chlape ty máš 20 a nedoftípil si sa že je to úplne normálne? heh si pamatám ked som bol mladý puberták a v tábore alebo kde som tancoval s dievčaťom tak som aj slipy musel menit a nespravil som sa..
pravidelne pri každej jedenej holke sa to mi to stane a sále aj dnes a stane sa to aj zajtra aj o 10 rokov..
len pozor ked si naostro heh pak to pekne všetci vidia
(ne)príjemne
aj ja som si dakedy myslel, ze je to zle ked sa mi to stava.. mam 16 no uz dlhu dobu viem, ze je to normalne.. da sa to prirovnat k tomu, ze penis je pripraveny na pohlavny styk tak sa vycistuje od necistot ako mocu a vlhne na lepsi styk.. horsie by bolo, kebyze to nemas
.. je to sice take neprijemne pre chlapca ked od takeho vzrusenia sa ti to stane a nechces aby si to niekto vsimol.. len pri bozkavani s priatelkou alebo len ked na tebe sedi.. aj ja to mavam stale pri svojej priatelke.. tomu sa neda zabranit aj ked rad by som 
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Fíha, som prekvapený, že si sa ešte o tom nikde nedočítal, alebo že Ťa nenapadlo, že je to proste vzrušenie. Jo kvapka túžby alebo rozkoše sa to volá. S kamarátom sme si kedysi udrbávali, že keď je to fakt horúca baba z kvapky je zrazu rieka a potom nikto tú sadru zo slipov neočistí... Tešm sa na k-
Je to úplne normálne, ak nechodíš zrovna s mníškou nemalo by to tej babe vôbec prekážať.
Neriešiť.
Je to úplne normálne, ak nechodíš zrovna s mníškou nemalo by to tej babe vôbec prekážať.
Neriešiť.