|
| Aky je vas najoblubenejsi uzivatel v sekcii Laska, vztahy, priatelstvo? |
| mi-chau |
|
31% |
[ 31 ] |
| bolek |
|
10% |
[ 10 ] |
| jin |
|
41% |
[ 41 ] |
| Shark_NX |
|
4% |
[ 4 ] |
| Schw33k |
|
13% |
[ 13 ] |
|
| Celkom hlasov : 99 |
|
| Autor |
Správa |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13944 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2007, 16:22 Predmet: Najoblubenejsi uzivatel seckie Laska, vztahy, priatelstvo |
|
|
Na koniec roka sme pripravili mensie hlasovanie. Jedna sa o najoblubenejsieho uzivatela vybranych sekcii. Ako prva prichadza na rad sekcia Laska, vztahy, priatelstvo. Hlasovat mozete iba za nominovanych kandidatov, ktori vzisli z rozhodnutia mod/admin timu. Hlasuje sa zvolenim uzivatela a klinutim na tlacitko, nie pisanim mena do sekcie. Ak chcete prispiet, snazte sa teme nieco dat (napr. zhodnotit posobenie svojeho favorita, alebo charakterizovat nominantov...), bezmyslienkove posty budu zmazane.
- hlasovania sa samozrejme mozte zdrzat.
- hlasovanie bude automaticky ukoncene po siedmych dnoch.
- pre "vyhercov" okrem dobreho pocitu caka male prekvapenie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5414 Bydlisko: failblog.org :-D Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2007, 16:35 Predmet: |
|
|
mi-chau dokaze vzdy zaujat svojim pohladom na vec a hlavne dost casto celkom nezaujatym a triezvym, ked sa mladych snazi presvedcit o tom, ze ked su zalubeni, tak nevidia vsetko spravne
bolek a jin davaju cenne rady, ale mne osobne tam niekedy chyba ta stipka humoru a nadhladu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
wolodo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.06.2006 Príspevky: 626 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2007, 16:41 Predmet: |
|
|
jin ma najobjektivnejsi pohlad na vec..... a poradi zlatu strednu cestu
keby sa davali dva hlasy tak druhy dam bolekovi(viem ze je to ona ale ako to vysklonovat?)... skoda ze sa nedaju... a tiez by som jej dal za tento isty dovod..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1632 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2007, 18:55 Predmet: |
|
|
| Jin za dlhodobe prispievanie do tejto sekcie a myslim ze si zabudol este na jednu osobu a tou je etienne[keby tam bol v tej ankete dam hlas prave jemu ] neviem prehliadal som ho teraz poslednou dobou ale nestretol som sa s chybnym prispevkom u neho a pise len do L&V takze moj naj z tejto sekcie .... podporil by som schw33ka ale to by si asi pomyslel ze sa mu pcham dakde ta si to nechaj : D |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2776 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2007, 19:09 Predmet: |
|
|
Tak v prvom rade je zaujimave ze som nominovany, vdaka. Chcem svetovy mier.
