|
|
|
| Autor |
Správa |
Blackburn Medium Star

Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 381
Zaslal: 27 Dec 2005, 21:45 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
| preco na nich kazdy nadava? |
lebo kaluza a spol su kok**** |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2234 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 27 Dec 2005, 21:46 Predmet: |
|
|
| Blackburn napísal: |
| lebo kaluza a spol su kok**** |
pozri,... hodis mi sem aj nejake argumenty alebo len mienis neopodstatnene nadavat? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Blackburn Medium Star

Stav:  Založený: 11.02.2005 Príspevky: 381
Zaslal: 27 Dec 2005, 21:48 Predmet: |
|
|
| pozri,... hodis mi sem aj nejake argumenty alebo len mienis neopodstatnene nadavat? |
ok , arongancia, prave treaz som sa s nim pokusal dohodnut na zmene ns zaznamov na jednu domenu, musis im napisat mail , ziadna technicka podpora, nestabilne serveri, ked im to budes zatazovat tak s tebou vyje*** tym sposobm ze ta tvrdsie obmedzia viz. co spravili na ne-e.net obmedzili mu DB cize bol uplne odpisany a take blbosti. hojko ma s nimi "lepsie" zazitky |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2234 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 27 Dec 2005, 21:52 Predmet: |
|
|
| Blackburn napísal: |
| ok , arongancia, prave treaz som sa s nim pokusal dohodnut na zmene ns zaznamov na jednu domenu, musis im napisat mail , ziadna technicka podpora, nestabilne serveri, ked im to budes zatazovat tak s tebou vyje*** tym sposobm ze ta tvrdsie obmedzia viz. co spravili na ne-e.net obmedzili mu DB cize bol uplne odpisany a take blbosti. hojko ma s nimi "lepsie" zazitky |
aha, to som chcel pocut )) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1723 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 11 Feb 2006, 18:36 Predmet: |
|
|
| je to pravda, mam na banane domenu s hostingom, porušil som nejaké ich sprosté pravidlo, celé mi to zablokovali, cez icq mi povedal nejaký kkt Baník že za 48 hodín po zaslaní vyjadrenia mi doménu odblokujú, teraz sú to už 4 dni, a stále nič, na icq a maily neodpovedajú, a pritom tam mám ešte 10 mesiacov hosting zaplatený, sú to kkti |
|
| Návrat hore |
|
 |
warezman Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 1449 Bydlisko: Pozdravujem K- onanistov Karma: 
|
Zaslal: 29 Mar 2006, 19:31 Predmet: |
|
|
aha, to som chcel pocut )) |
Banan rulezz:
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /srv3/www/owebu.cz/subdomains/www/main.php on line 25
Too many connections
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /srv3/www/banan.cz/subdomains/www/fce/obsah.php on line 49
Warning: mysql_select_db(): Too many connections in /srv3/www/banan.cz/subdomains/www/fce/obsah.php on line 50
Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /srv3/www/banan.cz/subdomains/www/fce/obsah.php on line 50
Too many connections
Warning: mysql_select_db(): Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /srv3/www/banan.cz/subdomains/www/fce/obsah.php on line 50
Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /srv3/www/banan.cz/subdomains/www/fce/obsah.php on line 50
Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) |
|
| Návrat hore |
|
 |
luKass Medium Expert

Stav:  Založený: 31.05.2004 Príspevky: 109 Bydlisko: svk,ba Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
kochones Light Expert

Stav:  Založený: 26.04.2005 Príspevky: 44
Zaslal: 13 Apr 2006, 0:07 Predmet: |
|
|
| ja som teraz aktovoval hosting na inet.sk, predavaju produkty yegonu za fakt neskutocne ceny...(aspon sa mi zda) ked som porovnaval podmienky tak hosting z DB pod 100/m som nenasiel tu ano... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Frikso Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2006 Príspevky: 2597 Bydlisko: Cífer [19] Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2006, 9:58 Predmet: |
|
|
A co takto freeserver.sk?? Zaplatis za domenu a hosting mas zadara.. Pokial chces mat vsak eshop alebo vacsi web s traffic-om, tak to uz nie je nic pre freeserver. Tiez sa priklanam za mediahost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2756 Bydlisko: 0x800045 Karma: 
|
Zaslal: 13 Apr 2006, 10:02 Predmet: |
|
|
| ja odporucam mediahost.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kosh King

Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 1723 Bydlisko: Za okrajom galaxie Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2006, 18:29 Predmet: |
|
|
| nemáte niekto skúsenosti s tým inet.sk? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|