|
|
|
| Autor |
Správa |
skola Amateur

Stav:  Založený: 25.10.2005 Príspevky: 26
Zaslal: 26 Dec 2006, 17:15 Predmet: |
|
|
haloo ludia.
hral uz niekto carbon cez net? ja som to skusal..ale akosi to nefunguje
dal soma j patch 1.3 ale nic....stale vypise nech pozriem na najnovsie aktualizacie na needforspeed.com |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hellboy248 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.12.2006 Príspevky: 345
Zaslal: 01 Jan 2007, 3:56 Predmet: |
|
|
ze minimalne poziadavky 512 MB RAM:Dja mam 256 a ide mi to vpoho  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mr.pedro Novice

Stav:  Založený: 06.05.2008 Príspevky: 2
Zaslal: 06 Máj 2008, 0:59 Predmet: |
|
|
viem ze to je uz trocha stary topic, ale mam jednu otazku....
Je mozne zdielat jeden Serial number, z originalky Carbonu, na viacerych PC a na viacerych Accountoch?....Myslim to tak ze ci by to slo aby som na viacerych PC zadal rovnaky origo Serial Carbonu, prihlasil by som sa pod inymi Accountami a chcel hrat online na vsetkych PC sucasne....Dalo by sa to???? Proste ze si kupim s kamosom Originalku Carbona napoly a obidvaja budeme hrat online.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
D34Dlife Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.06.2007 Príspevky: 222 Bydlisko: Martin city Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 13:43 Predmet: |
|
|
| mr.pedro napísal: |
viem ze to je uz trocha stary topic, ale mam jednu otazku....
Je mozne zdielat jeden Serial number, z originalky Carbonu, na viacerych PC a na viacerych Accountoch?....Myslim to tak ze ci by to slo aby som na viacerych PC zadal rovnaky origo Serial Carbonu, prihlasil by som sa pod inymi Accountami a chcel hrat online na vsetkych PC sucasne....Dalo by sa to???? Proste ze si kupim s kamosom Originalku Carbona napoly a obidvaja budeme hrat online.... |
to pochybujem bo keby to tak bolo tak to dakdo upne a vsetci by hrali z jeho keyom ... podla mna mu to napise ze key je uz pouzivany alebo daco take ... a ten key je na jeden ucet takze by si sa mohol maximalne iba prihlasit unho na tem tvoj ucet ... 1key - 1ucet  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mr.pedro Novice

Stav:  Založený: 06.05.2008 Príspevky: 2
Zaslal: 06 Máj 2008, 15:42 Predmet: |
|
|
| a slo by sa naraz prihlasit na EA server pomocou jedneho uctu ale na dvoch PC sucasne??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Thek_SVK Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.02.2007 Príspevky: 866 Bydlisko: za karmu prosim podpis :) Karma: 
|
Zaslal: 06 Máj 2008, 15:50 Predmet: |
|
|
to aby vsetci na svete hrali cez jeden ucet keby sa to dalo
velmi pochybujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|