Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

nenacita mi novu ram
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Hardware  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
zifo
Amateur
Amateur

Stav: Odhlásený
Založený: 04.11.2005

PríspevokZaslal: 22 Okt 2006, 17:13    Predmet: nenacita mi novu ram Odpovedať s citátom  

Ahoj,
kedze som si precital uz niekolko tem v tomto fore a nenasiel som riesenie tak vas chcem poprosit o pomoc- totiz kupil som k mojej 256mb 200(400mhz) PQI ddram ramke novu tiez 256mb ddram 400mhz kingston. Hacik je ale aj v tom ze najprv som ich spojazdnil -aj ked s problemami- a nacitalo mi 512mb lenze som sa rozhodol aj preinstalovat windows a tu sa vyskytol problem ze mi uz nacitava len tu staru-hoci mi everest najde aj tu novu POMOZTE PLS.Mam sempron 2400+box,doska gigabyte ga7vt600p-rz,nvidia geforce fx5200 128mb,256mb ddram 200(400mhz) pqi,40gb hdd, WIN XP Prof.----prehodit v slotoch som uz skusal vsetkymi
sposobmi a nic,memtest mi tiez nenahlasil ziadne chyby. POMOZTE pls
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
INDIGOcorp.
Guru wannabe
Guru wannabe

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 23.01.2006

PríspevokZaslal: 22 Okt 2006, 18:47    Predmet: Odpovedať s citátom  

chalan poviem ti takto tie dve znacky sa asi moc radi nemaju ja mam kingston 256 mb a pqi 512mb ramku idu v pohode az na to ze bios obcas zahlasy divne hlasky ale je tam volba resume tak dam resume a ide ako ma ale obcas to biosu troska je*** skus v shope zmenit ramku za inu znacku Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
zifo
Amateur
Amateur

Založený: 04.11.2005

PríspevokZaslal: 23 Okt 2006, 11:06    Predmet: Odpovedať s citátom  

INDIGOcorp. napísal:
chalan poviem ti takto tie dve znacky sa asi moc radi nemaju ja mam kingston 256 mb a pqi 512mb ramku idu v pohode az na to ze bios obcas zahlasy divne hlasky ale je tam volba resume tak dam resume a ide ako ma ale obcas to biosu troska je*** skus v shope zmenit ramku za inu znacku Smile

tak asi budem musiet fakt menit znacku lebo zatial som k nijakemu inemu rieseniu nedospel-a pisal som na kazde forum co poznam Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Hardware
Strana 1 z 1

Prejdi na: