Prosím neukamenujte ma ale napadla ma jedna vec cestou domou autobusom.Videl som jednu zensku ktora mala krasnu prdelku tak som sa jej jemne dotykal hlavne v zatackach.A tak ma napadlo ze ste aj vy taky uchylaci ako ja? .
osobne to nerobim, nemam rad blizkost a uz vobec nie dotyky cudzich ale cital som ze v japonsku je to bezne. dokonca su specialne oznacene vagony metra v ktorych sa stretavaju ludia ktori to chcu praktikovat...
Takze ako kukam aspon niesom vadny ).Ale to napatie, ta potreba tam bude asi preto ze som v zivote moc so zenskymi nemal (s osmimi som sa lizal a par som drzal za kozy/rit/muslu ale inac nic.Hlavne som s nikym nechodil ).Myslis ze to bude preto? )
brr.. rovnako ako mastermind napisal - neznasam ked sa niekto/nieco tlaci na mna, tak sa ani ja sam netlacim.. a ohmatavat niekoho bez jeho vedomia - tomu hovorim fakt uchylaren ..
skus si to zobrat tak.. mal by si priatelku s takou krasnou prdelkou.. a v autobude ti ju osahava nejaky uchylak .. myslis ze jej, a tebe by sa to pacilo? ja si myslim ze nie
a zasa dalsia vec je, ze ako napisal mastermind, ze v japonsku je to bezne a maju na to special vozne, tak co to vravi o ich zvratenosti (co oni dost su). neviem, ja osobne by som nechytkal, nemam potrebu. ak je pekna, pozriem, na to mam oci, ale mam ju chytat, lebo mam na to ruky? ee
mastermind napísal:osobne to nerobim, nemam rad blizkost a uz vobec nie dotyky cudzich ale cital som ze v japonsku je to bezne. dokonca su specialne oznacene vagony metra v ktorych sa stretavaju ludia ktori to chcu praktikovat...
a sami nadrzany chlapi
btw konkretne v autobuse mam radsej ocny kontakt.z oci do oci rulez
niekoho iba tak obsahavat je pod moju uroven,ale zase proti gustu ziaden disputat
Ano Priznavam, ze proste sa niekedy neudrzim a pri vystupovani, alebo pri tlacenici mi niekedy ujde ruka. Este sa mi nikdy nestretol s prejavenou negativnou rezervou, dokonca som uz obsiahol aj par usmevov, ale vtedy mi je jasne co je to za holku
KoCi napísal:brr.. rovnako ako mastermind napisal - neznasam ked sa niekto/nieco tlaci na mna, tak sa ani ja sam netlacim.. a ohmatavat niekoho bez jeho vedomia - tomu hovorim fakt uchylaren ..
skus si to zobrat tak.. mal by si priatelku s takou krasnou prdelkou.. a v autobude ti ju osahava nejaky uchylak .. myslis ze jej, a tebe by sa to pacilo? ja si myslim ze nie
presne tak aj mna by nastvalo kebyze niekto obchytkava moju priatelku ved ja neviem preco ako som nie ze ziarlivy ale tak vies vie ma to ranit nedavam ziarlivost na javo okoliu dusim to v sebe ale ano vadi mi to . a v buse sa nemam kedy obchytkavat pretoze ked je plny bus vacsinou idem domov zo skoly a mam nervy v kybli z nej takze mam sluchatka mam v prdeli vsetkych okolo mna .
Už sa teším, až narazíš na transvestítu. Sa ho potom nezbavíš
-Inak je to úchylka jak byč, nuž nechcel by som zažiť preplnené metro v japonsku - ísť tym obchytavacim vagonom
Dieg0 napísal:Prosím neukamenujte ma ale napadla ma jedna vec cestou domou autobusom.Videl som jednu zensku ktora mala krasnu prdelku tak som sa jej jemne dotykal hlavne v zatackach.A tak ma napadlo ze ste aj vy taky uchylaci ako ja? .
to nemyslis vazne?ze ked ides domov tak obchytavas okolitych cestujucich...sak za zamysli nad sebou alebo pred nastupom do autobusu si ho id dakde vyburit...