NASIEL SA MT SIEMENS CF75, 9.5.08 KE
-
peterkozel
Medium Professional
je*em na vas, rovnako trapne je aj to ze si vobec pyta radu ze co s najdenym mobilom, no pre mna za mna si ho napchaj do kakaca a s tou policiou sa riadne pleties, za to ze raz v spravach bolo cosi o nejakej penazenke neznamena ze chlpaty su nejake extrem zlo, neviem comu sa cudujete, kamos od chlpatych povedal ze je uplne bezne ze sa k nim dostane mobil a oni maju na starosti najst majitela
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
peterkozel je* ... nastavim ti rit??
Ano su aj normalni policajti ale bohuzial ich kazia taketo Individua ...
Inac zaujimave ... jak tu milujes policajtov a pritom ich nazves chpati
Skus policajta na ulici oslovit pan chlpaty ... myslim ze by ta poriesil V.U.M.L. (Vulkanizovany Ucitel Marxizmu Leninizmu) ... inac povedane Obuskom.
Ja proti nim nic nemam ale bohuzial viem ako to dost casto chodi.
Tiez mam velmi vela znamych v PZSR a vsetci hovoria telefon sa snazime vratit ale staci jeden sprosty kolega a telefonu nie je.
Inac zaujimave ... jak tu milujes policajtov a pritom ich nazves chpati
Tiez mam velmi vela znamych v PZSR a vsetci hovoria telefon sa snazime vratit ale staci jeden sprosty kolega a telefonu nie je.
perfektne argumenty 
-cielom tejto temy nebolo az tak prosenie o radu ako zverejnit tuto informaciu, ci to nahodou nie je niekoho odtailto, respektive ci niekto niekoho takeho nepozna
-na policiu moj nazor nezmenis, hoci by si napisal cokolvek (a uvedom si to, ze je rozdiel ked povies, ze maju riesit a riesia... ja nepopieram to, ze by to mala riesit policia, ja popieram iba to, ze to aj realne riesia (mozno 1/10))
a ozaj, naco sa zapajas do trapnych tem?
-cielom tejto temy nebolo az tak prosenie o radu ako zverejnit tuto informaciu, ci to nahodou nie je niekoho odtailto, respektive ci niekto niekoho takeho nepozna
-na policiu moj nazor nezmenis, hoci by si napisal cokolvek (a uvedom si to, ze je rozdiel ked povies, ze maju riesit a riesia... ja nepopieram to, ze by to mala riesit policia, ja popieram iba to, ze to aj realne riesia (mozno 1/10))
-
peterkozel
Medium Professional
ja si nikoho nezastavam a myslim ze je jedno ako ich nazvem pane boze, serte na to nic som nepovedalShark NX napísal:peterkozel je* ... nastavim ti rit??
Inac zaujimave ... jak tu milujes policajtov a pritom ich nazves chpati![]()
//autoeditácia príspevku ( 11 May 2008, 14:02 )
fuuu takze odteraz ked nieco niekto najdete treba rychlo zalozit temu, hmm napriklad naposledy som nasiel stierace, co ty vies mozno su niekoho odtialtosmejo napísal:perfektne argumenty