Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Navod na chudnutie v oblastiach stehien a brucha...
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
whisper
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 13.02.2006

PríspevokZaslal: 22 Jún 2006, 22:45    Predmet: Re: Prsne svalstvo Odpovedať s citátom  

Schelmy napísal:
Ake cvicenia by ste odporucili na spevnenie prsneho svalstva? Thx
Pripadne dat nejake stranky, kde je to popisane.. Thx

hm to by aj mna zaujimalo... nemam sice problem s nadvahou, pretoze som dost chudy a mozem jest kolko chcem a aj tak sa to nezmeni, ale ked cvicim tak som si vsimol ze svaly na rukach a ramenach sa zvacsuju ale tie prsne nic... vyzera to potom dost divne, tak by som poprosil o nejaku radu Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
MurphY
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 01.03.2005

PríspevokZaslal: 22 Jún 2006, 22:54    Predmet: Re: Prsne svalstvo Odpovedať s citátom  

Schelmy napísal:
Ake cvicenia by ste odporucili na spevnenie prsneho svalstva? Thx
Pripadne dat nejake stranky, kde je to popisane.. Thx

Bench press
Pullover
Tlaky s jednoručkami na rovné lavici
Rozpažky na rovné lavici

treba mat k tomu vhodne vybavenie inak mas z toho velke hovno..

Podrobnejsie to najdes na www.posilovani.net

whisper > nemalo by to divne vyzerat prirodzene ze mas ale najlepsie by bolo kebyze vocpes prsa do svojho treningu a striedat to proste na tej stranke hore uvedenej vsetko podstatne najdes nechce sa mi to vsetko rozpisovat..
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
whisper
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.02.2006

PríspevokZaslal: 22 Jún 2006, 23:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

ok dik...

inak sorry za offtopic, neskoro som si uvedomil ze toto sa netyka chudnutia Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
snojo14
Novice
Novice

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: 27 Jún 2006, 12:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

neviete ako schudnut skor v oblasti prs???Mam 14 a v puberte ich niekto obcas mava trosku vacsie som trochu pri sebe meriam asi 168 +/- a vazim 61 kilo,hlavne tie prsia,a aj brucho,co by ste navrhli ake cviky??? Confused Crying or Very sad
Návrat hore
canopus
Guru
Guru

Založený: 07.11.2005

PríspevokZaslal: 27 Jún 2006, 14:11    Predmet: Odpovedať s citátom  

snojo14 napísal:
neviete ako schudnut skor v oblasti prs???Mam 14 a v puberte ich niekto obcas mava trosku vacsie som trochu pri sebe meriam asi 168 +/- a vazim 61 kilo,hlavne tie prsia,a aj brucho,co by ste navrhli ake cviky??? Confused Crying or Very sad

precitaj si aka je tema,v obslati prs?zacni behavat a plavat nic ine ti neporadia,mas maly vek na to aby si zacal cvicit s cinkami
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
kali520
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: 27 Jún 2006, 20:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

snojo14 napísal:
Navrhujem ti precitat celu temu co tu je. Poviem to znova, Z JEDNEJ CASTI TELA TUK NEODBURAS. Ten odburas len ak zvysis tepovu frekvenciu na dlhsiu dobu ak 15 minut. Precitaj si nejake prispevky este na zaciatku. A este, nepozeravaj moc reklami na schudnutie napr total gym atd
Návrat hore
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.04.2006

PríspevokZaslal: 13 Júl 2006, 17:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

Jeden kamarat bol dost tlustucky... asi pred rokom bral nejake "homeopatika" (alebo co) a myslim, ze mu to celkom pomohlo... ale robil este pre to asi to, ze kazdy druhy den rano behaval a stravoval sa normalne ako predtym, papa vsetko... ako, neni to nanom nejako veelmi viditelne, ale vaha klesla o odost... a este asi dvakrat do tyzdna plaval vela... ked to bude takto pokracovat, tak ho uz ani nebude vidiet Smile

ps: ja necvicim, papam vsetko co sa da a napriek tomu vypadam dobre... ale mam tucne brucho, kere je sexi ... a to je dobre Razz
Návrat hore
MurphY
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 01.03.2005

