Narodeniny
-
bocian
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Narodeniny
Klasika ako za poslednych rokov. Vyspim sa fajne do obedu... Dam sa doporiadku.. Kona sa neake male posedenie s rodinou kde dostanem neake financie na vecer,pozereme kolace,dobra atmosfera a tak...(nieco ako vianoce skoropinacolada napísal:zaujmama ako oslavujete?ako najsialenejsie ste oslavovali?nejake prijemne alebo neprijemne zazitky z oslav atd atd...
(s priatelmi oslavujete,nie s rodinou)
P.S.: pytam sa lebo ja ma v piatok narodky (sladkych 16,primam gratulacie formou SSa darceky prevodom na ucet
) a neviem co vymysliet pre kamosov aby sa im pacilo lebo mam pocit ze vsetko uz raz bolo.
-
mirak2
Hardcore addict
oslava narodenin u mna prebieha v dvoch "turnusoch"
1. v pribehu vikendu(niekedy aj dvoch) ma navstivi cela rodina..ved to poznate...
2. najblizsi piatok k narodkam sa za 4 hodiny sundam lebo moja filozofia je ze "oslavy su na to, aby sa na ne nepamatalo"
ja mam svoj sviatok v novembri, nexcel by som opijat teraz v lete, fuj
1. v pribehu vikendu(niekedy aj dvoch) ma navstivi cela rodina..ved to poznate...
2. najblizsi piatok k narodkam sa za 4 hodiny sundam lebo moja filozofia je ze "oslavy su na to, aby sa na ne nepamatalo"
ja mam svoj sviatok v novembri, nexcel by som opijat teraz v lete, fuj
-
pinacolada
Guru wannabe
toto sa stalo aj mne....a veru aj ja sa hanbím... naj kamoška mala oslavu a pamätám si iba to ako mi nalievali...viac už nič...ades napísal:spoluziak mal 18. viac si nepamatam a dost sa za seba hanbim
-
Digital
Guru
Doležité je zúčasniť sakafiatko napísal:toto sa stalo aj mne....a veru aj ja sa hanbím... naj kamoška mala oslavu a pamätám si iba to ako mi nalievali...viac už nič...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak napr. dospelost som aj ja oslavil jak sa patri ..a este dobru kvapku viac ... som moooc vypil a moooc miesal .. takze si pamatam len take zablesky jak z hororu, to jak kosim z mosta s kamaratom, to jak spim v cafecku, to jak sedim doma na schodoch
... no proste malo ,ale ze ked sm sa dve hodky prespal v cafecku, tak som bol uz vice do pohody
... hanbil som sa ist druhy den von, ale nebolo ot az take HC .. domov som prisiel iba v doprovode bez podopierania
.. takze celkom to slo ...
.. odvtedy uz oslavujem mierne ... dokonca mi prestal jaksi chutit alkohol
...
.. odvtedy uz oslavujem mierne ... dokonca mi prestal jaksi chutit alkohol