|
|
|
| Autor |
Správa |
eL1 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.08.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sp.Nová Ves Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1653 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2006, 12:09 Predmet: |
|
|
Na rating (vykon oznacovany s pluskom na konci) sa vyser... To nic neznamena, dolezita je vysledna frekvencia... To, ze sa nezmenila teplota, no nepridaval si voltaz a teplota sa dviha najma s pridanim voltaze Ale tak aspon o trosku urcite stupla, cidla nie su dokonale
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Janky Star

Stav:  Založený: 29.08.2005 Príspevky: 502 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2006, 12:52 Predmet: |
|
|
| misokgb napísal: |
Na rating (vykon oznacovany s pluskom na konci) sa vyser... To nic neznamena, dolezita je vysledna frekvencia... To, ze sa nezmenila teplota, no nepridaval si voltaz a teplota sa dviha najma s pridanim voltaze Ale tak aspon o trosku urcite stupla, cidla nie su dokonale  |
Neviem ci ta zle chapem,ale AMD je oznacovane vzhladom na INTEL Ahtlon na Pentium a Semprom na Celeron.Kedze AMD nezakladalo na NetBurts a ich CPU pracuju pri rovnakom vykone ako Intel,ale pri nizsej frekvencii,takze si myslim,ze sa zdaleka na to plusko kaslat neda..Tak napr.Keby si porovnal AMD Sempron 1600Mhz (2600+) a Celron (willamete) 1700Mhz tak by bol medzi nimi obrovsky rozdiel vo vykone v prosmech Semp.
|
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.08.2005 Príspevky: 1653 Bydlisko: TWiN SPARK FOREVER Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2006, 13:07 Predmet: |
|
|
Tu ale nejde o porovnavanie platforiem, duplom nie vyrobcov procakov... Tu ide o rating, ktory je zavisly od frekvencie (ako si mnohi myslia). Akoze tebe by nebolo jedno ci ti procak ukazuje 1000+ alebo 10000+ ked by tam nebol velky rozdiel vo vykone? Ja tu vravim vzhladom na frekvenciu nie na rating, ten rating sa meni okamzite ako zmeni FSB, teda mal by sa, ale na to vyrobcovia kaslu a to by bolo tiez dost obtiazne pocitat ten rating = pre kazdy pripad INDIVIDUALNE. Vravim na rating kasli
Moja skusenost:
Barton 2500+ tusim 1834MHz
dal som ho na 2000MHz = rating ostal 2500+
pridal som dalsich 200MHz = vysledna frekvencia = 2200MHz a uz bol rating 3200+... Zalezi to samo aj od dosky. Sustred sa na frekvenciu, rating ani nekukaj, to nie je objektivny udaj
EDIT: ok, rating mozno tak zakladny rating + zakladna frekvencia je ako tak objektivny udaj... Ale uz aj to je take divne z mojho pohladu, sa pozri na ten mishung u AMD
|
|
| Návrat hore |
|
 |
eL1 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.08.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sp.Nová Ves Karma: 
|
Zaslal: 04 Júl 2006, 15:15 Predmet: |
|
|
| No ja ho mam na frekvencii 191 a normal je 166
|
|
| Návrat hore |
|
 |
misokgb King

|
Zaslal: 04 Júl 2006, 18:02 Predmet: |
|
|
| TheEliTe napísal: |
| No ja ho mam na frekvencii 191 a normal je 166 |
Tak potom ak to mas stabilne kde je problem? Vravim, rating neries. Je to dlhe na vysvetlovanie a teraz sa mi moc nechce fakt, mozno ked sa vyspim tak hej... Proste rating pri zmene FSB je vzdy nieco ine a INDIVIDUALNE pre kazdy jeden procak + zmenu FSB + pouzite nasobica a pod... Neries ci ti pise 2600+ - 2900+ dolezita je vysledna frekvencia
|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|