Obsah fóra www.hojko.com
Aukro.sk
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Nepáčim sa kamoškinej kamoške
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 13 Jan 2007, 23:46    Predmet: Odpovedať s citátom  

skypej napísal:
ups ;D ... volako som sa sekol ..
A možno aj nie Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
valkir
Light Expert
Light Expert

Založený: 01.01.2007

PríspevokZaslal: 14 Jan 2007, 11:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nuž - podľa mňa si jej len nesadol a tráviš s jej Question kamarátkou Question veľa času a ju to stve. Môže byť aj lesba. To sú ženské na to je ťažko logikou Wink ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MayDaySK
Medium Star
Medium Star

Založený: 27.12.2006

PríspevokZaslal: 14 Jan 2007, 15:09    Predmet: Odpovedať s citátom  

Na veku ani nezáleží lebo dnes sú už všeliaký ľudia. Tu že od 18 končí detstvo je dané iba úradne. Ale povaha človeka sa nemení. Kto má vážnu povahu je taký stále (v detstve sú to obvykle tí tichí bifloši - nemajú radi ak si z nich strielajú) a kto má bláznivú povahu tak aj v 38 ako napr. Ivan Slatina že sa skamarátom predbiehajú že kto skôr prerazí päsťou kartónovú krabicu a gulujú sa a čojaviemčo. To je povaha a nie vek! Aj ja som si myslel že človek vekom ,,zvážnie" ale to je blbosť, mal som 18... 20... 23... a nikdy som nedostal šok že som ráno vstal a hups, vyhodím všetky playstationy, gameboye a idem do kuchyne variť lebo som dospelák. Stále ma bavia záluby. Lebo to je povaha.

No a to stymi akmoška. Nechcem radu lebo to je na nič, veď nikto nemôže od stoličky riešiť záležitosti iných ľudí, ktorých ani nepozná, ale na zozbieranie názorov je fórum dobrá vec. Takto pristupujte k veci aj v iných témach. Nikto neprsedčí Henrietu aby ma lúbila, nikto neprinúti kamošku tej kamošky ay ma mala rada.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 03.10.2005

PríspevokZaslal: 06 Feb 2007, 14:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

ked je uderena.povec jej aj ty ze sa ti nepaci obluda jedna Mad
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
spesko
Expert
Expert

Založený: 02.01.2006

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 1:06    Predmet: Re: Nepáčim sa kamoškinej kamoške Odpovedať s citátom  

MayDaySK napísal:
Alebo ako to presnejšie skonkretizovať. Nadpis je len nadpis. Konkrétnejšie ide o toto. Že mám dobrú kamošku, ale ona má druhú dobrú kamošku ktorej niesom sympatický. A to je natom blbé že keď som sňou sám je dobré ale ak príde aj ona tak už je zle. Potom sa ma tá druhá snaží stále zbaviť. Keď sa jej spýtam že čo som jej spravil alebo čo má proti mne tak povie že nič. Aký je na toto váš názor?

najlepsie kamaratky TEJ PRAVEJ su vzdy na pi*u je jedno ci Ta ma rada alebo nema vzdy su na pi*u lebo TA prava im povie vzdy viac ako Tebe cest piciam
Návrat hore
zuzuzu
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 04.02.2006

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 14:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

Chlapci zamysleli ste sa nad tym co pisete??? Jasne je lezba...

Najpravdepodobnejsie je ze sa boji ze kamaratku strati nie uplne ale budu spolu travit menej casu atd... Viem ake je toto na vlastnej kozi ale zas jej chalana berem tiez ako kamarata to ze s mojou najkamoskou netravim tolko casu co by som chcela... Zmierila som sa s tym ona je stastna tak som stastna aj ja...
Tebe neostava nic ine ako sa s nou skusit este raz porozpravat alebo sa s tym vyrovnat...
Návrat hore
MGSnake
Light Star
Light Star

Založený: 14.02.2007

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 14:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

Podľa mna je problem v tom že doteraz neboli zadane(nemali partnera) a robili veľa veci spoločne.Ale ked si prišiel ty tak ona možno aj zavidí kamarátke že si našla partnera a ona nie.Tak ta chce odradiť aby neostala sama čo nema v 30 partnera ale aby si nechal svoju partnerku a oni mohli byť opat 2 nezadane 30ničky.
Návrat hore
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 21 Feb 2007, 20:59    Predmet: all Odpovedať s citátom  

porozpravaj sa s tou ktoru to chces,,,co ti povie,,nech sa ona porozprava s tou kamaratkou ktorej sa nepacis.. inac to nevidim....dalsi prejav pubertalneho spravania Confused
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: