presne tento by mi vyhovoval,... drytek viem ze su kvalitne vyrobky, a ten usb port nma tlac a 2*voip ma dostalo,...nordkapp_pb napísal:tzn .. odporucit mozem z vlastnej skusenosti bez mihnutia oka DrayTek Vigor 2600VGST ... obsahuje .. 4x Ethernet port, ma Wi-finu, ma integrovany Firewall, ma dva konektory pre VoIP ( staci zapojit hadam hocijaky analogovy telefon a router by si mal poradit - ked to ponastavujes), vsetky zakladne a dost pokrocilych funkcii, jednoducha konfiguracia cez WWW ... velmi spolahlivy ( aspon u mna ) - je zapnuty 24/7 uz 6 mesiacov a padol zatial ( co viem ja ) iba 2 krat .. raz cez burku ( vtedy sa nakonfiguroval sam a ficalo sa za 30 sekund dalej ) a druhy raz neviem preco ... proste nieco ako zamrzol .. znova stacil restart a ficalo sa dalej ...
... neviem kolko stoji v sucasnosti ( ci sa vobec este vyraba ) ale donedavna ho ponukal T- com v akcii za nejake 3000 a pisal tam ze v obchode stoji okolo 10 000,- co sa mi moc nezda, ale nech ...
.. isto su na trhu aj lacnejsie ... ale ja mozem odporucit iba tento, lebo iny nemam odskusany ...
... a malem by som zabudol ma aj usb port pre Printer ...
ak sa k nemu da pripojit externa antena (ak bude treba) tak sa po nom zacnem rozhliadat, snad to este zozeniem niekde v t-come
edit: nasiel som ho,dufam ze ho este taky mesiac budu mat v ponuke http://www.t-com.sk/Default.aspx?CatID= ... &ktzid=144
teraz uz len ostava vyriesit situaciu s tymi antenami...