Njn a teraz dookola tliachajme, ze Tomasito tliacha. Priznaj si to aj ty konecnce, v urcitych smeroch na Tomasita nemas ani ty.t0m4s3 napísal:Tomasito by mal mat dost rozumu nad to sa povzniest nad niektorymi "argumentami" rovnako ako aj ty a nie tliachat tu istu pesnicku dookola ako pokazeny gramofon. A nehodnotim tak iba na zaklade temy Antifico, ako aktivny clen sekcie Polotika to vies dobre aj sam.
Najoblubenejsi uzivatel sekcie Politika
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Nemam problem si priznat, ze Tomasitovi vo veciach politickych nesiaham ani po paty. Nie je to ani zdaleka oblast, ktorej sa venujem, kdezto o Tomasitovi sa da povedat presny opak. Nechapem podstatu tvojho postu. Mohol by som kludne pokracovat faktom, ze odputavas pozornost od Tomasita na moju osobu, ale ja som taky dobracisko, ze to nenapisemkinjeril napísal:Njn a teraz dookola tliachajme, ze Tomasito tliacha. Priznaj si to aj ty konecnce, v urcitych smeroch na Tomasita nemas ani ty.
Rovnako ani ja nechapem ten tvoj predosly post, kedze sa mi zda, ze prave Tom a krija su dvaja uzivatelia, ktori sa snazia viest diskusiu, hlavne co sa tyka politiky, vecne a podlozenu s faktamy. Preto som nepochopil tebou spomenute "tliachanie".t0m4s3 napísal:Nemam problem si priznat, ze Tomasitovi vo veciach politickych nesiaham ani po paty. Nie je to ani zdaleka oblast, ktorej sa venujem, kdezto o Tomasitovi sa da povedat presny opak. Nechapem podstatu tvojho postu. Mohol by som kludne pokracovat faktom, ze odputavas pozornost od Tomasita na moju osobu, ale ja som taky dobracisko, ze to nenapisem
Sekcia politika , pravdou je , že neprispievam...
Dôvod jasný ako facka - nemám čas , chuť , ani nervy
( samozrejme s čistým svedomím priznávam ani prehľad , ako tu niektorí , prípadne zdroje : P )
btw sekcia , v ktorej je obľúbené vytrhávať vety z kontextu a zmysel témy sa v tom okamihu stráca
Nuž samozrejme, ale čítam...
Na záver použijem opäť staré známe predpoklady - " náskok krija , takže brm "
Dôvod jasný ako facka - nemám čas , chuť , ani nervy
btw sekcia , v ktorej je obľúbené vytrhávať vety z kontextu a zmysel témy sa v tom okamihu stráca
Nuž samozrejme, ale čítam...
Na záver použijem opäť staré známe predpoklady - " náskok krija , takže brm "