Need for speed UNDERCOVER

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Najlepsi diel NFS

underground
38
11%
underground 2
102
31%
most wanted
112
34%
Carbon
32
10%
Pro street
11
3%
Porsche
38
11%

Celkom hlasov: 333

nosooo
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nosooo »

p4ra napísal:Crack od RELOADED vsetko vyriesil. 1680x1050, vsetko max. ide bez problemov. Len som vypol otravny blur. Diki za help. Aka je hra v skutocnosti, to zistim neskor.
co je to ten BLUR?
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

Blur efekt : rozmazanie obrazovky pri vysokých rýchlostiach a pod.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

nosooo napísal:co je to ten BLUR?
myslim ze je to to rozmazavanie po krajoch .... inac kde sa meni na KM/H ? a kde sa vypina blur ? :D
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

skus gameplay nastavenia alebo tak volako..blur bude mozno vo video nastaveniach

edit: bože ved si to najdite v nastaveniach
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

preco tento nfs nema normalne menu?proste dam nacitat profil a uz hned jazdim....ako vypnem montion blur?
Blackmoon69
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blackmoon69 »

sakra, stiahol som si prirate gay verziu, cracknem a hodi chybu aplikacie, stiahnem si 0x001 ci ako to je, instalnem a zasa to iste, pak stiahnem verziu od reloadned a zasa chyba aplikacie...fnuq skoda, ja si to asi nikdy nezahram, a popritom mi slo PS na HIGH, tak pc na to slabi vobec nemam ;(

edit: skoda ze nik nevie pomoct :(, a format pc nemozem, bo tu mam vela toho na to :(
Prílohy
nfs.JPG
Charger
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Charger »

neoplati sa stahovat... ked chcete pretekat stiahnite si racedriver grid
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

presne tak ako kolega ,ja som normalne v soku ,myslel som si ze pro street je uz vazne dodrbkane ako sa len da ,no undercover ma presvedcil o tom ze uz horsie to byt nemoze ,pre boha ziveho to kto optimalizoval zas tu hru ? ved vyzera rovnako ako nfsu 2+ most wanted nejako zmiesane dokopy a seka to jak retardovane ,no to nehovorim este o tom ze mi to ide rovnako na high ako aj na low :roll:
mam dualcore ,2gb ram a radeon 2600pro a myslim ze na tych low by to malo slapat :shock:
Jameshet
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jameshet »

Opak napísal:skus gameplay nastavenia alebo tak volako..blur bude mozno vo video nastaveniach

edit: bože ved si to najdite v nastaveniach
a kde ked sa robis taky mudry...
Blackmoon69
Light Expert
Light Expert

vie niekto ze preco mi to pri instalacii nehodi otazku na instalaciu pnbusteru??bo mozno aj tma mam chybu, pretoze ak nabehnem do zlozky PB, a zapnem to tam mi to iba prehodi tabulku ktoru mi hned aj zavrie...bude to tym??
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

Jameshet napísal:a kde ked sa robis taky mudry...
bože mi nehovor že tam niesu nastavenia :lol:
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

INDIGOcorp. napísal:presne tak ako kolega ,ja som normalne v soku ,myslel som si ze pro street je uz vazne dodrbkane ako sa len da ,no undercover ma presvedcil o tom ze uz horsie to byt nemoze ,pre boha ziveho to kto optimalizoval zas tu hru ? ved vyzera rovnako ako nfsu 2+ most wanted nejako zmiesane dokopy a seka to jak retardovane ,no to nehovorim este o tom ze mi to ide rovnako na high ako aj na low :roll:
mam dualcore ,2gb ram a radeon 2600pro a myslim ze na tych low by to malo slapat :shock:
Aj mne to sekalo dal som crack od reloaded a ide to perfektne a to mam o trochu slabsi pocitac este ako ty ;) tak skus a uvidis
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

Bobr napísal:Aj mne to sekalo dal som crack od reloaded a ide to perfektne a to mam o trochu slabsi pocitac este ako ty ;) tak skus a uvidis
skusim diky :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ako je mozne, ze to ma tak vysoke naroky fakt netusim. pustil som to na 104*768 a cakal by som vacsiu plynulost vzhladom na grafiku. ta grafika si vobec nezasluzi vyzadovat taky vykonny PC. na C2Q s 9808 GTX+ to nefacha tak ako by malo a grafika sa mi zda byt slabsia ako pri pro street, ktory mi bezal s maximalnymi detailami a 4xAA. zvlastne. kazdopadne ma milo prevapila moznost spomalit cas ako pri most wanted. celkovo zaujimavy napad. len skoda, ze spravanie sa tych aut je az tak hrozne neskutocne. kazdopadne tato hra nema byt simulator, ale na hranie sa a pobavenie. na brzdu som zatial ani len nepozrel. ked uz vidim zakrutu, ktora vyzera byt nezvladnutelna (180 stupnov), staci spomalit cas a v pohode ju vybrat aj v rychlosti 130km/h so znizenim cca na 100km/h. co hodnotim ako velke plus je moznost hned zavodit vyberom miesta na mape. odpada tak behanie po celom meste za zavodmi. co ma nemilo prekvapilo je ustavicne strhavanie penazi za vysoku rychlost, nicenie majetku, etc. ako mam vyhrat zavod aby som nemal vysoku rychlost? zmysel mi to nedava. aj tak urcite tuto verziu dohram na rozdiel od pro street.
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

OMFG az mi je do placu s noveho NFS, takto to cele dodrbat by nedokazal ani najvacsi idiot, na to treba mat filipa, proste ta grafika, hratelnost a vlastne vsetko je na ....... :cry:
ale aspon ked vidim cenu v shopoch tak sa smejem lebo to uz ani na zaplakanie nieje :?
zhrniem to, cele je to v ..... :prdel:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mne osobne ta grafika az taka strasna nepride. Neviem, na akych strojoch to hrate a na akych grafikach. Ale vsetko max. na najvyssom rozliseni je celkom OK. Nehovorim, ze by nemohlo byt lepsie, ale da sa to.
Ego111
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Ego111 »

neviete niekto poradit kde si pozrem kolko mam % z hry dokoncenych? neviem to nikde najst.. diky
ONdr3j
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ONdr3j »

p4ra napísal:Mne osobne ta grafika az taka strasna nepride. Neviem, na akych strojoch to hrate a na akych grafikach. Ale vsetko max. na najvyssom rozliseni je celkom OK. Nehovorim, ze by nemohlo byt lepsie, ale da sa to.
ja to hram na pomerne slusnej zostave (2jadrovy 3Ghz procak, 4gb ram, 4870) a mam tiez vsetko na max ale je to velka bieda, MW vyzeral omnoho lepsie, no skoda slov.....
Blackmoon69
Light Expert
Light Expert

mohli by ste mi sem prosim vas upnut zlozku PB??diki moc ;)
Kvako
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kvako »

neviete prečo mi robí ked hrám,že mi zmodrie obrazovka a priblíži mi na auto potom donačíta okolie a tak ma pusí hrať dalej čím to môže byť???

Môj PC: amd dvojjadrový 2,8 Ghz,2Gb ram,512 mb 8600Gt grafika,ved odporúčané splna.tak prečo??
Napísať odpoveď