie auta. Preteky online su velmi chytlave, hlavne ked sa zide partia, ktora robi podobne casy.
LFS zobrazuje pretekanie presne ako ho priroda stvorila
ziadne zbytocne bonusy, motion blur a ine nepotrebne veci 
//najrealnesia fyzika aka sa dnes da najst v racingovej hre, prijemna grafika(nie naj naj, ale rozhodne neurazi), vyborne navrhnute okruhy, pestra ponuka aut, spravanie kazdeho sa lisi v dost vyznamnej miere, ovladanie mysou je imho pre automobilovy simulator najlepsie hned po volante, k tomu moznost nastavit na aute vsetko to, co je mozne nastavovat aj v skutocnosti a vsetky tieto zmeny maju vplyv na spravanie auta. Preteky online su velmi chytlave, hlavne ked sa zide partia, ktora robi podobne casy.
LFS zobrazuje pretekanie presne ako ho priroda stvorila
-
mauec
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
jednoznacne LFS...najviac piblizena hra k realite...auto sa na ceste sprava pri vysokych otackach ako aj na zivo...mozem si tam nastavit auto podla mojich prdstav,samozrejme sa do toho musim rozumiet...daju sa tam nastavit otacky pri akzdej rychlosti gumy podal toho na aku teplotu sa za aky cas zohreju..ci na DRIFT,ci SPRINT atd...rozsirenie napravy zuzenia napravy ... kolko litrov benzinu na starte,hlavne kvoli vahe,ci iba jedneho jazdca alebo piatich albo troch podla toho aka mapa a ci sa ide drifotvat alebo jazdit na rychlost...proste najrelanejsia hra...graficky sa mozno niek azdemu paci ale grafika mi je ukradnuta kedze je tam 95% realita...lebo 100& nebude nikdy pri ziadnej hre...
-
Kemper_LoL
Expert
- Kontaktovať používateľa: