Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 29 Júl 2014, 0:30



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 38 ]  1, 2  Ďalšia

Choď na stránku
Nefunguje sieťová karta? PLS POMOC
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.12.2006
Príspevky: 124
Karma: Level +1
Príspevok Nefunguje sieťová karta? PLS POMOC
Zdravim,

prosím poraďťe mi. Mám dosku Asrock K7VT4A+. Doska je už staršia. Odrazu mi prestal fungovať internet. Keď prípojím sieťový kábel na Notebook internet šlape super. No keď pripojím na PC tak mi píše že sieťový kábel bol odpojený. Na PC mám Windows XP. Dokúpil som aj sieťovú kartu do PCI slotu a stále nejde ani cez kartu. Viete mi poradiť kde môže byť chyba? Preinštaloval som aj Windows aj som restartoval BIOS pomocou vybratia baterky ( 24 hodín nebola v počítači ). No neviem si s tým rady. PLS poradte


11 Júl 2009, 20:43
Profil  
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.10.2008
Príspevky: 5180
Bydlisko: NO
Karma: Level +4
Príspevok 
skušal si tam dať inu sieťovu kartu napr do pci slotu??

//sorry :D


11 Júl 2009, 21:11
Profil  ICQ  WWW
Guru wannabe
Guru wannabe
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 1.1.2008
Príspevky: 2047
Bydlisko: SC:\
Karma: Level +3
Príspevok 
typek61 píše:
skual si tam da inu sieovu kartu napr do pci slotu??
Precitaj si jeho post este raz :roll:


11 Júl 2009, 21:25
Profil  Skype  Facebook  WWW
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.4.2009
Príspevky: 1265
Karma: Level -6
Príspevok 
mozno je to chyba v doske alebo mas na to ovladace?


11 Júl 2009, 21:28
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.12.2006
Príspevky: 124
Karma: Level +1
Príspevok 
novu kartu mam v pci slote.... ovladace musia byt nainstalovane dobre ked v spravcovi hardware nevypisuje ziadnu chybu...

//autoeditácia príspevku ( 11 Jul 2009, 22:18 )
Je nejaky program na otestovanie ci je funkcna sieťová karta? alebo čo je zlé? vopred ďakujem


11 Júl 2009, 22:18
Profil  
Medium Star
Medium Star

Registrovaný: 21.12.2004
Príspevky: 373
Karma: Level +2
Príspevok 
Aj na karte PCI ti píše že je odpojený kábel?


11 Júl 2009, 22:43
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.12.2006
Príspevky: 124
Karma: Level +1
Príspevok 
ano aj na karte


11 Júl 2009, 22:49
Profil  
Professional
Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 19.2.2007
Príspevky: 1338
Karma: Level +4
Príspevok 
hmm, spociatku som myslel ze ci nahodou nieco s napajanim ale je to blbost, sietovka potrebuje +5V, to by ti ani komp nesiel kebyze je v tom napati chyba...potom ma napadlo ci nahodou nebude kabel sietovy zly :o nam sa to na intraku stalo, dali sme si vyrobit kable pichnem kabel do mojho notasu a nic, pichnem kabel do kamosovho, net ide...cista zahada :)
//neskusil si deaktivovat v BIOSE tu co je na doske?


11 Júl 2009, 23:01
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.12.2006
Príspevky: 124
Karma: Level +1
Príspevok 
kablov som skusal viac...


11 Júl 2009, 23:02
Profil  
Zablokovaný
Zablokovaný
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.6.2009
Príspevky: 212
Bydlisko: "Ostrov"
Karma: Neutrál
Príspevok 
cez co sa pripajas na net ... priamo alebo mas doma switch/router


12 Júl 2009, 1:16
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.12.2006
Príspevky: 124
Karma: Level +1
Príspevok 
mam doma modem od t-com... Používam net 4G turbo2 s pevnou linkou... no ked napojim namiesto kompu notebook tak net ide...