Nehlasoval som za seba (a teraz sa stavim ze 70% modov si to radsej skontroluje) ale za Svejka ktoreho posty maju myslienku a mam dojem ze vo vacsine tem hrame v rovnakom drese. Ma podobne nazory a svojsky styl ich podania. |
|
| Návrat hore |
|
 |
J.O.S.E Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2007 Príspevky: 884 Bydlisko: pivnica 11:DD Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2007, 21:33 Predmet: správa |
|
|
Nečítam v tejto sekcii toho veľa a už vonkoncom sem veľa neprispievam ale ked si mam vybrať koho príspevky ma najviac oslovia tak je to u mňa bolek - asi aj preto, že v pouke je jedina ženská , a jej príspevky kedže žien na fore je pomenej sa oveľa radšej čítajú ako tie od chalanov kedže sam som chalán a názor dievčaťa ma z toho dôvodu zaujíma viac  |
|
| Návrat hore |
|
 |
halfend Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.02.2006 Príspevky: 138 Bydlisko: ...CZ! Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2007, 23:16 Predmet: Re: správa |
|
|
Ja som hlasoval pro Jina, ten se v mojem topicu se krasne rozepsal kdezro Mi-chau to vzal tak "tvrde" jednou vetou ... Ale neznamena ze Mi-chaua nemam rad  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 1947 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2007, 23:22 Predmet: |
|
|
Kua som zvedavy jak je mozne ze som v hlasovani
Jin ... ma velmi dobre nazory a celkovo si myslim ze tu dokaze poradit najlepsie
ale mi-chau je tiez v pohode ...hlavne to ze aj do najvaznejsiej diskusie dokaze vniest trochu humoru ... )) |
|
| Návrat hore |
|
 |
.I.LoVe.lOvE. Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2007 Príspevky: 191
Zaslal: 16 Dec 2007, 23:34 Predmet: |
|
|
Určite by to mal vyhraat Jin, dajte mu aj smskové číslo... A prečo? Dokáže sa dokonale vcítiť do kože aj toho, koho vôbec nepozná, dáva perfektné rady a je to úžasný človek.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3443 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2007, 0:59 Predmet: |
|
|
V prvom rade - Vďaka za nomináciu
Osobne som hlasoval za mi-chau, nakoľko mám pocit, že berie všetko, ako skúsený "terapeut". S odstupom, vážnosťou, kriticky, úsmevne, keď treba tvrdo a hlavne k veci!
Thanks all! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2138 Bydlisko: Planet of Hatred Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2007, 7:06 Predmet: |
|
|
etienne tam chyba aj mne - pokial sa pamatam tak kym som este citaval l&v tak mal veeelmi dobre nazory vzdy.. no potom to zacalo byt akosi cele o tom istom a cela sekcia nejako prestala bavit.. paci sa mi mi-chau s jeho triezvymi pohladmi na svet ako odkuri vzdy mladych a zalubenych a rovno im vmietne do tvare co si mysli natvrdo a to je castokrat najlepsia pomoc, lebo keby im tahal med popod nos tak nikdy neuvidia tie zapory svojich rozhodnuti a danych vztahov.. takze u mna je favorit on..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2633
Zaslal: 17 Dec 2007, 16:46 Predmet: |
|
|
V prvom rade nerozumiem nominácii , keďže sa pripravujem na boj v sekciách Programovanie + Linux
ok , čakal som , že jin bude mať náskok , preto mi-chau |
|
| Návrat hore |
|
 |
k6 VIP

Stav:  Založený: 25.01.2006 Príspevky: 1386
Zaslal: 17 Dec 2007, 17:49 Predmet: |
|
|
| Najoblubenejsi jednoznacne schw33k, lebo tie jeho hlody ma obcas dostavaju pod stol. Ale najosoznejsi by bol isto jin. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Aiden Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.04.2007 Príspevky: 1097 Bydlisko: Mors Certa, Vita Incerta Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2007, 18:30 Predmet: |
|
|
ja som dal hlas jinovi...tazko a mi rozhodovalo, totiz schw33kove posty mi niekedy razom zlepsili naladu ...obdobne aj niektore mi-chauove ...
ale jinove prispevky mam rad ci uz pre ich formu...ale aj to pitvanie osobnosti v niektorych ...myslim, ze uz viac krat hodnotne poradil  |
|
| Návrat hore |
|
 |
whisper Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.02.2006 Príspevky: 752 Bydlisko: Máš Fiat 126? Napíš mi SS Karma: 
|
Zaslal: 17 Dec 2007, 21:17 Predmet: |
|
|
| jin... nemusím vždy súhlasiť s jeho názorom, ale myslím, že ich vyjadruje dostatočne vyspelo na to, že je to prínosom pre nás... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|