Najobľúbenejšia filmová pasáž
-
bocian
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
jj ....Soviet napísal:The Shining scéna What Are You Doing Down Here .. Moja obľúbená
jednoznacne je to cast vo filme 6.zmysel.,kde "Bruce"zisti,ze je duch,ze je vlastne mrtvy.
Potom je to zaver filmu A.I. ked ten chlapec je posledny den so svojou matkou, a ked zaspal....
Kansaska lecka,teda Nabit alebo zabit..tak tam tiez zaver,ked sa to vsetko zistilo..
Ja som proste zatazena na konce filmov,prekvapive zavery, vysvetlenie....
Potom je to zaver filmu A.I. ked ten chlapec je posledny den so svojou matkou, a ked zaspal....
Kansaska lecka,teda Nabit alebo zabit..tak tam tiez zaver,ked sa to vsetko zistilo..
Ja som proste zatazena na konce filmov,prekvapive zavery, vysvetlenie....
-
MP4-27
Guru wannabe
Uplne s tebou suhlasim... zvrat deja je to naj...januschka napísal:jednoznacne je to cast vo filme 6.zmysel.,kde "Bruce"zisti,ze je duch,ze je vlastne mrtvy.
Kansaska lecka,teda Nabit alebo zabit..tak tam tiez zaver,ked sa to vsetko
SE7EN-http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=0
BASIC-http://youtube.com/watch?v=KMGN-vkSoag
ThePrestige-http://youtube.com/watch?v=3wybOIE7Hwc
Number 23-Ked zisti ze napisal tu knihu on
16 Bloks-Jak nahral ten rozhovor a potom ho pred vsetkymi pustil...
a mnoho mnoho dalsich...
/EDIT:upravene
-
zuzkazuzka
VIP
U mňa sú to jednoznačne Knoflikáři: Tak už nic neřeš, nepřepínej a hlavne po ničem nepátrej. Ty buď rád, že seš 
A tiež Slunce, seno, jahody: Předsedo, ať mě živočichař nedráždí, vemte si ho sebou do chlíva.
A do tretice záhul z filmu Samotáři: Ty už jednu holku máš, ne? alebo On nekúri trávu, ja mu treba nabízím a on si nevezme. Vy mu nabízíte?
A tiež Slunce, seno, jahody: Předsedo, ať mě živočichař nedráždí, vemte si ho sebou do chlíva.
A do tretice záhul z filmu Samotáři: Ty už jednu holku máš, ne? alebo On nekúri trávu, ja mu treba nabízím a on si nevezme. Vy mu nabízíte?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
jednoznacne PULP FICTION a uvod:
Honey Bunny: [about to rob a diner] I love you, Pumpkin.
Pumpkin: I love you, Honey Bunny.
Pumpkin: [Standing up with a gun] All right, everybody be cool, this is a robbery!
Honey Bunny: Any of you fucking pricks move, and I'll execute every motherfucking last one of ya!
a hned za tym vypali nestarnuca surfrockova pecka od dicka dale-a, s titulkami na zaciatku, co su asi jedine titulky vo filmy ktore si s oblubobou pozriem
a takto to vyzera ta scena:
Honey Bunny: [about to rob a diner] I love you, Pumpkin.
Pumpkin: I love you, Honey Bunny.
Pumpkin: [Standing up with a gun] All right, everybody be cool, this is a robbery!
Honey Bunny: Any of you fucking pricks move, and I'll execute every motherfucking last one of ya!
a hned za tym vypali nestarnuca surfrockova pecka od dicka dale-a, s titulkami na zaciatku, co su asi jedine titulky vo filmy ktore si s oblubobou pozriem
a takto to vyzera ta scena:
Ja z nej slintam aj teraz, to je typicky akcny film, kde je dost akcie a pritom divaka neuraza naivnostou.mi-chau napísal: - scena pri ktorej som ako maly chalan slintal z Boondock Saints
no to je tak narychlo, ale urcite editnem a doplnim par scen na ktore sa nezabuda
Inak mam este rad poslednu cast z Pulp Fiction - "Situace kolem Bonnie" (aj cesky dabing tam je super)
A mozno to bude zniet blbo, ale medzi moje oblubene pasaze patri aj tak 95% scen z filmov Hot Shots!
Tiez dobry je aj uvod filmu Crank: a
-
in your world
Light Star