|
|
|
| Autor |
Správa |
jackal69 Expert

Stav:  Založený: 04.11.2004 Príspevky: 155 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 14 Okt 2006, 15:48 Predmet: NB ACER 5033 WXMi vs. ASUS A6Rp - AP018H |
|
|
Ahojte, co myslite ktorych z tychto dvoch krasavcov, je lepsie zobrat? orientjem sa na vydrz baterie a vykon (mimochodom neviete, ci sa daju niekde zohnat testy zo sisoft sandry tychto masiniek? aspon toho asusu (je inak v ponuke orange) a aku ma vydrz tento asus ponukany orangeom,ak mate niekto s tym skusenost,dakujem.
ACER 5033WXMi
| Kód: |
| http://www.acer.cz/acereuro/page4.do?sp=page3&dau22.oid=13910&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=4&CountryISOCtxParam=CZ&LanguageISOCtxParam=cs&ctx3=-1&ctx4=%3Fesk%E1+republika&crc=1493177694 |
ASUS A6Rp - AP018H
| Kód: |
| http://www.orange.sk/images/static/edge/notebooky.html |
P.S. viete niekto, kde sa daju kupit baterky do tohto asus, resp. do vyssie zmieneho acera? dakujem[/code] |
|
| Návrat hore |
|
 |
Runes Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.08.2006 Príspevky: 1254 Bydlisko: Tatoine Karma: 
|
Zaslal: 15 Okt 2006, 0:13 Predmet: |
|
|
| no nekukal som moc na vikon ale tak odoka ten acer je asi lepsie ale nebral by som ho uz len preto ze je to acer ja mam acer aspire 3003 druhy x uz nekupim acera radsej dake IBM tie sa mi asik najviac zdaju a k tym baterkam no skus kuknut na www.alzasoft.sk tam maju hadam vsetko aj notebooky a maju fasa ceny a mam s nimi dobre skusenosti zatial co som cel maly a ked opvedaly ze do 3 dni to bude tak bolo to do 2 a ked sa dvihne cena tak tebe daju zatu pri ktorej si to pytal aj ked si nic dopredu neplail abo tak |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|