jozinko napísal:Suhlasim so sheepom, pokial obaja usudia ze rozchod bol predcasny a bola to hlupost preco neskusit este raz? pokial to nie je len take ze vopred odsudene ale myslene vazne tak ja vavim, preco nie?
// sice po opatovnom precitani spravy mam pocit ze to vazne nemyslis, pokial verejne povies na holku s ktorou chces "vztah" ze je skareda, tak nie je co riesit, vobec nie si zalubeny a ide Ti (zrejme) len o status. A v tomto pripade by to bolo zrejme iba vyuzitie holky. Ty by si mal svoju (aj ked len potencialnu) holku branit a zastat sa jej a nie ju takto odpisat
kokos to som si vobec neuvedomil oco mu ide, K+
bolek napísal:Povedal, aby sme písali svoje názory, takže toto som vyjadrila čisto môj. Samozrejme, že ostatní môžu mať iný názor.
Nechaj to plavat. Taky vlazny zaujem je k nicomu. Keby ste boli spolu par rokov, dalo by sa to chapat a aj by malo cenu to riesit. U toho co si napisal by som ja osobne nechal slecnu slecnou a isiel dalej. Proste pokial mas vo vztahu nieco silit, tak to nema cenu. Obcas je dobre objektivne zhodnotit svoje pocity a spravit aj tvrdsie rozhodnutia, i ked zo zaciatku mozu boliet. Hlavne do vztahu netahaj sucit.
Podla mna si blbec, nie realista, iba Ti ide o to aby si sa nad nu mohol vyvysovat. O skutocny vztah nestojis. Pokial by Ti islo o vztah, tak by si bol ochotny jej zniest aj modre z neba a bol by si k nej UCTIVY a bol by si na nu HRDY a stastny ze ju mas, ako kazdy iny a choval by si sa inak.. Neries ten vztah, ale to nehovorim ako radu Tebe, ale kvoli nej, lebo takeho ako si Ty si ZIADNE dievca nezasluzi
jozinko napísal:Podla mna si blbec, nie realista, iba Ti ide o to aby si sa nad nu mohol vyvysovat. O skutocny vztah nestojis. Pokial by Ti islo o vztah, tak by si bol ochotny jej zniest aj modre z neba a bol by si k nej UCTIVY a bol by si na nu HRDY a stastny ze ju mas, ako kazdy iny a choval by si sa inak.. Neries ten vztah, ale to nehovorim ako radu Tebe, ale kvoli nej, lebo takeho ako si Ty si ZIADNE dievca nezasluzi
podla mna si blbec ty, na urazky si najdi niekoho ineho....mozte lock, dakujem vsetkym za odpovede