|
| Autor |
Správa |
Snowmannn VIP

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 314 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 24 Sep 2005, 10:21 Predmet: |
|
|
| jonathan.davis.com napísal: |
Tak jsem narazil hned na zacatku. Neumim sehnat ovladace na wifinu
Kdyby nekdo vedel kde stahnout na Asus WL-130b tak dejte vedet. Thx |
Ja som ich tahal zo sourceforge, ale neni s tym problem, vygoogluj |
|
| Návrat hore |
|
 |
nemesis3220 Expert

Stav:  Založený: 10.09.2005 Príspevky: 151 Bydlisko: Slovensko-Košice Karma: 
|
Zaslal: 03 Okt 2005, 17:14 Predmet: |
|
|
podla vas ak som tu poscul inych distributerov je dobry pre zaciatocnika knoopix  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ferdipondus Novice

Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 8 Bydlisko: Banska Bystrica Karma: 
|
Zaslal: 05 Dec 2005, 6:08 Predmet: |
|
|
| Kód: |
| http://www.abclinuxu.cz/ovladace/show/57500 |
mozno ti to pomoze a az nae, tak hladaj dalej.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
sulo34 Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.06.2005 Príspevky: 238 Bydlisko: 403 Not found !! ..pls tr Karma: 
|
Zaslal: 21 Dec 2005, 17:16 Predmet: |
|
|
ja ked som o tom premyslal aky si dam os tak mi vyslo toto XPa slackware dalej mandrake a alebo fedoru na na nich spustat win 95 98 alebo ME a len tak zo zjebu dat este vlos ovsem pri mojom disku sa to neda takze v com je ponaucenie
na svete je vela klobukov skusit treba vsetky a na tie ktore ti pasuju treba velku skrinu
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
neppo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 650 Bydlisko: www.kzsk.sk Karma: 
|
Zaslal: 02 Mar 2006, 22:04 Predmet: |
|
|
neviete nejaku stranku kde stiahnem napr. Red Hat alebo freeBSD ale rovno aj s KDE ale podobnym graf. prostredim .... ale nech je to vsetko v jednom lebo ja som lamka este... mal som SuSE ale akosi to robilo problemy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13481 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 03 Mar 2006, 1:28 Predmet: |
|
|
| neppo napísal: |
neviete nejaku stranku kde stiahnem napr. Red Hat alebo freeBSD ale rovno aj s KDE ale podobnym graf. prostredim .... ale nech je to vsetko v jednom lebo ja som lamka este... mal som SuSE ale akosi to robilo problemy  |
http://ftp.linux.cz/pub/ |
|
| Návrat hore |
|
 |
DjLeo Novice

Stav:  Založený: 19.04.2006 Príspevky: 1 Bydlisko: Puchov Karma: 
|
Zaslal: 19 Apr 2006, 19:07 Predmet: |
|
|
No...ja som zacinal z linuxom tiez...vtedy mi poradil kamarat...taq isto ti muozem poradit, pokial si zaciatocnik taq dopre sa zacina a zoznamuje z linuxom na distribucii Mandrake no teraz uz v tom lepsiom muozes skusit Mandrivu...je jednoducho pochopitelna a potom muozes lahko prejst na ine distribucie...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dahlia Amateur

Stav:  Založený: 09.07.2006 Príspevky: 27
Zaslal: 13 Aug 2006, 18:53 Predmet: |
|
|
Ach, tiez prechadzam na linux, ale ktoru distribuciu si sakra mam vybrat? Vsetci tvrdia ze mandriva je najjednoduchsia ale ze je s nou vela problemov, od mandrivy ste ma uplne odradili, ubuntu ani kubuntu v ziadnom pripade nechcem, a ostatne su podla mna pre skusenejsich  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mr.fritz Medium Star