PríspevokZaslal: 28 Júl 2006, 20:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

canopus napísal:
precitaj si aka je tema,v obslati prs?zacni behavat a plavat nic ine ti neporadia,mas maly vek na to aby si zacal cvicit s cinkami

maly vek zacat cvicit s cinkami ? ty si odkial dosiel ? 14 rokov je akurat dobra doba na cvicenie s cinkami.. ja som zacinal od 13 a nemal som ziadne problemy.. takze nenamotavaj ho na pi*ov*** a kamo chod cvicit.. vacsinou tie prsia sa daju bench pressom hlavne ked mas neake doplny k vyzive ako napr. l karnitim a hlavne tym plavanim alebo bikom..

skorej by som ti radil neake sporty pri ktorych spalis vela kalori.. hlavne pri kickboxe alebo boxe ak mas doma mech tak donho dost boxuj natrenujes techniku a dost spalis tukov takze skusaj..
Návrat hore
Derek
Amateur
Amateur

Založený: 14.07.2006

PríspevokZaslal: 03 Aug 2006, 9:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

MurphY napísal:
maly vek zacat cvicit s cinkami ? ty si odkial dosiel ? 14 rokov je akurat dobra doba na cvicenie s cinkami.. ja som zacinal od 13 a nemal som ziadne problemy.. takze nenamotavaj ho na pi*ov*** a kamo chod cvicit.. vacsinou tie prsia sa daju bench pressom hlavne ked mas neake doplny k vyzive ako napr. l karnitim a hlavne tym plavanim alebo bikom..

skorej by som ti radil neake sporty pri ktorych spalis vela kalori.. hlavne pri kickboxe alebo boxe ak mas doma mech tak donho dost boxuj natrenujes techniku a dost spalis tukov takze skusaj..

To s tym vekom je blbost cvicit je najidealnejsie od 16 rokov lebo ty sa stale vyvijas a prestanie ty rast kostra a ta vyziva to by som neodporucal najskor od 14 rokov.
Návrat hore
mauec
Light Star
Light Star

Založený: 12.07.2006

PríspevokZaslal: 03 Aug 2006, 11:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

Derek napísal:
To s tym vekom je blbost cvicit je najidealnejsie od 16 rokov lebo ty sa stale vyvijas a prestanie ty rast kostra a ta vyziva to by som neodporucal najskor od 14 rokov.

derek ma vazne pravdu....ja mam 15 a zacal som cvicit v 15tich cie nedavno alee davam si pozor co cvicim...lebo do 20 rokov alebo tak sa ti este vyvyja kostra cize to nemozes prehanat...ako nevravim ze srac nemoze cvicit..jasnee mozes ale davaj bacha na vahu...,,menej je niekedy viac,, ako povedal jeden moj znamy..a je to pravda Wink
Návrat hore
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 09.06.2006

PríspevokZaslal: 18 Aug 2006, 17:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

Layla napísal:
schudnut v urcitej oblasti sa neda da sa len posilnit svalstvo proste bud schudnes celkovo alebo neschudnes vobec Smile

presne tak, BTW kliky, sklapacky, hrazda, mozno cinky, behavat, plavat, to behavanie a plavanie je skor na kondicku(ale doporucujem)
Návrat hore
Explo!D
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 08.05.2006

PríspevokZaslal: 26 Nov 2006, 23:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som zacal robievat drepy, kazdy den 50, myslim ze to na nohy ucinkuje asi najlepsie, a na brucho? predsa "BRUSAKY" Very Happy
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Dipset
Light Star
Light Star

Založený: 20.11.2005

PríspevokZaslal: 27 Nov 2006, 13:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

musíš hrat futbal a v zime posilovať
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Šport Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4
Strana 4 z 4

Prejdi na: