(ne)príjemne
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
(ne)príjemne
Nebývam často s babami a nemyslím si, že je to niečo nezvyčajné, ale predsa len sa spýtam viacerých. Ide o to, že keď som s babou s ktorou sa držíme za ruky, alebo bozkávame, tak mi s penisu skoro vždy vytečie, niečo podobné, ako keď masturbujem, no nemám erekciu. Je mi s tou babou príjemne, ale toto mi dosť vadí, je to normálne ? Dúfam že sa nenájde nikto kto si stoho bude robiť haluz.
PS: dúfam že to môže byť v tejto sekcii
PS: dúfam že to môže byť v tejto sekcii
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Lyson2580q
Zablokovaný
taketo veci by sa tu nemali riesit podla pravidiel, ale ak myslis tu tekutinu co vytecie z teba tesne pred ejakulaciou a sluzi na to, aby ocistila mocovu ruru od zbytkov mocu a spravila ju tak "cistou" pre vyron, tak si akosi nedokazem predstavit z coho ineho to moze byt ak nie zo vzrusenia... ak myslis nieco ine tak chod za lekarom
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
Holubar
Darca
Je aj dobre ze tieto temy su tu zakazane, aspon nemusim citat stupidne nazory niektorych deti. Neviem na co je dobra odborna pomoc. Je to uplne prirodzene. Stavalo sa mi to pri predoslej priatelke, stava sa to aj pri terajsej.Nevidim na tom nic divne, nevidim dovod hladat pomoc, ani honit si pred kazdym rande.Tak isto ani priatelka, ju to skor potesi a este viac vzrusi... Este ze tu nie je sheep, ten by k tomu urcite napisal dalsiu z jeho mudrosti...
-
triple
Guru wannabe
chlape ty máš 20 a nedoftípil si sa že je to úplne normálne? heh si pamatám ked som bol mladý puberták a v tábore alebo kde som tancoval s dievčaťom tak som aj slipy musel menit a nespravil som sa..
pravidelne pri každej jedenej holke sa to mi to stane a sále aj dnes a stane sa to aj zajtra aj o 10 rokov..
len pozor ked si naostro heh pak to pekne všetci vidia
pravidelne pri každej jedenej holke sa to mi to stane a sále aj dnes a stane sa to aj zajtra aj o 10 rokov..
len pozor ked si naostro heh pak to pekne všetci vidia
aj ja som si dakedy myslel, ze je to zle ked sa mi to stava.. mam 16 no uz dlhu dobu viem, ze je to normalne.. da sa to prirovnat k tomu, ze penis je pripraveny na pohlavny styk tak sa vycistuje od necistot ako mocu a vlhne na lepsi styk.. horsie by bolo, kebyze to nemas
.. je to sice take neprijemne pre chlapca ked od takeho vzrusenia sa ti to stane a nechces aby si to niekto vsimol.. len pri bozkavani s priatelkou alebo len ked na tebe sedi.. aj ja to mavam stale pri svojej priatelke.. tomu sa neda zabranit aj ked rad by som 
-
forgottten
Medium Star
Fíha, som prekvapený, že si sa ešte o tom nikde nedočítal, alebo že Ťa nenapadlo, že je to proste vzrušenie. Jo kvapka túžby alebo rozkoše sa to volá. S kamarátom sme si kedysi udrbávali, že keď je to fakt horúca baba z kvapky je zrazu rieka a potom nikto tú sadru zo slipov neočistí... Tešm sa na k-
Je to úplne normálne, ak nechodíš zrovna s mníškou nemalo by to tej babe vôbec prekážať.
Neriešiť.
Je to úplne normálne, ak nechodíš zrovna s mníškou nemalo by to tej babe vôbec prekážať.
Neriešiť.