Nakupovanie s nežnými polovičkami

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

no ja som baba...ale ja nakupovanie z duse nenavidim :smt009
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

tomPD napísal:tak pani. Dnes som asi zlomil rekord, behali sme s priatlekou po obchodoch 6 a pol hodiny...ako nohy si necitim a chrbat tiez....
a penazenku si citis este? :D alebo sa stensila natolko ze mas problem nahmatat
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

Grosay napísal:body25, kolko ste uz spolu? Aj mna to z pociatku bavilo. Bol som stastny, ked som mohol byt s priatelkou. No ale casom to omrzelo. Momentalne som radsej, ked chodi nakupovat (oblecenie) s niekym inym. Akoze potraviny, to je ok, bo si tam mozem kupit aj ja nieco. No a pravdaze tie dostane napisane na listku, takze to nie je ziadne hladanie "toho praveho"
no chodime spolu bude 11 mesiacov v piatok. neviem mozno aj mna to casom prejde ale nemyslim si to velmi rad s nou chodim a pomaham jej vybrat ... alebo poradit aspon.. :)
pancuska26 napísal:istoze ta to prejde:D...skor mna....ked mal kamos narodky chodili sme po obchodoch asi 2 a pol hodky a nkoniec sme mu kupili taku somarinu v prvom obchode,v kt.sme boli...

body25:spolieham sa na teba ze sa ukazes v sobotu v Optime... :)
tak vidite.. skor ju to prejde ako mna.. co narobim ked cem si kupit poriadnu vec a nie len tak hoci co..
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

body25 napísal:no chodime spolu bude 11 mesiacov v piatok. neviem mozno aj mna to casom prejde ale nemyslim si to velmi rad s nou chodim a pomaham jej vybrat ... alebo poradit aspon.. :)
istoze ta to prejde:D...skor mna....ked mal kamos narodky chodili sme po obchodoch asi 2 a pol hodky a nkoniec sme mu kupili taku somarinu v prvom obchode,v kt.sme boli...

body25:spolieham sa na teba ze sa ukazes v sobotu v Optime... :)

edit 1 : no tak som naoozaj rada,ze nenakupujes velmi casto :D
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

KoCi napísal:a penazenku si citis este? :D alebo sa stensila natolko ze mas problem nahmatat
No nastastie som neplatil :) Lebo by som zkrachoval :D
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Knjaz Varggoth »

no je to velmi zaujimave :) vacsinou to trva vzdy viac ako 4 hodiny tak ma ide porazit :D hlavne ked sa nevie rozhodnut a prejdeme sa po meste aj trikrat dokola atd... potom som nervozny a aj ona je nervozna ze som nervozny a ze si nemoze vybrat v klude hehe. ach to treba prist a zobrat prvu vec co zbadas a vybavene...zeny nevedia nakupovat:D

mimochodom...par veci ktore zarucene platia pre zeny:) :
-vzdy si kupi vec ktoru si obzerala v prvom obchode, ale predtym musi obehnut vsetky ostatne:)
-ked povie ze to bude polhodinka radsej si na zvysok dna nic neplanujte:D
-ked si uz nevie vybrat a aj ona je znechutena dlhym vyberanim , rychlo sa snazi minut vsetky peniaze co ma pri sebe, i ked si ma kupit vec, ktoru vam ani nenapadne na co sluzi:)
-musite jej vo vsetkom radit a podporovat ju. ked si vyberie nieco nezmyselne musite ju pochvalit ze : "jeej" :D

no ked ma este nieco napadne napisem
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

No bol som teraz v sobotu na nakupi s priatelkou... bolo to na cely den boli sme v kosiciach, bol to skoro vylet ako nakupovanie.. aspon ja som to tak bral.. tesil som sa ze s nou budem cely den a ze jej mozem poradit co si kupit.. a ona poradi mne.. bol to velmi pekny den vozili sme sa na elektrickach, busoch, jedli pizzu, pili kolu a nakupovali.. tesim sa na dalsie nakupi :).. som zvedavy co tu napise ona lebo neviem ci jej nevadil :oops: moj styl nakupovania :D :D uvidime
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

no a,že my ženy sme vyberavé :D ...to ste esšte asi nezažili bodyho25v akcii :D to bolo...ako výlet bol úplne super :) ...ale to nakupovanie bola katastrofa!! ...ak by sme nešli do posledného obchodu no nič by si skoro nekúpil...ja ovešaná s taškami on až triko a kraťasy :D ...no,ale jasné nehádžme všetkých do jedného vreca :D ...
Napísať odpoveď