Nemozem zapnut PC
-
Sparko
Nemozem zapnut PC
Mám taký menší problém. Keď idem zapnúť PC vyhodí mi to dáku chybu a mam tam 5 možností na výber (stav nudze, posledna znama funkcna konfiguracia, atd..) Dám "spustiť windovs bežným spôsobom" , windovs sa začne načítavať a keď sa už ide spustiť tak sa reštartne PC a tak to ide furt dookola. Viete mi niak pomôcť bez toho aby som preinštalovával win ?
-
Sparko
Nejde to ani cez safe mod.
Raz som tento problém už mal a vtedy to niako zázrakom naskočilo ale odvtedy mi dosť blbne PC. Keď ho zapínam tak nabehne asi za 20 s. alebo niekedy musím vypnúť PC vzadu a potom už naskočí. Sem tam mi to hádzalo aj tu chybu ale dal som " spustiť win bež. spôsobom " a išlo to a keď aj nešlo tak som ho resetol a potom už išlo ale dnes ráno som spustil PC najprv išiel ale potom sa resetol a odvtedy to robí a čakám kým niakým zázrakom nabehne a vráti sa to do starých kolaí... sice to blblo ale aspoň to šlo... tak teda teraz neviem. Počkám kým mi dakto nenapíše niaku radu a ked tak reinštal. Btw prosim vás píšte sem rady aj ohľadom toho nabiehania PC za 20-30s. Vopred diky
Raz som tento problém už mal a vtedy to niako zázrakom naskočilo ale odvtedy mi dosť blbne PC. Keď ho zapínam tak nabehne asi za 20 s. alebo niekedy musím vypnúť PC vzadu a potom už naskočí. Sem tam mi to hádzalo aj tu chybu ale dal som " spustiť win bež. spôsobom " a išlo to a keď aj nešlo tak som ho resetol a potom už išlo ale dnes ráno som spustil PC najprv išiel ale potom sa resetol a odvtedy to robí a čakám kým niakým zázrakom nabehne a vráti sa to do starých kolaí... sice to blblo ale aspoň to šlo... tak teda teraz neviem. Počkám kým mi dakto nenapíše niaku radu a ked tak reinštal. Btw prosim vás píšte sem rady aj ohľadom toho nabiehania PC za 20-30s. Vopred diky
-
nejakymarko
Addict
mal som na vlas podfobny problem, ktory sa opakoval asi 3az 4 krat..sam som ani dedokazal pormatovat disk a nahodit na novo instal. lebo mi to restartlo tesne pred spustanim instalacie, po nacitani ovladacov. Vzdy pootom oco bral PC do roboty IT technikom, ale nevie povedat ako to dali do kopy. aj mna by zaujimalo ake su moznosti opravy
-
Sparko
-
XtremeQTXX
Expert
-
Sparko
-
nejakymarko
Addict
hodných pár rokov dozadu...má minimálne 5 rokov 
// Intel Celeron 2.0 Ghz
Ram 512 MB (plus tá vytiahnutá 256MB)
GPU GeForce NX 6600 256 MB
Základná Nejaká Matsonic .....
Zdroj tušim 320 W
HDD-250GB/ dokupeny/
/// neviem si pomocť ale furt mám taký ciťák že je oddrbaný zdroj..ked sa pc vypne tak píska...šlahneš po zdroji a prestane...keď je komp vypnutý vzadu a potom ho zapnem tak svietia diodky,myška,...proste si robí čo sa mu zachce
// Intel Celeron 2.0 Ghz
Ram 512 MB (plus tá vytiahnutá 256MB)
GPU GeForce NX 6600 256 MB
Základná Nejaká Matsonic .....
Zdroj tušim 320 W
HDD-250GB/ dokupeny/
/// neviem si pomocť ale furt mám taký ciťák že je oddrbaný zdroj..ked sa pc vypne tak píska...šlahneš po zdroji a prestane...keď je komp vypnutý vzadu a potom ho zapnem tak svietia diodky,myška,...proste si robí čo sa mu zachce
toto iste sa stalo aj mne, to ti nejaky virus vymazal spustanie win, ked si chces zachranit udaje vyber HDD a daj do ineho pc a cez programy ktore dokazu citat s poskodenych discov vytiahnes aj 90% hdd a potom komplet naformatuj a nanovo win
ps: ked si nastavis v bisoe aby ti ukazalo spravu pred restartom tak tam ti vypise ze bolo zacate formatovanie a bolo prerusene
ps2: ale moze byt ze tebe bol problem nekde inde ale podla toho co si napisal to sedelo s mojim problemom
ps: ked si nastavis v bisoe aby ti ukazalo spravu pred restartom tak tam ti vypise ze bolo zacate formatovanie a bolo prerusene
ps2: ale moze byt ze tebe bol problem nekde inde ale podla toho co si napisal to sedelo s mojim problemom