Neony kam s vypinacom?

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Neony kam s vypinacom?

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

no tak mam tieto neony: http://www.casetuning.ic.cz/Navody/ako_ ... schema.jpg

a neviem kde dat vypinac poradte neake miesto :?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Neony kam s vypinacom?

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Sk1llord napísal:no tak mam tieto neony: http://www.casetuning.ic.cz/Navody/ako_ ... schema.jpg

a neviem kde dat vypinac poradte neake miesto :?
do zadu Skrinky
dufam ze sa rozumieme :)

edit : ako pisal MONAKO presne takej velkosti by mal byt ten vypinac jednim srobom ho prichitis ;)
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: Neony kam s vypinacom?

R1k1nko napísal:do zadu Skrinky
dufam ze sa rozumieme :)
Rozumieme, a ako ho tam napasovať spraviť dieru?
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ja som vybral jeden pliesok, myslim ten ktory vyberas aj ked davas nejaku kartu, a ten vypinac je velkostou taky isty a aj tam celkom drzi
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Monako2 napísal:ja som vybral jeden pliesok, myslim ten ktory vyberas aj ked davas nejaku kartu, a ten vypinac je velkostou taky isty a aj tam celkom drzi
neviem ci sme sa spravne pochopili, ja nemam ten vypinac na takom pliesku ako su napr. sietove karty a ten plieso sa jednym srobom prisrobuje k bedni. ja mam len taky chierny vypinac ako je na tom obrazko
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

RE

nie nie sme sa nepochopili, tu som ti to cvakol:
neni na pliesku, pliesok je vybraty a ta medzera je presne na vypinac cize tam dobre drzi bez toho aby si to niecim uchycoval
Prílohy
DSC00014.JPG
Hip-hoper
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: RE

Príspevok od používateľa Hip-hoper »

Monako2 napísal:nie nie sme sa nepochopili, tu som ti to cvakol:
neni na pliesku, pliesok je vybraty a ta medzera je presne na vypinac cize tam dobre drzi bez toho aby si to niecim uchycoval
bez urazky, ale mne sa to nepaci a zda sa mi to neprakticke. Sice neony nemam, ale mam regulatory otacok ventilatorov v skrinke. Mam ich na prednej maske.
Ja na tvojom mieste ich dam bud niekde nabok, pripadne hore na mechaniku a nejak to tam zamaskovat. :) Myslim, ze by to vyzeralo krajsie... :wink:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

Re: RE

Hip-hoper napísal:bez urazky, ale mne sa to nepaci a zda sa mi to neprakticke. Sice neony nemam, ale mam regulatory otacok ventilatorov v skrinke. Mam ich na prednej maske.
Ja na tvojom mieste ich dam bud niekde nabok, pripadne hore na mechaniku a nejak to tam zamaskovat. :) Myslim, ze by to vyzeralo krajsie... :wink:
a este mi povedz kto to vzadu uvidi
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

No ten vypinac je urceny, aby bol na viditelnom, dostupnom mieste, kedze je decentneho spracovania. Vyrezal by som dieru dopredu na plast predneho panelu PC, na to je to urcene. Prakticke po ruke, nenarusi vzhlad skrinky, Dieru spravis ked aj noznickami a zvacis, pripadne teplym telesom... Uchytenie ten vypinac ma vyriesene... Ja by som to urcite dal dopredu na panel :wink:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

misokgb napísal:No ten vypinac je urceny, aby bol na viditelnom, dostupnom mieste, kedze je decentneho spracovania. Vyrezal by som dieru dopredu na plast predneho panelu PC, na to je to urcene. Prakticke po ruke, nenarusi vzhlad skrinky, Dieru spravis ked aj noznickami a zvacis, pripadne teplym telesom... Uchytenie ten vypinac ma vyriesene... Ja by som to urcite dal dopredu na panel :wink:
ja by som vypinac s takym dizajnom dopredu nikdy nedal, to by musel vyzerat trochu inak. s tym dizajnom za hodi akurat na š 120
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

dobre, chcem sa spytat poslenu vec mozem to napojit na zdroj ZION 300W
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Sk1llord napísal:dobre, chcem sa spytat poslenu vec mozem to napojit na zdroj ZION 300W
mozes :wink:
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Monako2 napísal:mozes :wink:
len to som chcel lebo vcera som napojil neony a stale sa restartovaval pc, nakoniec my spadol windows a je preinstalovany, tak som nevedel ci to nebolo tym. a precesor mam vyuzitie 100% 87% a tak sa my to pohybuje a nechapem preco.
luki999
Expert
Expert

Príspevok od používateľa luki999 »

tak to moze byt tym, podla toho aku mas zostavu
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

no tak zostava
CPU:1.81 GHz
ZDROJ:ZION 300W
HDD:320 GB SEAGATE
RAM:512MB
MB:Win Fast NF3250K8AA
Tusim som na nic nezabudol,ale teraz ten pc zas ide uz normalne som tam nainstaloval windowsacke aktualizacie, a neony su neni zapojene tak co mam to zapojit ? ak hej tak mozem to urobit pri spustenom pc? ci radsej ho mam vypat? no a este jedna otazka toto je normalne?
screen:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

ten schvost to mam aj ja. ked to zapajas tak radsej pc vypni a skusal si co to spravy, ked mas aktualizacie? kolko mas zapojenych mechanik?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Monako2 napísal:ten schvost to mam aj ja. ked to zapajas tak radsej pc vypni a skusal si co to spravy, ked mas aktualizacie? kolko mas zapojenych mechanik?
no tak mechanik mam zapojene 2 cd/rw a dvd/rw a potom este + disketova mechanika machaniky mam normalne idekablom tak ze jedna je master druha slave master-dvd/rw, slave-cd/rw a hdd mam napajany cez sata 2 a neviem ako myslis tie aktualizacie ak mas na mysli ked som pripojil tie neony tak aktualizacie boli nahodene. ale som robil v jednom softe som pozeral procesy ktore bezia na pozadi a tak co my nesedeli tak tie som zmazal tak je tam aj ta moznost ze to spravily tie procesy. no a ak mam popisat tu chybu tak ono to vyzeralo tak ked som spustil pc isiel maximalne 5 min potom cierna obrazovka a restartoval sa sam, a asi po neaky 3-4 krat vyhodilo po nabootovani windowsu neaku chybu taku na modrom pozadi dobre ze naskocila a pc sa resetol tak som nemal cas si to precitat. tak som preistaloval windows a to som robil tiez celu noc strasne pomali to slo. :(
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

podla mna 2 cd/dvd rom je dost na ten tvoj zdroj. neni ti fdd uz zbytocna v dnesnej dobe? ja som to riesil odpojenim fdd a to mam 350 w zdroj, ale max 2 cd/dvd nan mozem zapojit, a mam taktiez 3 chladice na doske. cize malo by ti to ist bez problemov. skus to pripojit co to spravi.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

To, že je tých procesov svchost.exe spustených viac je normálne.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

dobre idem to zapojit hadam to nevybuchne :?

editt://zatial to bezi uvidim co to spravi po 20 min a takto este jedna otazka kable pri tom neone mozu byt myslim mozu sa ho dotykat?
Napísať odpoveď