Naruto
Re: Naruto
Je to taká blbosť pre staršie deti. Nekonečný príbeh. Telenovela. Kto vie koľko to bude mať častí. 1000000 ? Chvilu som to pozeral a prvych 200 casti by som zhrnul do 4 hodinoveho filmu..Mozno aj menej..Skoda pozerat..Ak ta to zaujima, zahraj si hru Naruto: Ultimate Ninja, a take podobne hry 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Naruto je v skutku telenovela, neslúži ako klasický seriál, ale ako oddychovka. Je dosť nadupaný emóciami a poprepletanými priateľstvami a častokrát nečakanými zvratmi, avšak je z ľahka jednoduchý a povrchný [príbehová línia], miestami až patetický a komický. Avšak ako oddychovka je to spolu s Bleachom #1. Vždy počkám tak 20-30 týždňov a potom pozriem 20-30 dielov a opäť čakám pol roka. Je to vždy tak na víkend
...
-
Daggertail
Light Professional
tak fillery o 6 chvostom skoncili dielom 151
, nabuduce bude special uz podla mangy, kde sa naruto dozvie smutnu spravu 
animecko ma omrzelo, tak citam mangu, viac sa mi to paci... ale uz viac menej z povinnosti ako z chuti... (kazdy tyzden spolu s Bleachom)
Tak fiollery skoncili i ked dost smutne ale tak dalsi diel nebude o nic veselsi som zvedavy aj na novu mangu ako to bude pokracovat 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Jooj pekná manga už aby bol ďalší týždeň!
-
Daggertail
Light Professional
dalsi tyzden manga nebude, pretoze v japonsku maju nejaky sviatok ci co, ale aspon anime vysielajuCorn Flake napísal:Jooj pekná manga už aby bol ďalší týždeň!
-
Corn Flake
Guru wannabe
Jooj blbé sviatky!!! Ale anime má už nebaví odkedy čítam mangu bo už viem čo sa stane...