Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 18 Apr 2014, 22:42



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4 ] 
Nastavenie satelitu Skylink
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.1.2006
Príspevky: 738
Bydlisko: Brezno
Karma: Level +2
Príspevok Nastavenie satelitu Skylink
Zdravim,

pouzivame na televiziu Skylink a poslednou dobou nam pri niektorych programoch pisalo ze "PRELADTE NA 11 836", prišiel k tomu aj mail, tak som si povedal, že to idem skúsiť. Hľadal som kde sa to nastavuje, a nejak som asi niečo zmenil a nefunguju mi ani tie programy ktore by mali, resp. som asi zmenil nejake vseobecne nastavenia satelitu. Digitalny satelitny prijmac mame Opticum 4060CX - a je to hned v tom uvodnom okne Instalacia. Satelit mam nstaveny na ASTRA 23.5, LNB Type na Universal, TP Index chcem prestavit ale vzdy ked zavriem menu tak po znovuotvoreni je tam ta povodna hodnota. DiSEqC mam Disable a 0/12V On, Polarity Auto, Toneburst Off a LNB Power On. Ked mi aj naskoci dole ze Level a Quality je na dobrej urovni po zapnuti programov napise Ziadny signal.
Som do toho kusok neznaly, tak dufam ze nejak som to vysvetlil. Rad by som to prestavil spat, lebo kym pride nejaka firma to spravit tak prejde aj tyzden. Na nete vidim akurat take navody z ktorych toto nenastavim.


25 Jan 2012, 19:37
Profil  ICQ  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.10.2011
Príspevky: 11
Bydlisko: Trakovice
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Nastavenie satelitu Skylink
ak nevies co ako nastavit daj defaultne nastavenia...heslo je 0000

dobre je aj vymazat vsetky programy...

potom zacni znovu ladit programy..robil som to tak uz viac krat a tiez sa
na to chystam kedze to teraz menia omg....


btw:mam ten isty prijmac :)


26 Jan 2012, 3:32
Profil  ICQ  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.6.2010
Príspevky: 115
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Nastavenie satelitu Skylink
My máme tiež od skylinku a keď som dal v minulosti zmazať všetky programy a následne som ich dal nanovo vyhľadať tak už mi ich samo nepoukladalo (1-stv1, 2-stv2, 3-markiza, apod...) musel som každú stanicu manuálne premiestniť (slovenské boli kdesi na konci).

Teraz som si naladil napr. STV1 potom som išiel do menu tam si našiel "zoznam transpondérov" dal som "ok" a tam som mal všetky transpondéry. Vyznačený som mal ten, na ktorom bola STV1, potom som dal "upraviť" zmenil som frekvenciu na tú novú 11 836 kHz uložil som a dal som "prehľadať". Našlo mi nové stanice, ktorými som nahradil tie staré a už to fachčí. :)

Tu sú potrebné frekvencie http://skylink.sk/web/structure/16.html ;)


26 Jan 2012, 12:45
Profil  Facebook  
Light Professional
Light Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.1.2006
Príspevky: 738
Bydlisko: Brezno
Karma: Level +2
Príspevok Re: Nastavenie satelitu Skylink
Diky, tak tie defaultne nastavenia mi pomohli, potom slo uz vsetko samo :)).


26 Jan 2012, 15:31
Profil  ICQ  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 4 ] 


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2014
[ Time : 0.278s | 14 Queries | GZIP : On ]