Nas buduci prezident
-
Quido
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
podľa mňa je na čase aby sa ľudia uvedomili a rozbili koaliciu. Podľa mňa treba podporiť radičovu ako kandidata opozicie a tak zobrať jednu figurku zo šachovnice koalicie. To že prezident je figurka to neni az taka pravda ale nasi posledny prezidenti sa pri zvoleni zriekli nejakeho toho vysadneho prava prezidenta...neviem uz o co ide... ale boli to nejake dost velke pravomoci. A vobec nechapem tych idiotou ktory stale robia preferencie smeru. Ja nehovorim že sdk a spol boli super ale určite pod ich vedením náš štát napredoval k lepšiemu a teraz to ide s nami z kopca. Ako si dovoli ten idot fico dostať slovensko do sudnych sporov o strasne tazke peniaze bez toho aby mohol mat co len nejaku istotu na vyhru. ale spravi to len preto aby si zdvihol ego ze on je tu sef. teraz nieje na dochodky a ked prehraju tak nebude na dochodky vobec. ale este horsie je to ze ked tie sudne spory sa dokoncia tak on uz davno nebude vladnut a tie problemy spadnu zas na nejaku vladnu ktora bude chciet slovensku naozaj dobre. takze aj volby by malo byt urcitym gestom na to ukazat ficovlade ze niesu až tak vytaní svojími sprostími nápadmi ktoré robia. Radičová je podľa mňa zodpovedná politička ktorá vie pochopiť hlavne ľudí ktorý na slovensku naozaj potrebujú pomoct. Takze radicova je u mna numero uno 
No ale prezident reprezentuje celu krajinu a ked tam je taky kkt co sa nevie ani vyjadrovat, tak to krajine dobre meno nerobi.jackb napísal:mne je jedno kto bude novy stary ujo alebo teta... ved u nas aj tak ta funkcia len na pobavenie pospoliteho ludu...
A ak by bola prezidentkou, tak by mohla koalicii aspon naznacit, ze s nimi nesuhlasi, keby nepodpisala par z tych ich debilnych zakonov.
//volby maju byt az nejak o rok, takze dovtedy sa moze vela zmenit a mozno aj vela volicov si uvedmi, ze Gasparovic nie je dobrym prezidentom
-
Shark NX
Addict
Najviac cloveka nasere ze Gasparovic je v Palaci "zakempeny" Ani hlavu nevystrci ani slovo nepovie... Proste katastrofa ... Clovek niekedy ani nevie ze Slovensko ma Prezidenta. Ohladom KDHcky ... Suhlasim ... tuzim po tom ze sa KDH rozpadne. Stale trepu chu**** o Vatikane, o prave na zivot ... Este trest smrti za potrat tu chyba.brm napísal:A tie handrkovačky KDH vs. Radičová.. je to na smiech. KDH sa serie, či Radičová podporí jej myšlienky alebo nie.. a pritom už dnes je jasné, že je to úplne zbytočné, lebo tých pár % voličov KDH vôbec nepomôže dobehnúť Gašparka. KDH už by malo riadne padnúť na hubu.. verím, že pri najbližšej príležitosti padne.. podobne aj SDKÚ.. nech sa chlapci spamätajú!
Inak možno bude aj lepšie, že Radičová nevyhrá.. veď prezident je aj tak skôr iba nastrčená figúrka.. a na pandrlákov na hrade už sú slováci zvyknutí.. väčší osoh z Radičovej by mohol byť na poste predsedu SDKÚ..
Toť môj názor..
A tiez Radicovej moc velke sance nedavam ... sice ju mam velmi rad lebo je asi jedina zo zdravym rozumom ale ako si hovoril ludia si racej zvolia Gasparovica co si v tieni uziva prezidentske kreslo.
K postu Predsedu strany ... Dzurinda ju tam nepusti ... Nieje sanca ... To by musel Ďuri vidiet ze sa uz topi tak ze ho nic nevytiahne.
neviem ci robi dobre meno sucastny stary ujo...GothaR napísal:No ale prezident reprezentuje celu krajinu a ked tam je taky kkt co sa nevie ani vyjadrovat, tak to krajine dobre meno nerobi.
A ak by bola prezidentkou, tak by mohla koalicii aspon naznacit, ze s nimi nesuhlasi, keby nepodpisala par z tych ich debilnych zakonov.
ale pravdu mas v tom ze ak by bol novy ujo/teta z opozicie aspon by bola vacsia zabava: nepodpise zakony a pod.
-
Stoporko
VIP
plne súhlasím s tvojim názorom. Prezident/ka by mal/a reprezentovať našu krajinu, čo ten súčasný nerobí, resp. robí minimálne. Hlava našej republiky by mala byť "otcom národa" kua to si už nikto nespomína na Masaryka? Dnes keď sa pozriem do TV a odfiltrujem rôzne balasty patriace do čiernej kroniky, naša politika je plná ľudí ktorí patria svojim vystupovaním do dedinskej krčmy a nie do vysokej politiky. Možno by nezaškodilo sa pozrieť na voľbu prezidenta nie len zo strany politických preferencií a sympatií (aj keď ony tvoria veľkú zložku) ale i z pohľadu ako sa daný politik/politička prezentuje, aký má prejav (však, Janko, do tankoch a na Budapešť...GothaR napísal:No ale prezident reprezentuje celu krajinu a ked tam je taky kkt co sa nevie ani vyjadrovat, tak to krajine dobre meno nerobi.
