Nepríčetnosť
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Mama mi zakazuje hrať koli spotrebe energie aj keď vravím že jej to preplatím je to tak asi 5 hodín nie vždy keby mama nebola doma a mám myš tak aj dlhšie býval som tu aj celý deň... neviem kamaráti stými čo chcem biť bud nemajú čas alebo čo a s inými nechcem biť takže sa nedajú ani nazvať kamarátmi asi moc... Som moc tichý preto aj chodím menej von často keď nechcem aby mi matka niečo vyčítala idem do herne zahrať tam som kludný nechcem vyzerať ako psychoš ale je to drahé... inak som velmi tichý pivo nepijem a keď už nejakú tému tak snažím sa večšinou iba zabaviť nejakou historkou alebo niečím a občas niečo okomentujem... baví ma šport chodiť do lesa z bikom alebo hocijaký adrenalín aj le parkour ale nemám ským 
môžem ti iba odporučiť AirSoft. Cez net si aj nájdeš dáky tým a ktovie-možno z vás bude celkom v pohode banda.
Je to trocha do vreck, ale ani ja niesom boháč, na každú vec si musím šetriť, ale dá sa to.elektricku zbran cinskej produkcie kúpiš už za 3 tisícky.
Navyše, odporúčam ti to hlavne kôli tomu vybitiu, nepoznám NIČ lepšie. Odreagovanie a relax jak hovado.
Je to trocha do vreck, ale ani ja niesom boháč, na každú vec si musím šetriť, ale dá sa to.elektricku zbran cinskej produkcie kúpiš už za 3 tisícky.
Navyše, odporúčam ti to hlavne kôli tomu vybitiu, nepoznám NIČ lepšie. Odreagovanie a relax jak hovado.
a fyzicka namaha k tomu. ked som hraval, tak som vydrzal tak maximalne 3 hodiny. potom uz som nevladal nic. neustale sustredenie, nacuvanie, domyslanie si, kde je kto atd... airsoft ma tu vyhodu, ze nie je problem sa dostat do partie. staci ti ist pod pristavny most. tam je jedna stara budova. neverim, ze by ti povedali chod domov, nemame miestoSepiroth napísal:môžem ti iba odporučiť AirSoft. Cez net si aj nájdeš dáky tým a ktovie-možno z vás bude celkom v pohode banda.
ved turtlak ti napisalBushido napísal:Neviete kde by som mohol nájsť takú partiu ludí ?
urcite sa ti AS bude pacit, kedze vravis, ze adrenalin a vybitie to je nieco pre teba...staci ti ist pod pristavny most. tam je jedna stara budova. neverim, ze by ti povedali chod domov, nemame miestoskor je problem v nedostatku.
skus aj na nete, airsoft fóra a tak, pouzi google, ale tak napriklad airsoftmania.sk, ale je aj jedno lepsie, len si neviem spomenut.
use google, urcite najdes.Mozno sa najde aj dakto kto by ti zodva krat pozical svoj gun, nech si zahras a zistis, ci ta to bude bavit, a nakolko. ja by som ta vzal zahrat manual only (zatial mame iba manualy no...) k nám.
lenze to sa ti moc neoplati cestovat cez pol slovenska....
hmm o prestavbe som nejako nevedelBushido napísal:V tej starej budove som bol dávnejšie nikto tam nebol a teraz je v prestavbe takže tam sa asi airsoft nebude konať...
Ja som zistil ze su hry nebezpecne az pri NFS:U, uvedomil som si ze cely poondiaty den som nic nespravil iba som trieskal na 5tlacidiel.. a boli tri rano a bolo treba za 3 hodiny vstavat. Tak som sa zamylsel a odinstaloval, odvtedy som nic nehral tak horuckovito. Hry su dobre ako vyplnenie medzier, ale nie ako hlavny program.