kriste, to by vznikla vojnaGothaR napísal:No Gasparovica by som pochopil, ale Slota? Ten patri akurat tak do krcmy, ale do politiky vobec nie. Sranda bola, ked nebol vo vlade, lenze takyto clovek nema preco rozhodovat o statnych veciach a nie to este aby bol prezidentom.
Stoporko to pekne definoval:
"z pohľadu ako sa daný politik/politička prezentuje, aký má prejav (však, Janko, do tankoch a na Budapešť... ) aby nezhadzovala svojim smiešnym vystupovaním nás všetkých v očiach okolitých krajín (náš súčasný pán prezident a jeho úsmevné preklepy...plus takmer nulová angažovanosť o vlastný národ...)"
Gasparovica teraz nastastie az tak nevidno, ale keby bol prezidentom Slota, tak by sa prejavoval viac a presne tak by ta potom vnimali, keby si prisiel do nejakej inej krajiny.
Nas buduci prezident
Re: re
Je mi to jedno Slovensky prezident je ajtak len nato aby sa fotil, a potom este aby chodil na vychadzky s ostatnymi prezidentami, a raz za rok niekde zasadili niaky stromcek alebo nieco take.
Takze nas prezident by mal byt:
1. Pekny
2. Mat kondicku na dlhe prezidentske prechadzky
3. Podla moznosti byt zahradnik aby nim zasadene stromy neuhynuli...
1. Pekny
a este si tam zabudol dat, ze moze sa chodit vystavovat na futbal a hokej, takze by to mal byt aj sportovy fanusikUjo Marky napísal:Je mi to jedno Slovensky prezident je ajtak len nato aby sa fotil, a potom este aby chodil na vychadzky s ostatnymi prezidentami, a raz za rok niekde zasadili niaky stromcek alebo nieco take.
1. Pekny
-
Hossa1881
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Radicova je pretvarka, ktora robi natruc zato ze radicovi nedali nejaky ten metal ze je zasluzily umelec...(neviem ci fico alebo gasparovic mu to odmietli dat...),hlavne ze uz ma predsedu paraolym. zvazu raposa...
gasparovic je nulovy prezident, keby sa aspon pre ten sport viac angazoval....
zatial to vyzera na Bollovu...,aj ked byvala komunistka ma rozumnejsie nazory ako fico...
gasparovic je nulovy prezident, keby sa aspon pre ten sport viac angazoval....
zatial to vyzera na Bollovu...,aj ked byvala komunistka ma rozumnejsie nazory ako fico...
uff ked to tu tak clovek cita, tak mu neostava ine len dufat, ze nie kazdy tu ma volebne pravo... "Clovek", co napise ze by volil slotu keby kandidoval, budto nie je triezvy, alebo nie je slovak...
K tym pretvarkam - cele je to len o pretvarkach, ale radsej podporim sucasnu opoziciu, ako sucasnu koaliciu, takze to vidim na Radicovu.
K tym pretvarkam - cele je to len o pretvarkach, ale radsej podporim sucasnu opoziciu, ako sucasnu koaliciu, takze to vidim na Radicovu.
Zo sucasnych kandidatov by som podporil asi p.Dagmar Bollovu. I.Gasparovic mi prisiel doteraz ako nevyrazna postava, Radicova sa objavila z nicoho nic a zrazu sup, kandiduje na prezidentku. Osobne nic proti tymto kandidatom nemam,ale jednoducho mi nesedia. Bollova mi pride vhodnejsia, za velmi dlhu dobu bola verna jednej strane, neprezliekala kabat ako vela inych nasich "zastupcov ludu". Mal som z nej pocit,ze to co robila, robila pre ludi a kvoli svojmu presvedceniu, ze to prinesie uzitok.
