|
|
|
| Aky je vas najoblubenejsi uzivatel v sekcii Politika? |
| Aryan Angel |
|
20% |
[ 13 ] |
| brm |
|
24% |
[ 15 ] |
| enter00 |
|
6% |
[ 4 ] |
| krija |
|
32% |
[ 20 ] |
| slay |
|
16% |
[ 10 ] |
|
| Celkom hlasov : 62 |
|
| Autor |
Správa |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4608
Zaslal: 27 Dec 2007, 21:35 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| Tomasito by mal mat dost rozumu nad to sa povzniest nad niektorymi "argumentami" rovnako ako aj ty a nie tliachat tu istu pesnicku dookola ako pokazeny gramofon. A nehodnotim tak iba na zaklade temy Antifico, ako aktivny clen sekcie Polotika to vies dobre aj sam. |
Njn a teraz dookola tliachajme, ze Tomasito tliacha. Priznaj si to aj ty konecnce, v urcitych smeroch na Tomasita nemas ani ty.
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
abstraktt Expert

Stav:  Založený: 31.08.2006 Príspevky: 178
Zaslal: 27 Dec 2007, 22:32 Predmet: |
|
|
ako staly citatel tejto sekcii moj hlas ide krijovi aj ked skoda ze nie je tomasito v ponuke, 2 chalani od ktorych som sa snad najviac poucil odtialto  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13416 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 27 Dec 2007, 23:42 Predmet: |
|
|
| kinjeril napísal: |
Njn a teraz dookola tliachajme, ze Tomasito tliacha. Priznaj si to aj ty konecnce, v urcitych smeroch na Tomasita nemas ani ty.
 |
Nemam problem si priznat, ze Tomasitovi vo veciach politickych nesiaham ani po paty. Nie je to ani zdaleka oblast, ktorej sa venujem, kdezto o Tomasitovi sa da povedat presny opak. Nechapem podstatu tvojho postu. Mohol by som kludne pokracovat faktom, ze odputavas pozornost od Tomasita na moju osobu, ale ja som taky dobracisko, ze to nenapisem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4608
Zaslal: 27 Dec 2007, 23:47 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
Nemam problem si priznat, ze Tomasitovi vo veciach politickych nesiaham ani po paty. Nie je to ani zdaleka oblast, ktorej sa venujem, kdezto o Tomasitovi sa da povedat presny opak. Nechapem podstatu tvojho postu. Mohol by som kludne pokracovat faktom, ze odputavas pozornost od Tomasita na moju osobu, ale ja som taky dobracisko, ze to nenapisem  |
Rovnako ani ja nechapem ten tvoj predosly post, kedze sa mi zda, ze prave Tom a krija su dvaja uzivatelia, ktori sa snazia viest diskusiu, hlavne co sa tyka politiky, vecne a podlozenu s faktamy. Preto som nepochopil tebou spomenute "tliachanie". |
|
| Návrat hore |
|
 |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3240 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 28 Dec 2007, 1:16 Predmet: |
|
|
Môj hlas šiel užívateľovi krija a to za jeho imho najkomplexnejšie vlastné názory. Ak by bol Tomasito, môj hlas ide tam, ale...
Do tejto sekcie neprispievam, ale sledujem ju. |
|
| Návrat hore |
|
 |
schw33k Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2006 Príspevky: 2616
Zaslal: 28 Dec 2007, 3:15 Predmet: |
|
|
Sekcia politika , pravdou je , že neprispievam...
Dôvod jasný ako facka - nemám čas , chuť , ani nervy ( samozrejme s čistým svedomím priznávam ani prehľad , ako tu niektorí , prípadne zdroje : P )
btw sekcia , v ktorej je obľúbené vytrhávať vety z kontextu a zmysel témy sa v tom okamihu stráca
Nuž samozrejme, ale čítam...
Na záver použijem opäť staré známe predpoklady - " náskok krija , takže brm "  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasito Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2005 Príspevky: 4807 Bydlisko: Pressburg Karma: 
|
Zaslal: 02 Jan 2008, 15:08 Predmet: |
|
|
Za najoblubenejsieho uzivatela sekcie Politika bol zvoleny uzivatel krija. Gratulujeme!
Aryan Angel 20% [ 13 ]
brm 24% [ 15 ]
enter00 6% [ 4 ]
krija 32% [ 20 ]
slay 16% [ 10 ]
Celkom hlasov : 62
// Popri specifickemu ranku si vitaz ankety moze "uzivat" aj sekciu Darcovia & VIP : ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|