Obsah fóra www.hojko.com
TV, Rádiá, Online Filmy, MP3 - všetko na jednej stránke
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

NB ACER 5033 WXMi vs. ASUS A6Rp - AP018H
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
jackal69
Expert
Expert

Stav: Odhlásený
Založený: 04.11.2004

PríspevokZaslal: 14 Okt 2006, 15:48    Predmet: NB ACER 5033 WXMi vs. ASUS A6Rp - AP018H Odpovedať s citátom  

Ahojte, co myslite ktorych z tychto dvoch krasavcov, je lepsie zobrat? orientjem sa na vydrz baterie a vykon (mimochodom neviete, ci sa daju niekde zohnat testy zo sisoft sandry tychto masiniek? aspon toho asusu (je inak v ponuke orange) a aku ma vydrz tento asus ponukany orangeom,ak mate niekto s tym skusenost,dakujem.

ACER 5033WXMi

Kód:
http://www.acer.cz/acereuro/page4.do?sp=page3&dau22.oid=13910&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=4&CountryISOCtxParam=CZ&LanguageISOCtxParam=cs&ctx3=-1&ctx4=%3Fesk%E1+republika&crc=1493177694

ASUS A6Rp - AP018H

Kód:
http://www.orange.sk/images/static/edge/notebooky.html

P.S. viete niekto, kde sa daju kupit baterky do tohto asus, resp. do vyssie zmieneho acera? dakujem[/code]
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Runes
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 09.08.2006

PríspevokZaslal: 15 Okt 2006, 0:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

no nekukal som moc na vikon ale tak odoka ten acer je asi lepsie ale nebral by som ho uz len preto ze je to acer ja mam acer aspire 3003 druhy x uz nekupim acera radsej dake IBM tie sa mi asik najviac zdaju a k tym baterkam no skus kuknut na www.alzasoft.sk tam maju hadam vsetko aj notebooky a maju fasa ceny a mam s nimi dobre skusenosti zatial co som cel maly a ked opvedaly ze do 3 dni to bude tak bolo to do 2 a ked sa dvihne cena tak tebe daju zatu pri ktorej si to pytal aj ked si nic dopredu neplail abo tak
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Poradňa pri kúpe
Strana 1 z 1

Prejdi na: