Už sa teším, až narazíš na transvestítu. Sa ho potom nezbavíš
-Inak je to úchylka jak byč, nuž nechcel by som zažiť preplnené metro v japonsku - ísť tym obchytavacim vagonom
Dieg0 napísal:Prosím neukamenujte ma ale napadla ma jedna vec cestou domou autobusom.Videl som jednu zensku ktora mala krasnu prdelku tak som sa jej jemne dotykal hlavne v zatackach.A tak ma napadlo ze ste aj vy taky uchylaci ako ja? .
to nemyslis vazne?ze ked ides domov tak obchytavas okolitych cestujucich...sak za zamysli nad sebou alebo pred nastupom do autobusu si ho id dakde vyburit...
Dieg0 napísal:Prosím neukamenujte ma ale napadla ma jedna vec cestou domou autobusom.Videl som jednu zensku ktora mala krasnu prdelku tak som sa jej jemne dotykal hlavne v zatackach.A tak ma napadlo ze ste aj vy taky uchylaci ako ja? .
Ty si moj clovek. Ja sa normalne neviem niekedy ukontrolovat... No co...
No tak ale pozri sa takto.Niektory su zavisli na cigaretach a nevedia bez toho zit.Ja som fajcil a prestal som.Proste som bol sprosty zavislak.Myslite ze mam sancu sa z tohto "vyliecit"?
Tak ja taketo veci nerobim, maximalne sa pozriem. Ale zato casto a rad .
Ale uz sa mi stalo, ze som isiel autobusom a nejaka baba ma chytila za zadok. Tak trochu dost prekvapeny som sa na nu pozrel, usmiala sa, ja tiez a nechal som to tak .
Dieg0 napísal:No tak ale pozri sa takto.Niektory su zavisli na cigaretach a nevedia bez toho zit.Ja som fajcil a prestal som.Proste som bol sprosty zavislak.Myslite ze mam sancu sa z tohto "vyliecit"?
Ako mozes porovnavat fajcenie a lapanie cudzich ludi za rit, tu ide aj moralku, slusnost a je to navyse aj na obtiaz, to ze fajcis sa neprehresujes voci nicomu, navyse ako mozes byt zavisli na takej p*covine ?
DiegO radsej easy lebo ta este zavru za pohorsovanie mladeze .
Keby len toto bola najhorsia uchylka tak by sa zilo lepsie tot moj nazor.
Ked nahodou este nemas zenu tak si ju najdi prejde ta to potom ako psa auto.
raz som išiel v jednom bude s takýmto chalanom... a ako som to zistil? proste to už prehnal a tá ženska to zistila a na celý autobus mu vynadala... akože des hamba... hehe