Stav:  Založený: 15.01.2005 Príspevky: 322 Bydlisko: Moonglow Karma: 
|
Zaslal: 14 Aug 2006, 11:12 Predmet: |
|
|
| dahlia napísal: |
Ach, tiez prechadzam na linux, ale ktoru distribuciu si sakra mam vybrat? Vsetci tvrdia ze mandriva je najjednoduchsia ale ze je s nou vela problemov, od mandrivy ste ma uplne odradili, ubuntu ani kubuntu v ziadnom pripade nechcem, a ostatne su podla mna pre skusenejsich  |
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=46488 |
|
| Návrat hore |
|
 |
mastermind Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.02.2005 Príspevky: 4695
Zaslal: 23 Sep 2006, 22:03 Predmet: |
|
|
zdravicko.
ludia chystam sa nahodit gentoo a zaujima ma ci sa da pocas instalacie dostat k tym handbookom ktore ma gentoo na webe.
su sucastou toho image co som stiahol, ale neviem ci sa k nim pocas instalacie budem vediet dostat.
niekto kto ste gentoo uz instalovali, viete, neviete? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Messi Light Star

Stav:  Založený: 07.08.2004 Príspevky: 200
Zaslal: 23 Sep 2006, 23:01 Predmet: |
|
|
| mastermind napísal: |
zdravicko.
ludia chystam sa nahodit gentoo a zaujima ma ci sa da pocas instalacie dostat k tym handbookom ktore ma gentoo na webe.
su sucastou toho image co som stiahol, ale neviem ci sa k nim pocas instalacie budem vediet dostat.
niekto kto ste gentoo uz instalovali, viete, neviete? |
po nastaveni siete :
| Kód: |
| # links http://www.gentoo.org/doc/cs/handbook/ |
tam si zvolis architekturu.
Chvilu to trva kym si zvyknes na sposob prehliadania ale potom to pojde.
Malo by to ist aj z cd, ale na minimal som hanbook nenasiel, na live ale tusim je. |
|
| Návrat hore |
|
 |
BigSnake353 Medium Expert

Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 122 Bydlisko: NR Karma: 
|
Zaslal: 15 Okt 2006, 13:27 Predmet: |
|
|
mohly by ste mi niekto prisbližit ak oinstalovat LINUX chcem ho nahodit ale ked mi to nepojde na prvý raz tak sa mi neste znova instalovat win aby som sa mohol niekoho opitat !!!
musim zmenit aj neako disk mam ho dat na NTFS alebo FAT ale čo???
pomohly by aj neaké obrazky alebo slovenský navod  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomPD Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.10.2005 Príspevky: 317 Bydlisko: PD-city Karma: 
|
Zaslal: 15 Okt 2006, 13:42 Predmet: |
|
|
skus pohladat aj tu na hojkovi sa to vela krat uz rozoberalo...inak mozes mat aj dva systemy
a este skus pozret www.linux.sk alebo www.linux.cz a precitaj si nieco aj o distribuciach a tak podobne...good luck |
|
| Návrat hore |
|
 |
BigSnake353 Medium Expert

Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 122 Bydlisko: NR Karma: 
|
Zaslal: 15 Okt 2006, 19:43 Predmet: |
|
|
| tomPD napísal: |
skus pohladat aj tu na hojkovi sa to vela krat uz rozoberalo...inak mozes mat aj dva systemy
a este skus pozret www.linux.sk alebo www.linux.cz a precitaj si nieco aj o distribuciach a tak podobne...good luck |
no takže ked necham WIN a linux tak to bude šlapat možem to dat na C:/ disk nebudu sa neko navzajom neznašat alebo atke niečo |
|
| Návrat hore |
|
 |
tuti Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.10.2006 Príspevky: 255 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 15 Okt 2006, 21:07 Predmet: |
|
|
| BigSnake353 napísal: |
| no takže ked necham WIN a linux tak to bude šlapat možem to dat na C:/ disk nebudu sa neko navzajom neznašat alebo atke niečo |
to by neslo. ty si mysis rozdelit disk na dve casti lebo linux bezi na uplne inom suborovom systeme (ext3) a win pod (fat32 alebo ntfs). na to sa ta pocas instalacie opyta (minimum tak 5GB ale odporucam aspon 10GM). tuto cast potom namontujes na / a ides.Nezabudni si potom este urvat s toho disku niekolko MB na swapovaci priestor (najlepsie 512).
Na dualne bootovanie sa potom pouzivaju programy LILO alebo GRUB. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|