//volby maju byt az nejak o rok, takze dovtedy sa moze vela zmenit a mozno aj vela volicov si uvedmi, ze Gasparovic nie je dobrym prezidentom
-
erytrocyt
VIP
Ja sa prikláňam s slovám Jána Slotu. - Ak Radičová vyhrá prezidentské voľby, tak potom akákoľvek upratovačka môže byť prezidentkou.
No neviem, táto slizká harpya by mala ísť umývať riady a učiť sa matematiku, nie kandidovať za prezidentku. Toď môj názor.
Na margo toho že je vzdelaná a pod.
Vzdelanie nie je synonymum inteligencie...
Lol, že vraj prezidentka http://futbalportal.sk/photos/ch9.jpg . Skôr drevorubač z Oklahomy, keď sme tak pri tom
No neviem, táto slizká harpya by mala ísť umývať riady a učiť sa matematiku, nie kandidovať za prezidentku. Toď môj názor.
Lol, že vraj prezidentka http://futbalportal.sk/photos/ch9.jpg . Skôr drevorubač z Oklahomy, keď sme tak pri tom
Vies co...vzdy lepsie ona ako Gasparovic. Ale podla mna je v pohode. A k tej fotke - je absolutne ubohe najst nejaku nepodarenu fotku a na jej zaklade odsudzovat.erytrocyt napísal:Ja sa prikláňam s slovám Jána Slotu. - Ak Radičová vyhrá prezidentské voľby, tak potom akákoľvek upratovačka môže byť prezidentkou.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
re
Radicova urcite nepatri za prezidentku. Stacilo mi ked som ju videl tuto nedelu v Na telo aka bola milucka falosnica. Arogantna panicka a zrazu aka dobrucka, kazdemu ide pomahat... budem volit Gasparovica nech si hovori kazdy co chce. keby kandiduje Slota volim bez vycitiek svedomia jeho.
Re: re
No Gasparovica by som pochopil, ale Slota? Ten patri akurat tak do krcmy, ale do politiky vobec nie. Sranda bola, ked nebol vo vlade, lenze takyto clovek nema preco rozhodovat o statnych veciach a nie to este aby bol prezidentom.Monako2 napísal:Radicova urcite nepatri za prezidentku. Stacilo mi ked som ju videl tuto nedelu v Na telo aka bola milucka falosnica. Arogantna panicka a zrazu aka dobrucka, kazdemu ide pomahat... budem volit Gasparovica nech si hovori kazdy co chce. keby kandiduje Slota volim bez vycitiek svedomia jeho.
Stoporko to pekne definoval:
"z pohľadu ako sa daný politik/politička prezentuje, aký má prejav (však, Janko, do tankoch a na Budapešť... ) aby nezhadzovala svojim smiešnym vystupovaním nás všetkých v očiach okolitých krajín (náš súčasný pán prezident a jeho úsmevné preklepy...plus takmer nulová angažovanosť o vlastný národ...)"
Gasparovica teraz nastastie az tak nevidno, ale keby bol prezidentom Slota, tak by sa prejavoval viac a presne tak by ta potom vnimali, keby si prisiel do nejakej inej krajiny.
Re: re
kriste, to by vznikla vojnaGothaR napísal:No Gasparovica by som pochopil, ale Slota? Ten patri akurat tak do krcmy, ale do politiky vobec nie. Sranda bola, ked nebol vo vlade, lenze takyto clovek nema preco rozhodovat o statnych veciach a nie to este aby bol prezidentom.
Stoporko to pekne definoval:
"z pohľadu ako sa daný politik/politička prezentuje, aký má prejav (však, Janko, do tankoch a na Budapešť... ) aby nezhadzovala svojim smiešnym vystupovaním nás všetkých v očiach okolitých krajín (náš súčasný pán prezident a jeho úsmevné preklepy...plus takmer nulová angažovanosť o vlastný národ...)"
Gasparovica teraz nastastie az tak nevidno, ale keby bol prezidentom Slota, tak by sa prejavoval viac a presne tak by ta potom vnimali, keby si prisiel do nejakej inej krajiny.
Je mi to jedno Slovensky prezident je ajtak len nato aby sa fotil, a potom este aby chodil na vychadzky s ostatnymi prezidentami, a raz za rok niekde zasadili niaky stromcek alebo nieco take.
Takze nas prezident by mal byt:
1. Pekny
2. Mat kondicku na dlhe prezidentske prechadzky
3. Podla moznosti byt zahradnik aby nim zasadene stromy neuhynuli...
1. Pekny
a este si tam zabudol dat, ze moze sa chodit vystavovat na futbal a hokej, takze by to mal byt aj sportovy fanusikUjo Marky napísal:Je mi to jedno Slovensky prezident je ajtak len nato aby sa fotil, a potom este aby chodil na vychadzky s ostatnymi prezidentami, a raz za rok niekde zasadili niaky stromcek alebo nieco take.
1. Pekny