//autoeditácia príspevku ( 12 Jul 2009, 23:29 )
Neviete mi niekto pomôcť. PLS súrne


12 Júl 2009, 23:29
Profil  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.1.2007
Príspevky: 3089
Bydlisko: Znova Košice
Karma: Level +4
Príspevok 
Na zaciatku si pisal ze si resetol bios pozri ci nemas tu sietovku na doske v biose vypnutu.


13 Júl 2009, 1:22
Profil  
Zablokovaný
Zablokovaný
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.6.2009
Príspevky: 212
Bydlisko: "Ostrov"
Karma: Neutrál
Príspevok 
zdeno15 píše:
mam doma modem od t-com... Používam net 4G turbo2 s pevnou linkou... no ked napojim namiesto kompu notebook tak net ide...
uz som robil par pocitacov ..a tiez mali net od t-comu ..vacsina mala sietove karty na MB a vacsina tych kariet nespolupracovala s modemom ale s kartou v PCI slote modem pracoval.. ale kedze tebe nejde ani ta v PCI ..tak jedine ako kolega pisal mrkni sa ci ju nemas v biose vypnutu


13 Júl 2009, 2:51
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.12.2006
Príspevky: 124
Karma: Level +1
Príspevok 
patress píše:
uz som robil par pocitacov ..a tiez mali net od t-comu ..vacsina mala sietove karty na MB a vacsina tych kariet nespolupracovala s modemom ale s kartou v PCI slote modem pracoval.. ale kedze tebe nejde ani ta v PCI ..tak jedine ako kolega pisal mrkni sa ci ju nemas v biose vypnutu
Môžeš mi napísať pod akým názvom je v biose a na ktorej karte? Dík


13 Júl 2009, 7:38
Profil  
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 2.1.2007
Príspevky: 3089
Bydlisko: Znova Košice
Karma: Level +4
Príspevok 
No karta ktora je na doske je oznacena ako onboard LAN. Nesmie tam byt DISABLE

Nejako tak ako je na tomto obrazku
No a ked tam uz budes pozri aj na PCI sloty či nie su nahodou DISABLE

//autoeditácia príspevku ( 13 Jul 2009, 9:48 )
A v ktorej karte? to je tak zalezi aky mas bios na tomto je to v Integrated Peripherals


Prílohy:

13 Júl 2009, 9:48
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.12.2006
Príspevky: 124
Karma: Level +1
Príspevok 
vladenko007 píše:
No karta ktora je na doske je oznacena ako onboard LAN. Nesmie tam byt DISABLE

Nejako tak ako je na tomto obrazku
No a ked tam uz budes pozri aj na PCI sloty či nie su nahodou DISABLE

//autoeditácia príspevku ( 13 Jul 2009, 9:48 )
A v ktorej karte? to je tak zalezi aky mas bios na tomto je to v Integrated Peripherals
tak som to pozeral a vsetko v biose vypada byt ok... co mam robit? skusal som to uz aj na routery Vigor 2700 VoIP a stale nic... pls poradte


13 Júl 2009, 18:25
Profil  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.1.2005
Príspevky: 16
Bydlisko: Martin
Karma: Level +2
Príspevok 
Ahoj. No ja ti s tym nepomozem lebo mam presne ten isty problem ako ty... Ak by mal niekto nejake riesenie bol by som mu aj ja velmi vdacny...


14 Júl 2009, 7:43
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.4.2009
Príspevky: 1265
Karma: Level -6
Príspevok 
este ma napadla taka blbost. ci ta karta je dobra pre tvoj internet. alebo ci nemas virus zato to nejde.


14 Júl 2009, 10:46
Profil  
Medium Expert
Medium Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.12.2006
Príspevky: 124
Karma: Level +1
Príspevok 
virus neni bo som aj preinstaloval windows a zmazal cele C: a karta je dobra pre ten net ked mi to na nej isllo predtym nie?


14 Júl 2009, 12:25
Profil  
Medium Professional
Medium Professional
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 8.4.2009
Príspevky: 1265
Karma: Level -6
Príspevok 
mozno je chyba na doske. ten slot funguje? skus tam dat inu kartu. alebo kartu daj do ineho slotu


15 Júl 2009, 14:42
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 38 ]  1, 2  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2014
[ Time : 0.293s | 14 Queries | GZIP : On ]