|
|
|
| Autor |
Správa |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1388 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 7:24 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
ja hravam CSko ale len sem tam ("IBA" cez 21 hodin za posledne 2 tyzdne)
mam ale spolubyvajuceho co ked vstanem o 11 hra WOW od takej 9tej rano, ja potom idem cvicit alebo do mesta a vratim sa domov o 4tej poobede a on stale sedi a hra. Potom idem na trening alebo do prace a vraciam sa domov o 11tej vecer a on prave vypina hru a ide spat....
TROMFNITE NIEKTO TOTO
toto je jeho normal den ked nepracuje. Ked pracuje tak ide rano do prace o 7mej. O 10tej rano je spet a ked vstanem aj tak hra az do vecera  |
moj spoluziak ho v poho tromfne, nebol v skole 2 dni a hadaj co doma robil, hral, rano o 6:00 si to zapol a hral to celu noc do 6:00, potom to vypol, zobudil sa o 9:00 a znova do 6:00 rana kedze to uz bola sobota, potom celu sobotu a nedelu to iste a za 4 dni dal zo 40 na 61:D |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 998 Bydlisko: Bratislava; Vek: 17 Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 9:17 Predmet: |
|
|
Battlefield 2, Call of Duty 4
Guild Wars, Ragnarok Online
momentalne - TF2, HL2, CS:S, Guild Wars  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1223 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 12:42 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
ja hravam CSko ale len sem tam ("IBA" cez 21 hodin za posledne 2 tyzdne)
mam ale spolubyvajuceho co ked vstanem o 11 hra WOW od takej 9tej rano, ja potom idem cvicit alebo do mesta a vratim sa domov o 4tej poobede a on stale sedi a hra. Potom idem na trening alebo do prace a vraciam sa domov o 11tej vecer a on prave vypina hru a ide spat....
TROMFNITE NIEKTO TOTO
toto je jeho normal den ked nepracuje. Ked pracuje tak ide rano do prace o 7mej. O 10tej rano je spet a ked vstanem aj tak hra az do vecera  |
dakedy hram od 10tej rana do 2hej rana...ale len dakedy hranie ma uz tak nebavi ako kedysi |
|
| Návrat hore |
|
 |
zabzo Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.03.2008 Príspevky: 88 Bydlisko: MT 4 ewer :o) Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 15:22 Predmet: |
|
|
No kua vy ste iní gembleri ..
Môj rec. je akurát tak 8h (možno 9)  |
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1133 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 16:25 Predmet: |
|
|
| -=wolf=- napísal: |
| moj spoluziak ho v poho tromfne, nebol v skole 2 dni a hadaj co doma robil, hral, rano o 6:00 si to zapol a hral to celu noc do 6:00, potom to vypol, zobudil sa o 9:00 a znova do 6:00 rana kedze to uz bola sobota, potom celu sobotu a nedelu to iste a za 4 dni dal zo 40 na 61:D |
No jeden moj kamos robi v hernej spolocnosti (robia hry na nintendo DS) a hovoril ze jeden kolega nebol v praci pol roka lebo hra vkuse Lineage 2 Tzv. dospely clovek
A u mna je to asi WOW, ale aj to s mierou  |
|
| Návrat hore |
|
 |
profik Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.01.2006 Príspevky: 490
Zaslal: 08 Júl 2008, 16:29 Predmet: |
|
|
| piton napísal: |
No jeden moj kamos robi v hernej spolocnosti (robia hry na nintendo DS) a hovoril ze jeden kolega nebol v praci pol roka lebo hra vkuse Lineage 2 Tzv. dospely clovek
|
neviem, ale nevyhodili by ho keby pol roka nechodil do prace?Vyhaduje sa po kratsom case |
|
| Návrat hore |
|
 |
TFT-kenny Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2008 Príspevky: 170 Bydlisko: Trnava Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 17:31 Predmet: |
|
|
| ja neskutocne mnozstvo stravim pri counter strike potom je to GTA:SA a gothic 2 a 3 |
|
| Návrat hore |
|
 |
galleon Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.07.2007 Príspevky: 301 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 19:18 Predmet: |
|
|
| asi pracovat :] |
|
| Návrat hore |
|
 |
miki690 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.10.2005 Príspevky: 1005 Bydlisko: PPV Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 19:26 Predmet: |
|
|
Najiac casu zo zivota mi zozralo Runescape. A hra ktoru hram asi najcastejsie su miny a solitare ... No a este aj na trackmanii som nahral zopar hodin . |
|
| Návrat hore |
|
 |
pHysIQ King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1618 Bydlisko: Tv Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 19:30 Predmet: |
|
|
| Jednoznacne Lineage 2. Cely klan sme presli na iny server. Zaciname od zaciatku. Ale vobec to nelutujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1133 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
Zaslal: 08 Júl 2008, 20:25 Predmet: |
|
|
| profik napísal: |
| neviem, ale nevyhodili by ho keby pol roka nechodil do prace?Vyhaduje sa po kratsom case |
No neviem podrobnosti, ale to je mala firma a v MI tazko najdes schopnych programatorov... Zevraj 2x bol v praci, ale ze este sa neciti na navrat do prace BTW, dalsi tam chodi do prace s katanou...
