Need for speed UNDERCOVER
ja to hram na pomerne slusnej zostave (2jadrovy 3Ghz procak, 4gb ram, 4870) a mam tiez vsetko na max ale je to velka bieda, MW vyzeral omnoho lepsie, no skoda slov.....p4ra napísal:Mne osobne ta grafika az taka strasna nepride. Neviem, na akych strojoch to hrate a na akych grafikach. Ale vsetko max. na najvyssom rozliseni je celkom OK. Nehovorim, ze by nemohlo byt lepsie, ale da sa to.
-
Blackmoon69
Light Expert
-
juro522
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Serus to robilo aj mne lebo som namiesto cracku prepisal iba to "paul.dll" a ties mi to tak zamrzalo a musel som znizit uroven grafiky ale dal som crack od RLD a povodny "paul.dll" a slape to v celku dobre: 1024x768, v-sync-ON, AA-6x, CAR-HIGH, WORLD-MEDIUM.Kvako napísal:neviete prečo mi robí ked hrám,že mi zmodrie obrazovka a priblíži mi na auto potom donačíta okolie a tak ma pusí hrať dalej čím to môže byť???
Môj PC: amd dvojjadrový 2,8 Ghz,2Gb ram,512 mb 8600Gt grafika,ved odporúčané splna.tak prečo??
A zostavu mam: pentium 4 3.00GHz, 2GB ram, 8600GT 512MB.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Benchmarky Need for Speed Undercover
A co na základě použitých konfigurací kolegové vyvozují? Třeba to, že pokud chcete hru hrát plynule alespoň v rozlišení 1280x1024 s plnými detaily, budete potřebovat alespoň procesor E7300/Q6600 s Radeonem HD 3870 nebo GeForce 8800GT.
Nebo že zapnutí čtyřnásobného vyhlazování hran zase příliš výkonu - snad s výjimkou Radeonu HD 3870 - neztratíte, takže jej lze jedině doporučit. A závěrem i tolik, že karty předchozí generace, ať už X1950 Pro nebo 7900 GT, si s hrou už de facto neporadí.
A co na základě použitých konfigurací kolegové vyvozují? Třeba to, že pokud chcete hru hrát plynule alespoň v rozlišení 1280x1024 s plnými detaily, budete potřebovat alespoň procesor E7300/Q6600 s Radeonem HD 3870 nebo GeForce 8800GT.
Nebo že zapnutí čtyřnásobného vyhlazování hran zase příliš výkonu - snad s výjimkou Radeonu HD 3870 - neztratíte, takže jej lze jedině doporučit. A závěrem i tolik, že karty předchozí generace, ať už X1950 Pro nebo 7900 GT, si s hrou už de facto neporadí.
haha
obsadil som druhe miesto ako u procesorov tak aj u grafiky..tak som zvedavy..uz mi to cakanie pomaly lezie na nervy..ja verim ze to nebude az taky prepadak...lebo ked si zoberiete..ostatne nfs..tam tiez brzdy netrebalo..idete na doraz furt..fyzika tiež nič..na dialnici vas dobehne džip a vy mozte mat aj formulu..a podobne