Najťažšia hra
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
No ani nie...ja som ho hral na maximalnej obtiaznosti a vacsinu casu som mal 10 lekarniciekSSemteXX napísal:podla mna ked si das FEAR na maximalne tazku uroven....![]()
-
axxis
Addict
Neviem ci najtazsia ale rozhodne velmi obtiazna je Manhunt. Posledne misie ked ste mali 5 nabojov, jednorazove chladne zbrane a proti vam stalo 1000 chlapikov z m16, ktorych A.I. isla velmi vysoko (na rozdiel od hoods a bieleho odpadu) pred ktorymi ani tien nepomahal...no zabil som pri tom nejaky ten cas a nervéove bunky.
-
Enduro3333
Medium Professional
-
KamzikPP
Medium Expert
Najťažšia hra, čo som zatial hral, tak bola Zázračný lék (Česká Bechrovka). Celkovo hra na logické rozmýšľanie a úplne poslednú vec som neprešiel ani s návodom. Mal som tam poskladať nejaký zvieratník či čo...
Ale nejaký zložitý sa mi zdal.. A najľahšia? Hitman Codename 47 a Silent Asassian
EDIT: A ešte jedna z najľahších bola Mafia... Aj Fair-Play závod som prešiel na druhýkrát, možno preto, že ma viac zaujímajú asi hry s automobilovým a pretekárskym charakterom.. Mám to už v rukách a nohách...
EDIT: A ešte jedna z najľahších bola Mafia... Aj Fair-Play závod som prešiel na druhýkrát, možno preto, že ma viac zaujímajú asi hry s automobilovým a pretekárskym charakterom.. Mám to už v rukách a nohách...