Napráskaný autobus

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Ste tiez taky uchylaci? :o)

Ano
28
32%
Ne
60
68%

Celkom hlasov: 88

Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Napráskaný autobus

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Prosím neukamenujte ma ale napadla ma jedna vec cestou domou autobusom.Videl som jednu zensku ktora mala krasnu prdelku tak som sa jej jemne dotykal hlavne v zatackach.A tak ma napadlo ze ste aj vy taky uchylaci ako ja? :).
mastermind
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mastermind »

osobne to nerobim, nemam rad blizkost a uz vobec nie dotyky cudzich ale cital som ze v japonsku je to bezne. dokonca su specialne oznacene vagony metra v ktorych sa stretavaju ludia ktori to chcu praktikovat...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Takze ako kukam aspon niesom vadny :o).Ale to napatie, ta potreba tam bude asi preto ze som v zivote moc so zenskymi nemal (s osmimi som sa lizal a par som drzal za kozy/rit/muslu ale inac nic.Hlavne som s nikym nechodil :( ).Myslis ze to bude preto? :o)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

brr.. rovnako ako mastermind napisal - neznasam ked sa niekto/nieco tlaci na mna, tak sa ani ja sam netlacim.. a ohmatavat niekoho bez jeho vedomia - tomu hovorim fakt uchylaren :) ..

skus si to zobrat tak.. mal by si priatelku s takou krasnou prdelkou.. a v autobude ti ju osahava nejaky uchylak :) .. myslis ze jej, a tebe by sa to pacilo? ja si myslim ze nie ;)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

a zasa dalsia vec je, ze ako napisal mastermind, ze v japonsku je to bezne a maju na to special vozne, tak co to vravi o ich zvratenosti (co oni dost su). neviem, ja osobne by som nechytkal, nemam potrebu. ak je pekna, pozriem, na to mam oci, ale mam ju chytat, lebo mam na to ruky? ee
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ked ti da laket, tak sa potom nepytaj za co to bolo, radsej na najblizsej zastavke vystup :wink:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

hojko napísal:Ked ti da laket, tak sa potom nepytaj za co to bolo, radsej na najblizsej zastavke vystup :wink:
mozno bude mat len rovnake chutky, bude sa jej lubit jeho brada a bude si chciet "sahnut"
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Kibo: Aj to je mozne, ze ked si on mohol rukou siahnut, tak si siahne aj ona, lenze laktom :P
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

mastermind napísal:osobne to nerobim, nemam rad blizkost a uz vobec nie dotyky cudzich ale cital som ze v japonsku je to bezne. dokonca su specialne oznacene vagony metra v ktorych sa stretavaju ludia ktori to chcu praktikovat...
a sami nadrzany chlapi :P
btw konkretne v autobuse mam radsej ocny kontakt.z oci do oci rulez
niekoho iba tak obsahavat je pod moju uroven,ale zase proti gustu ziaden disputat 8)
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

Len tak dalej.....
Prajem vela uspechov, a dufam ze nam napises ked raz si nevsimnes jej frajera, alebo kaser v jej ruke...
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

je to uchylka a vola sa to froterstvo :smt006
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

To fakt?Inac aj ja mam rad ocny kontakt ale akosi v napraskanom autobuse nefunguje :))
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

pozri aj taky ludia musia byt. takouto uchylkou sa ja nakazit nemozem,lebo busom vlastne ani nechodievam :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ano :oops: Priznavam, ze proste sa niekedy neudrzim a pri vystupovani, alebo pri tlacenici mi niekedy ujde ruka. Este sa mi nikdy nestretol s prejavenou negativnou rezervou, dokonca som uz obsiahol aj par usmevov, ale vtedy mi je jasne co je to za holku :roll:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

KoCi napísal:brr.. rovnako ako mastermind napisal - neznasam ked sa niekto/nieco tlaci na mna, tak sa ani ja sam netlacim.. a ohmatavat niekoho bez jeho vedomia - tomu hovorim fakt uchylaren :) ..

skus si to zobrat tak.. mal by si priatelku s takou krasnou prdelkou.. a v autobude ti ju osahava nejaky uchylak :) .. myslis ze jej, a tebe by sa to pacilo? ja si myslim ze nie ;)
presne tak aj mna by nastvalo kebyze niekto obchytkava moju priatelku ved ja neviem preco ako som nie ze ziarlivy ale tak vies vie ma to ranit nedavam ziarlivost na javo okoliu dusim to v sebe ale ano vadi mi to . a v buse sa nemam kedy obchytkavat pretoze ked je plny bus vacsinou idem domov zo skoly a mam nervy v kybli z nej takze mam sluchatka mam v prdeli vsetkych okolo mna . :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Už sa teším, až narazíš na transvestítu. Sa ho potom nezbavíš :hehe:
-Inak je to úchylka jak byč, nuž nechcel by som zažiť preplnené metro v japonsku - ísť tym obchytavacim vagonom :aasmile19:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

FUJ DPC !!! :shock:
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Ja by som ti asi vlepila...
Sheep
Addict
Addict

Re: Napráskaný autobus

Príspevok od používateľa Sheep »

Dieg0 napísal:Prosím neukamenujte ma ale napadla ma jedna vec cestou domou autobusom.Videl som jednu zensku ktora mala krasnu prdelku tak som sa jej jemne dotykal hlavne v zatackach.A tak ma napadlo ze ste aj vy taky uchylaci ako ja? :).
to nemyslis vazne?ze ked ides domov tak obchytavas okolitych cestujucich...sak za zamysli nad sebou alebo pred nastupom do autobusu si ho id dakde vyburit... :!:
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

na mna sa raz strasne j*bava 30-nicka lepila.som skoro zomrel.vianoce tazke som mal a este aj tazky kukuc ked vystupovala.
Napísať odpoveď