|
|
|
| Autor |
Správa |
Invader Light Star

Stav:  Založený: 21.09.2007 Príspevky: 271
Zaslal: 30 Nov 2007, 14:38 Predmet: |
|
|
| dudo02 napísal: |
| Podla mna by Cestina predcila Slovencinu,co sa tyka obtiaznosti.A nemyslim si,ze Slovencina a Madarcina su 2 najtazsie jazyky sveta..-internetovy blabol . |
Och joj.
27. septembra sa v Paríži konalo konzorcium jazykovedcov s celého sveta. Po ôsmich rokoch bádania, skúmania a študovania vydali rubriku desiatich najťažších a najľahších jazykov na tejto planéte. Do úvahy sa bral vývoj jazyka, úprava pravopisu, štýl písma, znaky, reč, história jazyka a gramatika jazyka.
Ústav jazykovedcov ktorý sídli v Berlíne začal so skúmaním jazykov, ktorými sa hovorí po celom svete, nielen tými najrozšírenejšími ale všetkými jazykmi. Na svete je okolo 7832 jazykov. Každý týždeň zaniknú dva jazyky a vytvoria sa ďalšie dva až tri nové. Skôr než prejdem k tým desiatim jazykom, spomeniem desať najľahších jazykov na svete.
Jazykovedci...........a nie internetovy blabol!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sepiroth Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2007 Príspevky: 870 Bydlisko: "Boh je mŕtvy!" Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2007, 14:40 Predmet: |
|
|
| ťažko povedaťm že je to PRAVE slovenčina, keďže mnoho z tých vecí, čo sú napísané v tom Hoaxe platí aj v iných západoslovanských jazykoch, čeština, poľština napríklad. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frankie Medium Star

Stav:  Založený: 08.11.2005 Príspevky: 310
Zaslal: 30 Nov 2007, 17:27 Predmet: |
|
|
| asi slovencina.... ovladam ju a napriek tomu kopec ludi skutocne nechapem..... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 3171 Bydlisko: Humenné, kill EMO Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2007, 17:40 Predmet: |
|
|
Slovencina je najtazsia a necudujem sa lebo i a y to je pre nas slovakov tazke
BTW:
erytrocyt: ty si z vychodu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
den333 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.08.2006 Príspevky: 1272 Bydlisko: Košiceeee Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2007, 18:04 Predmet: |
|
|
| Filipito napísal: |
| BTW:erytrocyt: ty si z vychodu? |
ano z košic ak sa nemylim... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1143
Zaslal: 30 Nov 2007, 18:21 Predmet: |
|
|
| Invader napísal: |
| Každý týždeň zaniknú dva jazyky a vytvoria sa ďalšie dva až tri nové. |
Napr.aj taketo veci ja pokladam za blaboly..Ako to vyzera ak zanikne jazyk-zomrie posledny clovek ktory nim komunikoval?A ako vznikne novy?Niekto prida do existujuceho X novych vyrazov?Skus napisat ty,ako si to predstavujes..
Autor mal mozno na mysli jazyky ako ludske organy ..
Ok,kazdy nech veri comu chce..Ja neverim tomu co je vyssie citovane a je to podla ,mna blbost.
Apropo-tan clanok,co si sem hadzal link,si aj cital??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
wolodo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.06.2006 Príspevky: 954 Bydlisko: Zahranicie Karma: 
|
Zaslal: 30 Nov 2007, 23:46 Predmet: |
|
|
Och joj.
27. septembra sa v Paríži konalo konzorcium jazykovedcov ..........a nie internetovy blabol!!! |
ach jaj keby si si pozrel aj dalsie prispevky nielen prvy tak Mek dal viac nez presvedcivy odkaz na stranku ktora s tymto nesuhlasi.....
| Kód: |
| http://hoax.cz/cze/index.php?action=hoax_detail&id=727 |
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Invader Light Star

Zaslal: 01 Dec 2007, 1:53 Predmet: |
|
|
Napr.aj taketo veci ja pokladam za blaboly..Ako to vyzera ak zanikne jazyk-zomrie posledny clovek ktory nim komunikoval?A ako vznikne novy?Niekto prida do existujuceho X novych vyrazov?Skus napisat ty,ako si to predstavujes..
Autor mal mozno na mysli jazyky ako ludske organy ..
Ok,kazdy nech veri comu chce..Ja neverim tomu co je vyssie citovane a je to podla ,mna blbost.
Apropo-tan clanok,co si sem hadzal link,si aj cital??? |
Jasne preco? Som ti povedal raz. Podla teba je blabol vsetko co podla teba nieje pravda. Nepripustas iny nazor. Som ti to raz povedal a nedavas na to doraz. Ked sa stretlo par vzdelanych ludi a povedalo nieco, tak to blbost nebude a nejaky clovek sediaci za PC co o tom ma minimalne poznatky pravdu asi mat nebude. Neber osobne. A tak je to o celom tomto fore. Filzofuje sa tu ako keby kazy vsetko vedle a hubuje do vsetkeho a vsetko vie.
2wolodo:
Na svete je vela ludi kt. maju svoj nazor. Och joj. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dudo02 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 1143
Zaslal: 01 Dec 2007, 2:29 Predmet: |
|
|
Jasne preco? Som ti povedal raz. Podla teba je blabol vsetko co podla teba nieje pravda. Nepripustas iny nazor. Som ti to raz povedal a nedavas na to doraz. Ked sa stretlo par vzdelanych ludi a povedalo nieco, tak to blbost nebude a nejaky clovek sediaci za PC co o tom ma minimalne poznatky pravdu asi mat nebude. Neber osobne. A tak je to o celom tomto fore. Filzofuje sa tu ako keby kazy vsetko vedle a hubuje do vsetkeho a vsetko vie.
2wolodo:
Na svete je vela ludi kt. maju svoj nazor. Och joj. |
Skus napisat ty,ako si to predstavujes..
|
Namiesto toho,ze pises ako ja nepripustam iny nazor,si mohol radsej odpovedat na moju otazku
Ja nemozem za to,ze mam na nieco iny nazor...Skus napisat tu odpoved na moju otazku.
\\Pozri,ja cerpam na zaklade skusenosti svojho zivota.A na zaklade toho mam svoj nazor.Ty na zaklade niecoho co niekto,napisal na Internet.Hodis sem jeden link a to je presne PRAVDA.To je vsetko.
| Citácia: |
| Nepripustas iny nazor |
Ked sa zacne rozoberat tato tema-ty by si mal byt velmi tisko...Ber osobne
A nechce sa mi hadat,takze ver tomu,ze kazdy tyzden zaniknu 2 a vzniknu 2,3 nove jazyky.Ja tomu neverim.Mame proste iny nazor na vec. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Invader Light Star

