Neco pro zacatecnika
Aj ja by som potreboval poradit.
Mam rozdeleny disk na 2 particie, jedna ntfs a druha fat 32. Ntfs je na disku prve a fat32 druhe (neviem ci chapete co hovorim, lebo ani ja moc nie
- jednoducho, win98 by som nemohol nahodit, pretoze win98 vyzaduje aby bola jeho particia (fat32) na prvom mieste disku) a toto sa chcem spitat:
Linux nevyzaduje nieco podobne ako win98, ze ta jeho particia musi byt prva? Mozem ho teda nainstalovat aj na particiu ktora je na druhom mieste disku?
vopred thx
Mam rozdeleny disk na 2 particie, jedna ntfs a druha fat 32. Ntfs je na disku prve a fat32 druhe (neviem ci chapete co hovorim, lebo ani ja moc nie
Linux nevyzaduje nieco podobne ako win98, ze ta jeho particia musi byt prva? Mozem ho teda nainstalovat aj na particiu ktora je na druhom mieste disku?
vopred thx
A je tu problem:
Neviem ci to robilo aj vam, ale ja pocas instalacie ubuntu, uz pri "creating user" neviem zadat heslo ake mam mat na ten ucet ktori sa mi vytvara, jednoducho sa tam to heslo neda napisat. Nedovoli mi mat to bez hesla
. Pls poradte ci to mam uplne zlé, alebo je nejaky trik ako tam to heslo napisat
Neviem ci to robilo aj vam, ale ja pocas instalacie ubuntu, uz pri "creating user" neviem zadat heslo ake mam mat na ten ucet ktori sa mi vytvara, jednoducho sa tam to heslo neda napisat. Nedovoli mi mat to bez hesla
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
je to presne tak ako hovori CxC 
inak skor ako sa nieco spytas doporucujem
inak skor ako sa nieco spytas doporucujem
Kód: Vybrať všetko
http://ubuntuguide.org/