DejmiJohn napísal:Vy si tie hodiny zapisujete, alebo vam to rata nejaky program, ... ???
Ale najviac asi pri Diablo II, C&C:G ZH, Heroes of Might & Magic 4 CZ, potom este aj 3 diel, ...
Napríklad ak poznáš program Xfire....
Hádam ho mnohí poznáte...
To je normálny program kde si medzi sebou píšete a keď ideš na domovskú stránku kde sa prihlásiš tak ti napíše ktoré hry si hral a a koľko hodín...
Tam aj vidíš čo tvoji kamaráti hrajú...
Ale tie hodiny ti počíta iba ak máš Xfire zapnutý....
Je to niečo ako ICQ ale bez smilov a iných blbovín.. Je to skôr pre hráčov...
zabzo napísal:Napríklad ak poznáš program Xfire....
Hádam ho mnohí poznáte...
To je normálny program kde si medzi sebou píšete a keď ideš na domovskú stránku kde sa prihlásiš tak ti napíše ktoré hry si hral a a koľko hodín...
Tam aj vidíš čo tvoji kamaráti hrajú...
Ale tie hodiny ti počíta iba ak máš Xfire zapnutý....
Je to niečo ako ICQ ale bez smilov a iných blbovín.. Je to skôr pre hráčov...
no celkovo som najviac stravil cas pri CS a LFS, to su take co hram obcas ale uz dost dlho, ale ako najvacsich zabijakov som pocitil GTA SA, gothic 1,2, mafia... tieto dni som hral v podstate len par dni pocas ktorych som ich hral furt ked sa dalo...
CS:Source to hrám stále bo som admin na servery a stále je tam dáky cheter
CoD2/4 pri tej hre som strávil fakt vela času síce CoD4 bolo dosť krátke ale prešiel som to už 3 krát a teraz hrám MP
Counter Strike Source uz vyse 2roky, kedze prechadzam z generacii na generaciu, Counter Strike je u mna najviac hraná hra od verzii 1.5 ktoru som zacal hrat v roku 2001
Cize hodin povedat neviem, kto by vedel vypocitat kolko je to hodin? 7rokov? Bol by som rad
Kedze aj ja som admin, pridte si zasurfovat 78.24.9.122:27258
Blacky napísal:Ono je to sranda ale ked hráte na jednom pc tak si vidíte armády a pod .
Ani nie, ... hravali sme tak, ze sme sa vzdy otacali na stolickach a kym jeden hral, druhy napr. jedol alebo cital knihu, popripade pocuval hudbu/oddychoval
Pri kazdej hre co som hral som stravil velmi vela casu, ale CSko a HL DM som sa nahral tak vela, kokso asi 7 rokov som to hral kazdy den, som sa toho nevedel nabazit, hral som doma, v kafe, de sa dalo ...proste toto co teraz som akoze zavisly na WoWku sa ani neda porovnat s tym ako som hraval CSko