|
|
|
| Autor |
Správa |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1162
Zaslal: 11 Máj 2008, 12:57 Predmet: |
|
|
| peterkozel napísal: |
| neriesia?, hlupost lebo mobil ma nejaku tu penaznu hodnotu a ked je to raz nahlasene tak to riesit musia tak netre ty, ved kamos je u chlpacov tak netrepem do vetra, jeden ucitel v nemenovanej skole sa hrabal v galerii a v sms-kach jednemu studakovi a mal z toho fest velke patalie tak sa nehrajte na neviem akych dobrosrdecnych pretoze tieto veci su jasne, najdeny telefon odovzdat policii a nestarat sa a uz vobec nedavat do mobilu simku a podobne voloviny |
heh ty si vtipny ked si myslis ze policajti riesia mobily..potom by nemali cas sa ani najest v mc donalde.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 3986 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 13:05 Predmet: |
|
|
peterkozel, Ty sa uz spamatuj konecne, co donekonecna lamenutujes o tom ci si dakto bude prezerat veci co mas v telefone? Tiez neviem co sa navazujes do smeja ked luskal v mobile v ramci toho aby nasiel nejaky kontakt na majitela. Ako ak si myslis ze kok**** typu "lubkam ta" alebo fotky kde si bol zjebany pod balkonmi susedov su pre niekoho zaujimave tak neviem kde zijes alebo na akych drogach ficis, no ak si myslis ze mas v telefone natolko citlive informacie tak musis dat pozor a nestratit ho, ak ho ale stratis alebo ti ho ukradnu a udaje budu zneuzite tak to je uz len tvoj problem. A ked uz tak telefon aspon zapisat ochrannym kodom. Ten sa sice da zmazat prepisanim firmwaru ale sa aj sformatuje pamat takze tak.
A ked uz sa tu ohanas policiou tak oni by ho tiez zapli a prezreli co je v nom. |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 794 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 13:45 Predmet: |
|
|
| je*em na vas, rovnako trapne je aj to ze si vobec pyta radu ze co s najdenym mobilom, no pre mna za mna si ho napchaj do kakaca a s tou policiou sa riadne pleties, za to ze raz v spravach bolo cosi o nejakej penazenke neznamena ze chlpaty su nejake extrem zlo, neviem comu sa cudujete, kamos od chlpatych povedal ze je uplne bezne ze sa k nim dostane mobil a oni maju na starosti najst majitela |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 1877 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 13:52 Predmet: |
|
|
peterkozel jeb ... nastavim ti rit??
Ano su aj normalni policajti ale bohuzial ich kazia taketo Individua ...
Inac zaujimave ... jak tu milujes policajtov a pritom ich nazves chpati Skus policajta na ulici oslovit pan chlpaty ... myslim ze by ta poriesil V.U.M.L. (Vulkanizovany Ucitel Marxizmu Leninizmu) ... inac povedane Obuskom.
Ja proti nim nic nemam ale bohuzial viem ako to dost casto chodi.
Tiez mam velmi vela znamych v PZSR a vsetci hovoria telefon sa snazime vratit ale staci jeden sprosty kolega a telefonu nie je. |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1765 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 13:57 Predmet: |
|
|
perfektne argumenty
-cielom tejto temy nebolo az tak prosenie o radu ako zverejnit tuto informaciu, ci to nahodou nie je niekoho odtailto, respektive ci niekto niekoho takeho nepozna
-na policiu moj nazor nezmenis, hoci by si napisal cokolvek (a uvedom si to, ze je rozdiel ked povies, ze maju riesit a riesia... ja nepopieram to, ze by to mala riesit policia, ja popieram iba to, ze to aj realne riesia (mozno 1/10))
a ozaj, naco sa zapajas do trapnych tem?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
peterkozel Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.06.2006 Príspevky: 794 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 14:02 Predmet: |
|
|
| Shark NX napísal: |
peterkozel jeb ... nastavim ti rit??
Ano su aj normalni policajti ale bohuzial ich kazia taketo Individua ...
Inac zaujimave ... jak tu milujes policajtov a pritom ich nazves chpati
Ja proti nim nic nemam ale bohuzial viem ako to dost casto chodi.
Tiez mam velmi vela znamych v PZSR a vsetci hovoria telefon sa snazime vratit ale staci jeden sprosty kolega a telefonu nie je. |
ja si nikoho nezastavam a myslim ze je jedno ako ich nazvem pane boze, serte na to nic som nepovedal
//autoeditácia príspevku ( 11 May 2008, 14:02 )
| smejo napísal: |
perfektne argumenty
-cielom tejto temy nebolo az tak prosenie o radu ako zverejnit tuto informaciu, ci to nahodou nie je niekoho odtailto, respektive ci niekto niekoho takeho nepozna
-na policiu moj nazor nezmenis, hoci by si napisal cokolvek (a uvedom si to, ze je rozdiel ked povies, ze maju riesit a riesia... ja nepopieram to, ze by to mala riesit policia, ja popieram iba to, ze to aj realne riesia (mozno 1/10))
a ozaj, naco sa zapajas do trapnych tem?  |
fuuu takze odteraz ked nieco niekto najdete treba rychlo zalozit temu, hmm napriklad naposledy som nasiel stierace, co ty vies mozno su niekoho odtialto |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 1877 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 14:04 Predmet: |
|
|
Porovnavat stierace zo 105 za 200SK z Mobilom ... dobry si.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
smejo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.04.2005 Príspevky: 1765 Bydlisko: 7th heaven [ KE ] Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 14:07 Predmet: |
|
|
| ...obmedzenec... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1197 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 11 Máj 2008, 14:08 Predmet: |
|
|
| smejo napísal: |
| ...obmedzenec... |
Si ty  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kinjeril Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.10.2005 Príspevky: 4681
Zaslal: 11 Máj 2008, 14:11 Predmet: |
|
|
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
erytrocyt Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.08.2006 Príspevky: 2901 Bydlisko: Tam dze še muchy obracaju Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 16:19 Predmet: |
|
|
PeterKozel: Na teba škoda slov.
Smejo: Máš pekný úmysel a držím ti palce aby sa vydaril. Ak sa ale nevydarí, podaruj ten mobil niekomu kto by ho mohol potrebovať. Určite sa ti tvoj dobrý skutok vráti. Možno iným spôsobom, ale vráti. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|