|
| Autor |
Správa |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3250 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 10 Jún 2008, 23:22 Predmet: |
|
|
| poharvody napísal: |
| je to super,pozeram kazdu cast.aj ked len na druhy den v archive...najradsej mam casti kde su zachranari,ti policajti sa mi zdaju az prilis taki drzi a robia si srandu z ludi...no ale ma rusi to ze zakryvaju ludom tvare,aj ked je to pre tu rodinu tazke aj tak ked vidia v telke smrt svojho znameho...je to smutne...minule tam bol stary ujo a ten by neprezil cestu do nemocnice a asi par hodin po odchode zachranky umrel:(bolo to velmi smutne... |
nj... v takych chvilach (ked niekto umrie) mi zamrazilo dych minule... dost neprijemne, ked si skusim predstavit, ake to bude, ked raz umrie moj otec/mama a tak...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1212
Zaslal: 11 Jún 2008, 17:07 Predmet: |
|
|
| najlepsi su policajti a tie ich nocne zasahy..ono to ma neco do seba..taka dobra atmosfeeera..este lepsi humor..chcem byt policajtom |
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1269 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2008, 19:05 Predmet: |
|
|
| MurphY napísal: |
| najlepsi su policajti a tie ich nocne zasahy..ono to ma neco do seba..taka dobra atmosfeeera..este lepsi humor..chcem byt policajtom |
lol suhlas
najradsej mam ked chytia dakych pikerov a ake doje*** potom na nich hadzu ... vlastne len kvoli tomu sledujem tu relaciu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 3250 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2008, 19:33 Predmet: |
|
|
| ViRuS napísal: |
lol suhlas
najradsej mam ked chytia dakych pikerov a ake doje*** potom na nich hadzu ... vlastne len kvoli tomu sledujem tu relaciu  |
jj, teraz pozeram poslednu cast 112, "si nafetovana jak morka, ty" da sa dobre nasmiat na tych flojdoch... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1836 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2008, 21:00 Predmet: |
|
|
| 2Pacaveli napísal: |
jj, teraz pozeram poslednu cast 112, "si nafetovana jak morka, ty" da sa dobre nasmiat na tych flojdoch... |
a vsimajte, ze to je jeden taky typek tak dava
inak ten posledny diel ako tam ozivovali toho pana pol hodinu potom im vsetkym slzy pri praci tiekli, uff som mal dost |
|
| Návrat hore |
|
 |
jackb Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 2598 Bydlisko: okres BR - bohuzial Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2008, 21:04 Predmet: |
|
|
ten fizel je na celkom serialy asi najlepsi... aj ked chytili typa co rozoberal daky murik, to boli hlody
je to take prijemne doplnenie po nie velmi prijmenych zasahoch, kedy niekto zomrie alebo bude mat dozivotne nasledky... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2005 Príspevky: 1836 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 11 Jún 2008, 21:28 Predmet: |
|
|
| jackb napísal: |
ten fizel je na celkom serialy asi najlepsi... aj ked chytili typa co rozoberal daky murik, to boli hlody
je to take prijemne doplnenie po nie velmi prijmenych zasahoch, kedy niekto zomrie alebo bude mat dozivotne nasledky... |
jj, to si pamatam jak mu nakladal, alebo ked su decka ozrate...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jakub199 Medium Star

Stav:  Založený: 21.09.2005 Príspevky: 307 Bydlisko: Severna stena K2 druhy by Karma: 
|
Zaslal: 13 Jún 2008, 18:44 Predmet: |
|
|
Absolútne najlepšia vec v telke v pondelkový večer.
No a to si ešte predstavte ak by ste boli v úlohe tých záchranárov a by umrel niekto pod tvojimi rukami brrrr |
|
| Návrat hore |
|
 |
MurphY Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.03.2005 Príspevky: 1212
Zaslal: 15 Jún 2008, 20:41 Predmet: |
|
|
| ViRuS napísal: |
lol suhlas
heh alebo minule tam bol jeden tipek strasne naje*any a on normalne lizal bahno a jedol travu.. a ten policajt.. prestan co si ty dazdovka.. heh strasne haluze som mal.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
violator Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.05.2005 Príspevky: 551 Bydlisko: violatorovo-sranda víťazí Karma: 
|
Zaslal: 15 Jún 2008, 21:17 Predmet: |
|
|
mne sa pacil taxikar, co u neho nasli uplne malu skladacku nejakej drogy a chlapik sa im tam normalne rozplakal a prosil, ze to uz nikdy neurobi...totiz ako to neskor vysvetlili bol v podmienke
Aspon sa v tejto relacii ukazuje dolezitost znovu zavedenia zachytiek  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Tomasko King

|
Zaslal: 23 Jún 2008, 23:25 Predmet: |
|
|
pozerate dnes?
co hovorite na toho mladika a spol? |
|
| Návrat hore |
|
 |
bell Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 19.01.2007 Príspevky: 175 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 23 Jún 2008, 23:41 Predmet: |
|
|
| Tomasko napísal: |
pozerate dnes?
co hovorite na toho mladika a spol? |
ehm, tomu s povie maximalna nezodpovednost zo strany mladika a aj zo strany rodicov maleho dietata  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pryja Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.03.2008 Príspevky: 234
Zaslal: 24 Jún 2008, 8:27 Predmet: |
|
|
A ten posledny pripad s tou prestrelenou lebkou si mal pozriet ten, co tu vypisuje o tej samovrazde. Nechce sa mi hladat nick Mozno by ho to preslo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
i-cube Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2005 Príspevky: 1522 Bydlisko: /b/lava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2008, 9:41 Predmet: |
|
|
chalan co dostal epilepsiu bol moj znamy. v stredu mal pohreb
bral drogy 6 alebo 7 rokov, ale 2 roky uz bol cisty... nuz stalo sa
jeho mama je z toho dost vykolajena teraz |
|
| Návrat hore |
|
 |
ViRuS Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 10.01.2005 Príspevky: 1269 Bydlisko: Downtown, BB Zoo Karma: 
|
Zaslal: 24 Jún 2008, 10:13 Predmet: |
|
|
| i-cube napísal: |
chalan co dostal epilepsiu bol moj znamy. v stredu mal pohreb
bral drogy 6 alebo 7 rokov, ale 2 roky uz bol cisty... nuz stalo sa
jeho mama je z toho dost vykolajena teraz |
nj ... ked ti zomrie dieta v tridsiatke...
ale nepacilo sa mi, ze ked hovorili o tej spojitosti s drogami tak dali zaber na pomocky na hulenie a zvysok sisky v popolniku... ako keby toto s tym suviselo.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|