-
Hossa1881
Medium Professional
aj ked si myslim ze bollova nema moc sancu, tak to teda vtip nebol....a
koho mam volit? Gasparovica? sam ma problemi so slovinskom a slovenskom... pripada mi tam taky jednoducho povedane nadbytocny ak to vyhra mozu prezidenta rovno zrusit aspon usetrime....
Radicova? dzurinda sa jej potrebuje zbavit lebo ma vastiu podporu ako on...mam ju volit zato ze je moze byt prva zena...nenechajte sa vysmiat...(preco mi lezie krkom som uz pisal vyssie)
koho mam volit? Gasparovica? sam ma problemi so slovinskom a slovenskom... pripada mi tam taky jednoducho povedane nadbytocny ak to vyhra mozu prezidenta rovno zrusit aspon usetrime....
Radicova? dzurinda sa jej potrebuje zbavit lebo ma vastiu podporu ako on...mam ju volit zato ze je moze byt prva zena...nenechajte sa vysmiat...(preco mi lezie krkom som uz pisal vyssie)
-
Martin44
Professional
Prezident u nas nema v podstate velke slovo ale je to obraz nasej republiky a rozhodne by to nebal by HZDskak Gasparovic ani nikto jemu podobny.
Radicova nie je zrovna najstastnejsia volba ale budem ju volit kedze nic lepsie nieje...
Ale ak by som si mohol vybrat bol by to Frantisek Miklosko.
Je to strasne mily pan, raz som sa s nim mal prilezitost stretnut a velmi mi utkvel do pamate
C`mon podte sa do mna navazat
Radicova nie je zrovna najstastnejsia volba ale budem ju volit kedze nic lepsie nieje...
Ale ak by som si mohol vybrat bol by to Frantisek Miklosko.
Je to strasne mily pan, raz som sa s nim mal prilezitost stretnut a velmi mi utkvel do pamate
C`mon podte sa do mna navazat
Podpredsedníčka SDKÚ-DS Iveta Radičová zvíťazila v simulovaných internetových voľbách prezidenta republiky, ktoré sa konali 4. a 18. apríla na Aktuálne.sk.
V piatkovom druhom kole volieb získala 65,6 percenta hlasov. Za jej konkurenta, súčasného prezidenta Ivana Gašparoviča, hlasovalo 34,4 percenta voličov.
V druhom kole odovzdali internetoví voliči 16 497 hlasov. Radičová dostala 10 823 hlasov, Gašparovič 5 674.
No neviem ako vy ale mam pochybnosti
V piatkovom druhom kole volieb získala 65,6 percenta hlasov. Za jej konkurenta, súčasného prezidenta Ivana Gašparoviča, hlasovalo 34,4 percenta voličov.
V druhom kole odovzdali internetoví voliči 16 497 hlasov. Radičová dostala 10 823 hlasov, Gašparovič 5 674.
No neviem ako vy ale mam pochybnosti
nahodou som triezvy a náhodou som aj slovak. A ja som len chcel povedať že keby kandidovali "iba"radičova a slota tak radšej dam hlas slotovi.KoCi napísal:uff ked to tu tak clovek cita, tak mu neostava ine len dufat, ze nie kazdy tu ma volebne pravo... "Clovek", co napise ze by volil slotu keby kandidoval, budto nie je triezvy, alebo nie je slovak...
Zial pri pohlade na prieskumy verejnej mienky zrejme vyhra Gasparovic. Ked sme to vydrzali doteraz, dalsie volebne obdobie tiez nejako prezijeme. Ked nic ine, aspon sa pobavime na dalsich hlupostich, co vypusti z úst. Ved kto vie, ake slova ci mena si nabuduce popletie.
A potom, Radicovej je skoda v prezidentskom kresle. Prezident je len na okrasu. Radicova je sikovna zena, myslim ze v politike este nepovedala posledne slovo.
A potom, Radicovej je skoda v prezidentskom kresle. Prezident je len na okrasu. Radicova je sikovna zena, myslim ze v politike este nepovedala posledne slovo.