(ne)príjemne

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

chlape ty máš 20 a nedoftípil si sa že je to úplne normálne? heh si pamatám ked som bol mladý puberták a v tábore alebo kde som tancoval s dievčaťom tak som aj slipy musel menit a nespravil som sa..
pravidelne pri každej jedenej holke sa to mi to stane a sále aj dnes a stane sa to aj zajtra aj o 10 rokov..

len pozor ked si naostro heh pak to pekne všetci vidia
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

hej je to úplne normálne,aj mne sa to stalo včera ked som bol s frajerkou,ale to aj koli tomu že sme sa nevydeli skoro mesiac :roll: ale mám 16
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

aj ja som si dakedy myslel, ze je to zle ked sa mi to stava.. mam 16 no uz dlhu dobu viem, ze je to normalne.. da sa to prirovnat k tomu, ze penis je pripraveny na pohlavny styk tak sa vycistuje od necistot ako mocu a vlhne na lepsi styk.. horsie by bolo, kebyze to nemas ;) .. je to sice take neprijemne pre chlapca ked od takeho vzrusenia sa ti to stane a nechces aby si to niekto vsimol.. len pri bozkavani s priatelkou alebo len ked na tebe sedi.. aj ja to mavam stale pri svojej priatelke.. tomu sa neda zabranit aj ked rad by som :)
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

Fíha, som prekvapený, že si sa ešte o tom nikde nedočítal, alebo že Ťa nenapadlo, že je to proste vzrušenie. Jo kvapka túžby alebo rozkoše sa to volá. S kamarátom sme si kedysi udrbávali, že keď je to fakt horúca baba z kvapky je zrazu rieka a potom nikto tú sadru zo slipov neočistí... Tešm sa na k-

Je to úplne normálne, ak nechodíš zrovna s mníškou nemalo by to tej babe vôbec prekážať.

Neriešiť.
Napísať odpoveď