Najoblubenejsi uzivatel sekcie Politika

Diskusie na politické témy...

Aky je vas najoblubenejsi uzivatel v sekcii Politika?

Hlasovanie ukončené 31 dec 2007, 15:40

Aryan Angel
13
21%
brm
15
24%
enter00
4
6%
krija
20
32%
slay
10
16%

Celkom hlasov: 62

kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

t0m4s3 napísal:Tomasito by mal mat dost rozumu nad to sa povzniest nad niektorymi "argumentami" rovnako ako aj ty a nie tliachat tu istu pesnicku dookola ako pokazeny gramofon. A nehodnotim tak iba na zaklade temy Antifico, ako aktivny clen sekcie Polotika to vies dobre aj sam.
Njn a teraz dookola tliachajme, ze Tomasito tliacha. Priznaj si to aj ty konecnce, v urcitych smeroch na Tomasita nemas ani ty. ;)

:cookies:
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

ako staly citatel tejto sekcii moj hlas ide krijovi aj ked skoda ze nie je tomasito v ponuke, 2 chalani od ktorych som sa snad najviac poucil odtialto :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

kinjeril napísal:Njn a teraz dookola tliachajme, ze Tomasito tliacha. Priznaj si to aj ty konecnce, v urcitych smeroch na Tomasita nemas ani ty. ;)

:cookies:
Nemam problem si priznat, ze Tomasitovi vo veciach politickych nesiaham ani po paty. Nie je to ani zdaleka oblast, ktorej sa venujem, kdezto o Tomasitovi sa da povedat presny opak. Nechapem podstatu tvojho postu. Mohol by som kludne pokracovat faktom, ze odputavas pozornost od Tomasita na moju osobu, ale ja som taky dobracisko, ze to nenapisem ;-)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

t0m4s3 napísal:Nemam problem si priznat, ze Tomasitovi vo veciach politickych nesiaham ani po paty. Nie je to ani zdaleka oblast, ktorej sa venujem, kdezto o Tomasitovi sa da povedat presny opak. Nechapem podstatu tvojho postu. Mohol by som kludne pokracovat faktom, ze odputavas pozornost od Tomasita na moju osobu, ale ja som taky dobracisko, ze to nenapisem ;-)
Rovnako ani ja nechapem ten tvoj predosly post, kedze sa mi zda, ze prave Tom a krija su dvaja uzivatelia, ktori sa snazia viest diskusiu, hlavne co sa tyka politiky, vecne a podlozenu s faktamy. Preto som nepochopil tebou spomenute "tliachanie".
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Môj hlas šiel užívateľovi krija a to za jeho imho najkomplexnejšie vlastné názory. Ak by bol Tomasito, môj hlas ide tam, ale... :)
Do tejto sekcie neprispievam, ale sledujem ju.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Sekcia politika , pravdou je , že neprispievam...
Dôvod jasný ako facka - nemám čas , chuť , ani nervy :arrow: ( samozrejme s čistým svedomím priznávam ani prehľad , ako tu niektorí , prípadne zdroje : P )
btw sekcia , v ktorej je obľúbené vytrhávať vety z kontextu a zmysel témy sa v tom okamihu stráca
Nuž samozrejme, ale čítam...
Na záver použijem opäť staré známe predpoklady - " náskok krija , takže brm " :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Za najoblubenejsieho uzivatela sekcie Politika bol zvoleny uzivatel krija. Gratulujeme!

Aryan Angel 20% [ 13 ]
brm 24% [ 15 ]
enter00 6% [ 4 ]
krija 32% [ 20 ]
slay 16% [ 10 ]

Celkom hlasov : 62

// Popri specifickemu ranku si vitaz ankety moze "uzivat" aj sekciu Darcovia & VIP : )
Zamknuté