Neony do kufra a na nohy
Re: Neony do kufra a na nohy
no strasne stranky ponuknute..jedna taka ze vyber asi z dvoch produktov a druha stranka je na neony do pocitaca...takze dik..fakt hojko=spam forum a nic viac..zatial nikdy som sa nedockal rozumnej rady a odpovede ako neviem naco to tu je aj udrzovane ked kazdy len pride potraposi a ide spat kludne mi dajte za toto basu ale taketo rady co tu niektory ponukaju si strcte do prdele..cest vynimkam..
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.autodoplnky.cz/ tu mas ty deges, hladaj si, ak sa ti nepaci tak sa poje***....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
zato ze si lama ti my nemozeme .. pochop ze prizdisracov co nevedia zapnut google sem denne chodi X a cloveka to zial prestane bavit ...
tiez sa pozri ako ty vyzadujes rady od druhych ... presne mas ten styl, ze napises chcem neony, alebo nejde mi radio a vy sa aj poserte, ale poradte mi dobre a najlepsie hned
.. tak to chlapce nefunguje nikde ... mozno na nejakom krestanskom fore, lebo ta aspon neposlu do prdele

tiez sa pozri ako ty vyzadujes rady od druhych ... presne mas ten styl, ze napises chcem neony, alebo nejde mi radio a vy sa aj poserte, ale poradte mi dobre a najlepsie hned
ale ja som hladal ty mumak 3 dni na nete asi by som sem nepisal..mam vlastne forum mam e shop..tak retard asi niesom...a myslim ze som to dost jasne napisal to ze hladam nejake stranky..takze neviem ocom tu tocis dieta moje
-
Hotwire
Addict
bolo ti tu ponuknutych viacero stranok, a ty miesto stipky vdacnosti pi*ujes na nas...vies co chod do certa, byt hojkom takychto dementov banujem jedna radost...
myslim ze ten ban by ma ani najmenej netrapil...ale mali by ste skusit aj trosku slusnosti a nie najskor spamovat potom daj jednu web stranku a hotovo...ako asi v kazdej teme to tak je mohol by som sem URL podavat...takze nie len ja som nespokojny...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tak asi retard potom si, ked si hladal tri dni a nic si nenasiel a niekto tu aspon nieco nasiel behom par minut
... ale zi v svojej skrupinke so svojim forom a e-shopom aj dalej 
-
Shark NX
Addict
Hlavne ze mu bude ziguli svietit s neonmi ... Zvysi ti to rank Village Rider v dzedzine?
Tesco Reproduktory, Carefour BlueLine radio, Neony osvetlujuce stupajuci puch z noh, Rebus odkvapova rura pre lepsi zvuk ... Je z teba Macho
Do Googlu zadam AutoNeony a najde mi cca 15 Relevantnych odkazov ... Ale Macho s eShopom a Web Strankou na wz.cz to nevie najst
Tesco Reproduktory, Carefour BlueLine radio, Neony osvetlujuce stupajuci puch z noh, Rebus odkvapova rura pre lepsi zvuk ... Je z teba Macho
Do Googlu zadam AutoNeony a najde mi cca 15 Relevantnych odkazov ... Ale Macho s eShopom a Web Strankou na wz.cz to nevie najst
petko117: rada: ak chces nieco konkretne /dlzka, farba, funkcie/ napis to do prveho topicu, dockas sa aj konkretnej odpovede.
inak si uplna lama ?
google: neony do auta, prvy link
na tej stranke v pravo hore do ich vyhladavaca napis neon
a hla:
http://www.sega.sk/hifigarage/index.php ... vyraz=neon
mas tam neony 17,24,40,75 a 120cm, cervene, modre, zelene.
ak ti to nevyhovuje, najdi si specializovane forum !
Dovi, dopo
inak si uplna lama ?
google: neony do auta, prvy link
na tej stranke v pravo hore do ich vyhladavaca napis neon
a hla:
http://www.sega.sk/hifigarage/index.php ... vyraz=neon
mas tam neony 17,24,40,75 a 120cm, cervene, modre, zelene.
ak ti to nevyhovuje, najdi si specializovane forum !
Dovi, dopo