EDIT:
| Zdravym napísal: |
Waw, daj mi na nich link, či náhodou nehľadajú ekonóma, hneď k nim pošlem "sivičko"
Som čítal nedávno v GEO, riešili virtuálne životy v hrách. Bol tam príbeh jedného chlapíka, čo začal hrať wow, prestal chodiť do práce vyhodili ho, priateľka sa s ním rozišla, predal auto, aby mal nejaké peniaze, ževraj dokázal cez 40 hodín v kuse bez spanku hrať (prestávky na WC a odskočiť si ku dverám po dovezenú pizzu) a niekedy nevyšiel mimo byt viac ako týždeň..... Hral asi 2 roky....Skončil na liečení, ktoré vyvrcholilo tým, že napísal rozlúčkový list svojej postave a zmazal pod dohľadom svojho psychiatra account. |
http://www.cypron-studios.com/ A v PR tam pracuje holka co bola v nejakej sutazi miss...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Zdravym Amateur

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.05.2008 Príspevky: 15
Zaslal: 08 Júl 2008, 22:41 Predmet: |
|
|
| piton napísal: |
No neviem podrobnosti, ale to je mala firma a v MI tazko najdes schopnych programatorov... Zevraj 2x bol v praci, ale ze este sa neciti na navrat do prace BTW, dalsi tam chodi do prace s katanou...  |
Waw, daj mi na nich link, či náhodou nehľadajú ekonóma, hneď k nim pošlem "sivičko"
Som čítal nedávno v GEO, riešili virtuálne životy v hrách. Bol tam príbeh jedného chlapíka, čo začal hrať wow, prestal chodiť do práce vyhodili ho, priateľka sa s ním rozišla, predal auto, aby mal nejaké peniaze, ževraj dokázal cez 40 hodín v kuse bez spanku hrať (prestávky na WC a odskočiť si ku dverám po dovezenú pizzu) a niekedy nevyšiel mimo byt viac ako týždeň..... Hral asi 2 roky....Skončil na liečení, ktoré vyvrcholilo tým, že napísal rozlúčkový list svojej postave a zmazal pod dohľadom svojho psychiatra account. |
|
| Návrat hore |
|
 |
r2nger Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.08.2006 Príspevky: 171
Zaslal: 08 Júl 2008, 23:11 Predmet: |
|
|
Najvacsi zrut casu bol u mna jednoznacne Fallout 2. Presiel som to minimalne 10x a vzdy inym sposobom. Je to podla mna najlepsia hra. Ale uz chvalabohu hry nehravam, teraz uz len spominam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
SchYzo Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.06.2007 Príspevky: 1223 Bydlisko: Twilight"s hammer Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 0:08 Predmet: |
|
|
| pHysIQ napísal: |
| Jednoznacne Lineage 2. Cely klan sme presli na iny server. Zaciname od zaciatku. Ale vobec to nelutujem. |
hral si na FL v klane heroes?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lukáš Kumančík Medium Star

Stav:  Založený: 17.01.2007 Príspevky: 404 Bydlisko: SMOLENICE Karma: 
|
Zaslal: 09 Júl 2008, 0:16 Predmet: |
|
|
| zahrám si všeliakú hru , ale jediná pri ktorej strácam čas je mu online , ostatné hry si zahrám a kašlem na ne , mu online hrám už rok , teraz na www.triforce.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|