Narodeniny

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

neoslavujem moc,nechcem sa opijat,proste len budem robit co ma bavi a to je ze si zahram cs a pojdem ku kamoske pokecat.
rixo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

na mojich 15 som si zavolal najlepsich kamosov (5),zapalili sme vodnu fajku a tak jak sme tam boli 9-ti,tak sme sa s tej vodnej fajky spraskali az do neba :lol:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Narodeniny

Príspevok od používateľa bocian »

pinacolada napísal:zaujmama ako oslavujete?ako najsialenejsie ste oslavovali?nejake prijemne alebo neprijemne zazitky z oslav atd atd...
(s priatelmi oslavujete,nie s rodinou :P )

P.S.: pytam sa lebo ja ma v piatok narodky (sladkych 16,primam gratulacie formou SS :lol: a darceky prevodom na ucet :oops: ) a neviem co vymysliet pre kamosov aby sa im pacilo lebo mam pocit ze vsetko uz raz bolo.
Klasika ako za poslednych rokov. Vyspim sa fajne do obedu... Dam sa doporiadku.. Kona sa neake male posedenie s rodinou kde dostanem neake financie na vecer,pozereme kolace,dobra atmosfera a tak...(nieco ako vianoce skoro :P ) Potom sa orzlucim a idem za partiou do mesta sa poriadne rozmontovat do komy :lol:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

oslava narodenin u mna prebieha v dvoch "turnusoch"
1. v pribehu vikendu(niekedy aj dvoch) ma navstivi cela rodina..ved to poznate...
2. najblizsi piatok k narodkam sa za 4 hodiny sundam lebo moja filozofia je ze "oslavy su na to, aby sa na ne nepamatalo" :lol:

ja mam svoj sviatok v novembri, nexcel by som opijat teraz v lete, fuj
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

mirak2 napísal:nexcel by som opijat teraz v lete, fuj
Preco, v lete je to v pohode. Usetris. Das si jedno pivo a ako keby si si dal dve :D
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

tak sa vybavila chata.ocko ma na nu vybavil 1,5l starobrnom :) ide kopec ludi,budeme mat bazen.celkom sa tesim.ledn dufam ze sa tam nikomu nic nestane :cry: drzte palce.o pol hodku odchadzam :)
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

ades napísal:spoluziak mal 18. viac si nepamatam a dost sa za seba hanbim :oops:
toto sa stalo aj mne....a veru aj ja sa hanbím... naj kamoška mala oslavu a pamätám si iba to ako mi nalievali...viac už nič... :oops:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kafiatko napísal:toto sa stalo aj mne....a veru aj ja sa hanbím... naj kamoška mala oslavu a pamätám si iba to ako mi nalievali...viac už nič... :oops:
Doležité je zúčasniť sa :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak napr. dospelost som aj ja oslavil jak sa patri ..a este dobru kvapku viac ... som moooc vypil a moooc miesal .. takze si pamatam len take zablesky jak z hororu, to jak kosim z mosta s kamaratom, to jak spim v cafecku, to jak sedim doma na schodoch :-) ... no proste malo ,ale ze ked sm sa dve hodky prespal v cafecku, tak som bol uz vice do pohody :-P ... hanbil som sa ist druhy den von, ale nebolo ot az take HC .. domov som prisiel iba v doprovode bez podopierania :-) .. takze celkom to slo ...

.. odvtedy uz oslavujem mierne ... dokonca mi prestal jaksi chutit alkohol :-( ...
Napísať odpoveď