|
|
|
| Autor |
Správa |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1085 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 13 Jan 2007, 23:46 Predmet: |
|
|
| skypej napísal: |
| ups ;D ... volako som sa sekol .. |
A možno aj nie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
valkir Light Expert

Stav:  Založený: 01.01.2007 Príspevky: 55
Zaslal: 14 Jan 2007, 11:18 Predmet: |
|
|
Nuž - podľa mňa si jej len nesadol a tráviš s jej kamarátkou veľa času a ju to stve. Môže byť aj lesba. To sú ženské na to je ťažko logikou ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MayDaySK Medium Star

Stav:  Založený: 27.12.2006 Príspevky: 379 Bydlisko: Galanta Karma: 
|
Zaslal: 14 Jan 2007, 15:09 Predmet: |
|
|
Na veku ani nezáleží lebo dnes sú už všeliaký ľudia. Tu že od 18 končí detstvo je dané iba úradne. Ale povaha človeka sa nemení. Kto má vážnu povahu je taký stále (v detstve sú to obvykle tí tichí bifloši - nemajú radi ak si z nich strielajú) a kto má bláznivú povahu tak aj v 38 ako napr. Ivan Slatina že sa skamarátom predbiehajú že kto skôr prerazí päsťou kartónovú krabicu a gulujú sa a čojaviemčo. To je povaha a nie vek! Aj ja som si myslel že človek vekom ,,zvážnie" ale to je blbosť, mal som 18... 20... 23... a nikdy som nedostal šok že som ráno vstal a hups, vyhodím všetky playstationy, gameboye a idem do kuchyne variť lebo som dospelák. Stále ma bavia záluby. Lebo to je povaha.
No a to stymi akmoška. Nechcem radu lebo to je na nič, veď nikto nemôže od stoličky riešiť záležitosti iných ľudí, ktorých ani nepozná, ale na zozbieranie názorov je fórum dobrá vec. Takto pristupujte k veci aj v iných témach. Nikto neprsedčí Henrietu aby ma lúbila, nikto neprinúti kamošku tej kamošky ay ma mala rada. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pecko Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2005 Príspevky: 129 Bydlisko: praca a niekedy dom Karma: 
|
Zaslal: 06 Feb 2007, 14:39 Predmet: |
|
|
ked je uderena.povec jej aj ty ze sa ti nepaci obluda jedna  |
|
| Návrat hore |
|
 |
spesko Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.01.2006 Príspevky: 198 Bydlisko: Kezmarok Karma: 
|
Zaslal: 21 Feb 2007, 1:06 Predmet: Re: Nepáčim sa kamoškinej kamoške |
|
|
| MayDaySK napísal: |
| Alebo ako to presnejšie skonkretizovať. Nadpis je len nadpis. Konkrétnejšie ide o toto. Že mám dobrú kamošku, ale ona má druhú dobrú kamošku ktorej niesom sympatický. A to je natom blbé že keď som sňou sám je dobré ale ak príde aj ona tak už je zle. Potom sa ma tá druhá snaží stále zbaviť. Keď sa jej spýtam že čo som jej spravil alebo čo má proti mne tak povie že nič. Aký je na toto váš názor? |
najlepsie kamaratky TEJ PRAVEJ su vzdy na pi*u je jedno ci Ta ma rada alebo nema vzdy su na pi*u lebo TA prava im povie vzdy viac ako Tebe cest piciam |
|
| Návrat hore |
|
 |
zuzuzu Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.02.2006 Príspevky: 216 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 21 Feb 2007, 14:00 Predmet: |
|
|
Chlapci zamysleli ste sa nad tym co pisete??? Jasne je lezba...
Najpravdepodobnejsie je ze sa boji ze kamaratku strati nie uplne ale budu spolu travit menej casu atd... Viem ake je toto na vlastnej kozi ale zas jej chalana berem tiez ako kamarata to ze s mojou najkamoskou netravim tolko casu co by som chcela... Zmierila som sa s tym ona je stastna tak som stastna aj ja...
Tebe neostava nic ine ako sa s nou skusit este raz porozpravat alebo sa s tym vyrovnat... |
|
| Návrat hore |
|
 |
MGSnake Light Star

Stav:  Založený: 14.02.2007 Príspevky: 258
Zaslal: 21 Feb 2007, 14:44 Predmet: |
|
|
| Podľa mna je problem v tom že doteraz neboli zadane(nemali partnera) a robili veľa veci spoločne.Ale ked si prišiel ty tak ona možno aj zavidí kamarátke že si našla partnera a ona nie.Tak ta chce odradiť aby neostala sama čo nema v 30 partnera ale aby si nechal svoju partnerku a oni mohli byť opat 2 nezadane 30ničky. |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2369 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 21 Feb 2007, 20:59 Predmet: all |
|
|
porozpravaj sa s tou ktoru to chces,,,co ti povie,,nech sa ona porozprava s tou kamaratkou ktorej sa nepacis.. inac to nevidim....dalsi prejav pubertalneho spravania  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|