Zaslal: 01 Dec 2007, 9:03 Predmet: |
|
|
Ked sa zacne rozoberat tato tema-ty by si mal byt velmi tisko...Ber osobne
A nechce sa mi hadat,takze ver tomu,ze kazdy tyzden zaniknu 2 a vzniknu 2,3 nove jazyky.Ja tomu neverim.Mame proste iny nazor na vec. |
Akceptujem. (vidis? )  |
|
| Návrat hore |
|
 |
turtlak69 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.05.2007 Príspevky: 2497 Bydlisko: /dev/null Karma: 
|
Zaslal: 01 Dec 2007, 9:52 Predmet: |
|
|
OT: to mlaskanie z toho filmu (bohovia sa museli zblaznit) je domoroda rec krovakov. a pochybujem, ze by takto jednoduchi ludia mali extra zlozitu gramatiku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mirak2 Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.09.2005 Príspevky: 2021 Bydlisko: scoresheet xD Karma: 
|
Zaslal: 01 Dec 2007, 10:09 Predmet: |
|
|
Och joj.
27. septembra sa v Paríži konalo konzorcium jazykovedcov s celého sveta. Po ôsmich rokoch bádania, skúmania a študovania vydali rubriku desiatich najťažších a najľahších jazykov na tejto planéte. Do úvahy sa bral vývoj jazyka, úprava pravopisu, štýl písma, znaky, reč, história jazyka a gramatika jazyka.
Ústav jazykovedcov ktorý sídli v Berlíne začal so skúmaním jazykov, ktorými sa hovorí po celom svete, nielen tými najrozšírenejšími ale všetkými jazykmi. Na svete je okolo 7832 jazykov. Každý týždeň zaniknú dva jazyky a vytvoria sa ďalšie dva až tri nové. Skôr než prejdem k tým desiatim jazykom, spomeniem desať najľahších jazykov na svete.
Jazykovedci...........a nie internetovy blabol!!! |
je to internetovy blabol, lebo keby taky clanok pisal jazykovedec tak by nerobil take stupidne chyby ako ignorovanie ciarok v suvetiach...v tej bold vete su dve chyby |
|
| Návrat hore |
|
 |
Vesper Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.04.2006 Príspevky: 1530 Bydlisko: Praha/BB Karma: 
|
Zaslal: 01 Dec 2007, 16:01 Predmet: |
|
|
| Zorg napísal: |
| Haha, no neviem neviem co sa tyka spanielciny. Mal som v zivote moznost ucit sa po anglicky, nemecky, japonsky a spanielsky, a musim povedat ze najtazsia sa mi po gramatickej stranke zda z tychto spanielcina. Zeby to bol najlahsi jazyk na svete? No neviem, ale pripomina mi to vyroky na ktorych sa schuti vzdy zasmejem, akoze - "Fero bol mesiac v spanielsku a vraj sa naucil po spanielsky." To ma vzdy vie dostat, haha. |
Kamarátka chodila rok do školy v Španielsku a predtým sa učila španielčinu dva roky a nemala problém a keď prišla tak povedala že je rozhodne najľahšia so všetkých jazykov ktoré sa dovtedy učila tj. english a francais. Nechcem tým samozrejme povedať že je ľahká, sám ju neovládam, ale určite patrí medzi tie ľahšie sa naučiteľné jazyky.
Ináč k ťažkým by som rozhodne zaradil arabčinu už iba kvôli písmu a písaniu naopak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lomenia Spammer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.09.2007 Príspevky: 207 Bydlisko: Cejkov,okres Trebišov Karma: 
|
Zaslal: 01 Dec 2007, 16:03 Predmet: |
|
|
| Sepiroth napísal: |
| ťažko povedaťm že je to PRAVE slovenčina, keďže mnoho z tých vecí, čo sú napísané v tom Hoaxe platí aj v iných západoslovanských jazykoch, čeština, poľština napríklad. |
Vezmi si ale,ake je ťažke pre cudzinca naučiť sa skloňovať a podobné gebuziny zo slovenčiny,to nehovorím o pravopise.Ten robí problémy aj slovákom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
wolodo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.06.2006 Príspevky: 954 Bydlisko: Zahranicie Karma: 
|
Zaslal: 01 Dec 2007, 16:56 Predmet: |
|
|
ked dakto uveri takymto chodiacim mailom tak mozete rovno zacat robit tie prkotinky ze polsi toto dalsim 300 ludom do 20tich sekund a a nezomres....... je to blbost vyjadril sa k tomu aj ten Urad ci co to je....
Moj nazor: Slovencina najtazsia neni.... ale urcite neni ani najlahsia... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|